The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 23:17
sq napisał(a):Wyświetl post
w ani jednym poście nie napisałem o wychwalaniu meczu więc rzuć na bok napinkę
cały czas polemizuję o składzie Wisły i ich zmiennikach - o meczu się nie wypowiadałem bo po co - wszyscy się wypowiedzieli nie raz
Pojawiłeś się nieiwadomo skąd i po co. Ekran już pewnie dziś nie raz zabrudziłeś, ale uspokoje cię. Naszymi rezerwowymi się nie martw i pamiętaj że teraz jedziecie na świeżości i na tym co magik Smuda zapodał piłkarzom od swojego dobrego kolegi lekarza z niemiec. Ale jeśli przyjdzie kryzys na waszą drużynę a takie na drużyne Smudy zawsze przychodziły, czy to była Wisła czy później Legia to żadna ławka rezerwowych a drugie 18 piłkarzy jest potrzebnych.

Ten mecz dla Wisły skonczył sie zanim się zaczął. Dwie bramki i trzeba by się było mega szarpać a kopacze wiedzieli że w czwartek jest mecz i to mieli w głowach. Nie było w nich świeżości ani startu do piłki, nie wiem jaki teraz był cykl trenigowy podczas przerwy na reprezentacje ale może tam była wprowadzona jakaś zmiana. Trzeba czasem poświęcić bitwę a wygrać wojnę mam nadzieję że taki jest plan i zamysł Skorży oraz że w czwartek nie bedziemy grali wrzutkami w pole karne...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów