The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 15:07
Dremon napisał(a):Wyświetl post
Mnie ten mecz pokazal ze nasi skrzydlowi powinni sie zmieniac w odwrotnej kolejnosci Diaz na lewej od poczatku, Malecki na Prawej a potem dopiero Lobodzinski niech szuka formy jako zmiennik tak samo Zienczuk, w takich meczach jak z Legia powinnien grac optymalny sklad a nie nazwiska...zaczyna mi sie to nie podobac....najblizszy mecz powinnismy zagrac z Maleckim i Diazem na skrzydlach Jirsak do srodka z Boguskim jako Ofensywni Pomocnicy i z Sobolem na tylach 4-5-1.
Widac jak graly nasze skrzydla w 1.polowie meczu z Legia...albo jak raczej nie graly a jaka roznica w 2. polowie...
Diaz nie mógłby zagrać od początku ponieważ jest po kontuzji i nie miałby siły na 90 minut. Osobiście wydaję mi się że Skorża się już do niego przekonał, niestety nie grał u nas na tej lewej pomocy za wiele bo jak nie kontuzja to zgrupowanie kadry i tak to mniej więcej wygląda.
Osobiście jestem pod dużym wrażeniem gry Diaza na lewej pomocy, warunkami przypomina trochę Kose do tego jest lepszy technicznie i potrafi grać dobrze głową, Można śmiało na niego grać takimi przerzutami jak na Kose tylko niech potrenuje przyjęcie na klatę,strzał też musi poprawić bo kilka okazji miał wczoraj a nie strzelał tylko szukał rozegrania, jeśli właściwie będzie się rozwijał to może być z niego naprawdę solidny skrzydłowy, na moje oko to Marek nie ma z nim szans. Boję się tylko że Skorża wystawi go w meczu z Ruchem w środku pomocy bo przecież Mauro nie może grać.Małecki nie gra jakoś olśniewająco ale od Łobo nie jest wcale gorszy więc zasługuje na szanse gry od pierwszej minuty.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.10.2008 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów