The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2008, 22:48
Ja wiem, ze gdy Jacek Rutkowski zaatakowal publicznie Wisle, wielu wislakom puscily nerwy. Sam musze przyznac, ze nie bylem z tego zadowolony. Jednak po dzisiejszym meczu, jego owczesne slowa, nie wygladaja juz jak zwykla napinkowa prowokacja.
Taki a nie inny wynik, a tym bardziej obraz meczu, potwierdza niejako jego opinie, ze oba kluby zmierzaja w przeciwnych kierunkach. A w kazdym badz razie, nalezaloby sie powaznie zastanowic, czy rzeczywiscie nie ma takiej mozliwosci, aby Kolejorz juz teraz dogonil (badz przegonil !) Wisle sportowo i organizacyjnie.
Jedno skadinad mozna juz stwierdzic bez watpliwosci. W przypadku Matusiaka, nie pomylil sie na 100%.

http://www.sport.pl/pilka/1,70993,49...as=3&startsz=x

Cytat:
Moglibyśmy np. kupić Matusiaka tak jak Wisła Kraków. Ale ja go nie chcę.

Kiepski jest?

- On zagrał dobrze tylko jedną rundę. To za mało. Poszedł do Włoch i... Z takich transferów tylko się można śmiać. Uważam, że nasz atak, z Piotrem Reissem i Hernanem Rengifo, jest silniejszy. Po co mi Matusiak?
Najbardziej jednak niepokoi mnie inna wypowiedz Rutkowskiego:

http://www.tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=2859

Cytat:
Prezes Lecha Jacek Rutkowski, który zna pana z Amiki, powiedział, że Skorża to dobry trener na dobre czasy, a jak przyjdzie podjąć kilka trudnych decyzji personalnych, to może być gorzej...
I tutaj odpowiedzcie sobie sami, czy przypadkiem nie jest tak, ze kilka decyzji personalnych Skorzy, juz od dawna budzi watpliwosci i tym samym posrednio umacnia tezy Rutkowskiego. Jeszcze wazniejsze pytanie, to czy Skorza jest w stanie wyciagac z tego odpowiednie wnioski na przyszlosc ? Kiedy czytam, ze nie zamienilby Pawelka nawet na Buffona, to opuszcz mnie nadzieja, ze w nastnepnych meczach Lobodzinskiego zabraknie w podst.skladzie, a Malecki dostanie szanse zamiast Niedzielana. Gdyby do tego Cantoro przejal role rezerwowego kosztem Jirsaka, pewnie wielu z nas by sie o to nie obrazilo, ale i tu chyba szanse na to sa bliskie zeru.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów