|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam - co zrobić kiedy chce się zabrać ze sobą kogoś "niedzielnego". Sam mam co najmniej 2 takie persony i nie wiem jak z tego wybrnąć. Mówię tu o moim szwagrze który jest Francuzem i przyjeżdża do Polski max dwa razy w roku i o koledze który mieszka koło Sędziszowa Mał. O ile kolega Polak pewnie jakoś sobie poradzi o tyle szwagier raczej sam nie pójdzie. Klub powinien pomyśleć o jakiejś możliwości jednorazowych zamian miejsc przypisanych do karnetu na jakieś wolne w innej części stadionu/sektora ( oczywiście przy założeniu, że miejsce karnetowe jednorazowo zostaje zwolnione do wolnej sprzedaży). Nie jest to jakoś specjalnie trudne od strony technicznej ( tylko pytanie co u nas jest łatwe ). Jeżeli klub chce zapełnić stadion powinien jak najbardziej "ułatwić" wychowywanie nowych kibiców a wiadomo, że ktoś kto chodzi sporadycznie albo nigdy nie był na stadionie chętniej to zrobi w towarzystwie. Nie jeden z tych "niedzielnych" może stać się w przyszłości stałym bywalcem R22. ps. z punktu widzenia sportowego mój Żabojad jest wręcz niezbędny - zawsze jak był ze mną na meczu to Wisła wysoko wygrywała swoje mecze ( 4:0 Korona, Beitar ,Barca ( tu akurat mało goli ale za to jaki ten jeden ))) i wiele innych). Tak się składa, że często chodzi ze mną na puchary ( przeważnie przyjeżdża na wakacje więc akurat tak wypada ). Pamiętam jak po Koronie podniecał się kibicami - "C'est incroyable" - dla rozumiejących francuski ![]()
Ostatnio edytowane przez rafkur : 15.02.2011 o godz. 10:00.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|