|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zwróćcie również uwagę że TOP może być zaliczony mecz z Groclinem o czym poinformują wcześniej!
Ponieważ emocje po wczorajszym szoku trochę opadły to podsumuję wczorajsze moje wypowiedzi bo wielu z was miało pewne zastrzeżenia i chyba nadal ma. Różnice w cenach na całym stadionie są nie do przyjęcia. Przyznam rację cena na młyn ULGOWA jest ciut powyżej normalnej granicy jaka powinna tu istnieć. Wg. mnie taki karnet powinien kosztować 110zł ulgowy. Pisze o różnicach w cenach ponieważ skoro G ma być młynem to nie dano TANIEJ alternatywy dla pozostałych kibiców. Do czego to doprowadzi przekonamy sie na pierwszym meczu. Karnet normalny kosztujący powyżej 250 złotych nie jest na kieszeń kibica. bilet w takim wypadku wynosi okolo 35zł. czy to jest dla was tanio? ja mam wrażenie że opieracie swój sąd na cenie karnetu na młyn i do tego ulgowego. ale stadion to nie tylko młyn. i co z tego że będzie on pełny jak 3/4osób kupi tam karnet ze wzgledu na cene( i słusznie) a pozostałe trybuny beda puste. Klub poszedł na łatwiznę: dowalić możliwie najwyższe ceny przyjdzie 13 tys ludzi a zarobią jak na 18 tys. tylko mniej klopotu bedzie. I dziwnym trafem negatywne podejscie do całej sytuacji z biletami i karnetami maja forumowicze z dłuższym stażem niż ci co zarejestrowali sie w 2010roku. Ja na ostatnim karnecie mam naklejonych 8 lub 9 naklejek. Szkoda mi nawet pisać o sytuacji że osoby które od wielu lat (naprawdę wielu a nie roku czy dwóch) kupowali karnety zostali potraktowani jak dostarczyciele darmowej gotówki. Piszecie też o tym że wymagamy od klubu to klub wymaga od nas. Czy naprawde wymagamy od klubu? Jeżeli by tak było to całkowicie odmienna atmosfera panowałaby na trybunach po meczu z Valerengą czy Tibilisi. A czy klub wymaga od nas? Pewnie że tak!! już wspominałem chyba kiedyś o takim przypadku który utkwił mi na dobra w pamięci miał sie odbyć sparing z Liverpoolem i nasz ukochany zarząd krzyknął 40zł za bilet! sparing koncem konców sie nie odbył ale pokazał jak to zarząd zrobi wszystko aby tylko wyłuskać kase od kibica. I nigdy się nie zgodzę na stwierdzenie: nie masz kasy to nie jesteś kibicem (bo tak można wywnioskować z wielu waszych wpisów). Możesz zbierać przez pół roku, idź dorób, każdego stać jak się postara itp. Tylko że na stadion nie przychodzą sami uczniowie i studenci. Nie wyobrażam sobie aby na stadionie powstał klimat: my jesteśmy lepsi bo mamy kasę i jesteśmy kibicami tymi prawdziwymi! Jeżeli do tego doprowadzi polityka mojego klubu to ja chciałbym aby on spadł do 2ligi i pograł tam przynajmniej 2 lata. atmosfera by się oczyściła, odeszłoby mnóstwo kibiców mieniących się teraz fanatykami a tak naprawdę lansujących się przy blasku Białej Gwiazdy. na trybuny przychodzili by ludzie nie ze względu na grubość portfela ale ze względy na miłość do swojej drużyny. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|