|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W 100% sie zgadzam z postem wyzej. Był ostatnio ciekawy wywiad z Palikotem w GW, w ktorym mówił że Tusk będzie nakręcał te wszystkie historie, zeby tylko utrzymać głupawego Jarka jak najdłużej na scenie politycznej. Im dłużej Jarek sie bedzie tak zachowywał, tym dłużej PO będzie mogla wystepowac jako "mniejsze zło".
Najlepszy Kłopotek z PSL jak powiedzial w wywiadzie, ze to wina Rosjan, bo nie nadali temu lotowi należytej rangi. Własnie problem jest w tym, że nadali mu wysoką range, Putin wysłał własnego goscia na lotnisko zeby tego dopilnował, i dlatego zależało im na tym, żeby ten samolot wylądował, bo gdyby do tego nie dopuścili , to Kaczor zaczalby napieprzanie jacy to Ruscy źli bo nie dali mu dolecieć na czas Gdzie czytałem że całkiem mozliwe, ze nawet mieli rozmowy na podsłuchu, Jarka z Lechem, jak jeden drugiemu mówil ze Ruscy mu nie dają wylądować. Ile w tym prawdy nie wiem, raczej to mało prawdopodobne, ale zostawmy tą kwestie. Mnie ten raport tak swoją drogą mało obchodzi, wrzaski PiSu i Jarka kompletnie mnie nie dziwią, było 100% pewne ze będą mówić to co mówią jakikolwiek by ten raport nie był. Samolot spadł, nałożyło sie od cholery roznych elementów na siebie, i nierealne jest jednoznaczne okreslenie kto zawinił. A na koniec zostawiam Jakubiak, z jej wypowiedzią, ze szefową tej ekipy piszącej raport należy przebadac w obecnosci polskich i rosyjskich psychologów. Mistrzostwo swiata ten tekst
Ostatnio edytowane przez Fuks : 12.01.2011 o godz. 18:17.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|