Dremon napisał(a):

Mnie ten mecz pokazal ze nasi skrzydlowi powinni sie zmieniac w odwrotnej kolejnosci Diaz na lewej od poczatku, Malecki na Prawej a potem dopiero Lobodzinski niech szuka formy jako zmiennik tak samo Zienczuk, w takich meczach jak z Legia powinnien grac optymalny sklad a nie nazwiska...zaczyna mi sie to nie podobac....najblizszy mecz powinnismy zagrac z Maleckim i Diazem na skrzydlach Jirsak do srodka z Boguskim jako Ofensywni Pomocnicy i z Sobolem na tylach 4-5-1.
Widac jak graly nasze skrzydla w 1.polowie meczu z Legia...albo jak raczej nie graly a jaka roznica w 2. polowie...
|
Diaz nie mógłby zagrać od początku ponieważ jest po kontuzji i nie miałby siły na 90 minut. Osobiście wydaję mi się że Skorża się już do niego przekonał, niestety nie grał u nas na tej lewej pomocy za wiele bo jak nie kontuzja to zgrupowanie kadry i tak to mniej więcej wygląda.
Osobiście jestem pod dużym wrażeniem gry Diaza na lewej pomocy, warunkami przypomina trochę Kose do tego jest lepszy technicznie i potrafi grać dobrze głową, Można śmiało na niego grać takimi przerzutami jak na Kose tylko niech potrenuje przyjęcie na klatę,strzał też musi poprawić bo kilka okazji miał wczoraj a nie strzelał tylko szukał rozegrania, jeśli właściwie będzie się rozwijał to może być z niego naprawdę solidny skrzydłowy, na moje oko to Marek nie ma z nim szans. Boję się tylko że Skorża wystawi go w meczu z Ruchem w środku pomocy bo przecież Mauro nie może grać.Małecki nie gra jakoś olśniewająco ale od Łobo nie jest wcale gorszy więc zasługuje na szanse gry od pierwszej minuty.