|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy można to obejrzeć gdzieś na necie?
![]()
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sobol za Wilka? DObrze sie czujesz. WIlk w piatek rozwalał kazda akcje Arki i tym meczem zasluzyl na wystep za tydzien. Bunoza za Chaveza - jestem na tak!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czy Lige+ można obejrzeć w internecie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrze się czuję
ale wiem jak nasz selekcjoner ceni Sobola, choć oczywiście Wilk znakomity występ i szkoda by było żeby nie grał, bo on jak dla mnie podstawowa 11 na EURO 2012. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sobolewski ma niekwestionowane miejsce w pierwszym składzie. To nasz kapitan, który potrafi zmotywować innych piłkarzy. Można by było wystawić na Ruch Wilka, ale na pewno nie kosztem Sobolewskiego! Myślę, że moglibyśmy zagrać w takim zestawieniu 2 linii Kirm, Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://www.arkowcy.pl/artykul,3295,1...o-arka-gts.tag
''Ciekawy'' artykul Ale sledzie maja kompleksy, prawie takie jak kibice cracovii ![]() ![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A od kiedy to Mielcarski na tym forum jest uważany za "eksperta"? Wystarczyło, że powiedział coś dobrego o Wiśle i już się okazuje, że jest wysoko cenionym ekspertem? Jak za tydzień powie o nas złe słowo to się okaże, że jest to proleginy niby ekspert dorabiający do emerytury. I będzie gadanie, że w Polsce "nie ma rzetelnych dziennikarzy, są tylko pismaki". Aż oczy bolą jak się czyta to wasze włażenie mu w dupe bo "ładnie przeanalizował gre drugiej lini"
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sobol moze grac, Sobol bedzie w składzie od 1 minuty - taki jest układ, Wilk musi jeszcze troche poczekac - jak na razie mozemy byc pewni, ze godnie Radka zastapi w kazdym meczu gdy ten nie bedzie grał - tak jak to było z Arką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
właśnie, można obejrzeć gdzieś powtórkę ligi + w necie?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
(...)Byli za to dobrze oflagowani m.in. Pruszcz Gdański, Gdynia, Nieobliczalni, Qrdwanów, Przemyśl, Bierzanów, Bronowice, CHWM.(...)
Trzeba powiedzieć, że wykształconego mają redaktora tego swojego serwisu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
po drugie : lepszy z niego ekspert niz kazdy z nas tutaj po trzecie : nikt mu nie wlazi w dupe, chlop rzeczowo i sensownie wyjasnil co mial na mysli i ja ogladalem i sie z nim zgadzam po czwarte : a za co niby mialby nas wczesniej chwalic? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
po drugie: nie wątpie, że się zna lepiej z nas po trzecie: właśnie że włażą, "co za piękna analiza" i inne tego typu teksty po czwarte: nie chwalił, ale jak powiedział złe słowo o nas to nie było wtedy "Mielcarski w Liga+ nas zjechał, trudno nie przyznać mu racji" tylko raczej było, że prolegijni w Canal+ jak zwykle po nas jechali, "chyba boli, że wyzej niż Legia, ale dobrze, ma boleć" i inne takie teksty. Ja nie mam pretensji, ani obiekcji do tego, że nas pochwalił, tylko do tego, że teraz Mielcarski okazuje się autorytetem godnym cytowania. PS. Brakuje, żeby Jawor w GW napisał o pięknej oprawie na naszym meczu i poźniejszych cytatów na forum, że zostaliśmy docenieni przez fachowca, która zna się na piłce. Rozumiesz o co mi chodzi? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak postawi na Sobola to znaczy że nie ma mózgu - sprawa jasna, tak jak to że Mariusz Pawełek to top 3 świata....pytanie tylko czy za czy przed Casillasem
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chlop byl naszym dyrektorem i w tamtym czasie i czasach to raczej Wisła go ch..... traktowala i zlozyl dymisje, potem nie pamietam 2 krotnie chyba przymierzali sie do niego, ale odmowil.Jak dla mnie chlop honorowy : zlozyl dymisje, nie przyjal przedluzenia ani nowych propozycji w przewciwienstwie do "honorowego" Henia.ja mam na mysli, ze jesli chodzi o ocenianie to akurat chlop gral na wysokim poziomie i ten odcinek gadal z sensem i jakos Legii w dupe nie wlazil, wrecz przeciwnie, a jego nieprzychylne wypowiedzi moga byc wynikiem tego jak byl w klubie traktowany a z tego co pamietam do takiej wladzy decyzyjnej jak Valckx to on nie mial.duzo przyjemniej slucha mi sie jego niz pajaca Wieszczyckiego.pozdro edit co do Sobola i Wilka to nie mozna sobie od tak, bo Sobol nie mogl za kartki a Wilk zagral swietnie robic roszady co mecz.jak Sobol bedzie zawalal i sie slabo prezentowal to wtedy kumam a nie bo raz Wilk zagral super a jak potem zagra ch.... to znowu Sobol na boisko
Ostatnio edytowane przez nh79 : 27.02.2011 o godz. 00:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co do Sobola i Wilka to 'problem' będzie miał Maaskant - o tyle problem w cudzysłowie że to bardzo miły problem - zamiast zastanawiać się czy ma zagrać chujowy X czy może mniej chujowy Y - on ma problem czy postawić na jednego czy drugiego - dobrego zawodnika.Stawianie kwestii czy ma mózg czy nie ma to przedszkole ale czego oczekiwać od gościa który zrobił tu cyrk jakiego chyba nikt nie widział.Wiesz o czym piszę 'kolego' Łysy...kończ waść , jedyne co mi się nasuwa w stosunku do Ciebie.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
kumam o co chodzi.przytoczylem jego tutaj dlatego, bo pojawilo sie duzo glosow krytycznych odnosnie Sivakova a analiza "ekspertow" forumowych, (z tego co jak dobrze zauwazylem to jest juz nawet typ co ocenia z miejscem po przecinku co do jednej dziesiatej (lol) ) polega chyba na tym ile razy komentator wypowie slowo Sivakov i jak rzadko slychac to malo kreatywny i malo widoczny od razu czyli slaby.Mielcarski ciekawie pokazal jego gre bez pilki, dyscypline taktyczna i mial racje, wiec czy wczesniej cos mial do Wisly czy nie malo mnie obchodzi akurat w tym przypadku (pewnie jego podejscie do nas wynika z tego jak go u nas traktowali jak pracowal, tak , mysle)pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pora kończyć temat Sobol czy Wilk bo teraz mecz PP ,potem liga i naszym szczęściem jest ,że mamy ból głowy na tej pozycji.I nie tylko na tej.To kogo na który mecz Robert wystawi może zależeć od niuansów o których nie wiemy lub nawet od samopoczucia zawodnika w danym dniu.Osobiście nie miałbym nic przeciwko aby Sobol był najlepszym zawodnikiem wygranego meczu z Podbeskidziem ,a na Ruch znów Wilk,ale to jest tylko gdybanie,bo może być akurat odwrotnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mecz dobitnie pokazał ze z tych zawodnikow mozna zrobic konkretny zespoł.
Maaskant ma czas,na razie gwarancje pracy i wiedze -i to musi w pewnym momencie zaowocowac. Tacy pilkarze jak Wilk,Melikson,Malecki czy nawet Genkov juz sa albo zapowiadaja sie na takich zawodnikow gdzie mozna powiedziec ze z nimi Wisla wskoczy na wyzszy pilkarski poziom. Nie ma co sie podpalac po wygranej nad "potęgą:" z Gdyni ale widac ze Maaskant ma plan na tą druzyne i to idzie wszytsko w dobrym kierunku. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do ściągnięcia pod jednym z tych linków:
http://www.fileserve.com/file/RHujsQE/Liga.plus.26.02.2011.xvid.avi http://www.filesonic.com/file/128499031/Liga.plus.26.02.2011.xvid.avi http://bitshare.com/files/gix10mfe/Liga.plus.26.02.2011.xvid.avi.html http://www.usershare.net/n0i61t9qxp76
Ostatnio edytowane przez gris : 27.02.2011 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.fanslask.pl/2011/02/27/dupny-obraz-z-gdyni/ ciekawy filmik z piątkowego spotkania. link znajduje sie w tekście który również warto przeczytać. Fiesta Fiesta
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze że wygraliśmy. W innym przypadku do dzisiaj mielibyśmy same remisy w lidze heh. Swoją drogą jesteśmy pierwszą drużyną która tam wygrała więc Arka może jeszcze tam urwać pn naszywm rywalom min. Legii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdyby Melikson nie grał w Wisle to bym napisał, że przydal by nam sie taki grajek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Po pierwsze chce zrobić druzyne , jest druzyna są wyniki , są wyniki jest dobra atmosfera , jest dobra atmosfera jest druzyna i moze byc tylko lepiej.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 27.02.2011 o godz. 16:22.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądając filmik z Maorem żal mi tych pionków których mijał. Pewnie w tym momencie myśleli sobie ,,Co jest k...a'' lub z poirytowaniem ,,ja pier...e znowu''.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Melikson długo u nas nie pogra. Gość wymiata jak Błaszczykowski za najlepszych lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
czy tyle ktoś zapłaci jednak za konczącego w tym roku 27 lat zawodnika? w innym wypadku nie sądzę, żeby była potrzeba sprzedawania go zarabia niezłe pieniądze do tego ma szansę u nas na sukces sportowy i pewnie nawet finansowy też po ewentualnym awansie do fazy grupowej, któregoś z pucharów kosztował sporo więc cena też będzie spora i wątpię żeby chętnych było aż tak wielu Grosicki poszedł za milion a my napewno za tyle nie sprzedamy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aca_szczescie/
Czyli jednak się dobrze doszukiwałam czegoś głębiej. Btw. Skończcie z tym Meliksonem. Gośc zagrał dopiero 1 mecz (słownie: JEDEN, bo sparingi się nie liczą), a wy robicie z niego nie wiadomo kogo (nawet do Kuby nie można go porównywać, bo jest rok młodszy a dalej zaszedł). Poczekajmy z ocenami do końca sezonu, niech Maor gra świetnie przez kilka meczów i z tymi najlepszymi (Lech, Legia, derby- gdzie drużyna nie najlepsza, ale mecz specyficzny). Żebyście go nie zagłaskali i żeby nie było po jakimś nieudanym meczu "słaby, lecz, wyp***". Mnie zaskoczył za to Sivakov, na plus. Ale oczywiście mam nadzieję, że się będzie jeszcze rozwijał. Kirm za to in minus, oby się nie rozkręcał przez całą rundę. A Czarek Wilk jak dla mnie to powinien już w pierwszym składzie wybiegać regularnie. Sobol już nie ten co kiedyś, bliżej końca kariery więc niech Wilk gra, a na zmiany [ew.] wchodzi Radek. Szanuje faceta bardzo, ale z czasem się walczyć nie da. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Powiedziałbym, że Wilk gra na 100% ale Sobol na 105% i głupio byłoby go sadzać na ławie z uwagi TYLKO na metrykę. Pozostaje cieszyć się, że mamy najlepszego i drugiego najlepszego defensywnego pomocnika w lidze ![]() Dodam jeszcze, że moim zdaniem Wilk w Koronie AŻ tak dobrze nie grał, i jego talent eksplodował przy Sobolewskim. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
RM wielokrotnie, wyraźnie powiedział że gdy Sobol będzie tylko mógł to będzie grał.
Wilk oprócz poziomu sportowego, musiał by stać się przywódcą takim jak Sobol, wiec na tej pozycji nie trzeba dywagacji. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|