The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 22:27
Ja wasn nie rozumiem mi się mecz podobał. Generalnie Barcelona pokazała Manchestorowi że angielska piłka powinna zostać angielska i koniec. Manu próbuje grać po hiszpańsku, ładnie, efektownie, widowiskowo. A generalnie powinni grać to co Chelsea. Czyli dyscyplina taktyczna, i generalnie typowo angielska piłka, a oni próbują ładnie a wychodzi im chujnia. Chelsea się nie pier*oliła, wiedziała kto ma większy potencjał ofensywny i zagrała tak jak zagrała. Wam się to nie podobało? Ok. Ale wyszło na to że gdyby nie sędzia to komentowalibyśmy dziś pojedynek Manu - Chelsea. Ale ogólnie rzecz biorąc wniosek po meczu jest taki.

łzy smutku Krsytyny=BEZCENNE(wiem, jestem zakomleksionym ch*jem, on po prostu jest bardzo wrażliwy i bierze sobie do serca wszystkie niepowodzenia ale tak się cieszyłem na ten widok)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów