LucjuszWielki napisał(a):

Dla mnie ciekawe są te teorie, że niby Błaszczykowski tworzy jakiś klimat zgnilizny, gdzie trener z papierami jak Gula nie daje rady 
Dla mnie to jest dorabianie teorii na siłę, aby wyrzucić z siebie frustracje i walić w najbliższy cel.
Myślałem, że za pewność siebie i morale w ostatnim meczu odpowiada Brzęczek, a nie Kuba. Poza tym to wszystko jest sprzeczne, bo wcześniej nie było klimat zgnilizny? Zabawne są też teorie o luziku na treningach i plaży - bankowo Kuba nie zna ciężkich treningów, nie wie jak się trenuje i wprowadził nakaz nieprzemęczania się na zajęciach.
Ciekawi mnie jedna sprawa. Minęło już trochę czasu i nikt z szatni nie puścił pary z ust jaki to Kuba jest toksyczny i jaką wprowadził destabilizację priorytetów w drużynie/szatni. Przewinęło się trochę grajków, niektórzy zapewne nigdy do Polski nie wrócą i nikt nie zdecydował się rzucić jakiejś anegdoty związanej z Kubą?
Toksyczny, nieomylny, hermetyczny, zamknięty w swoim środowisku bez chęci jakichkolwiek zmian To bzdury, którym przeczą chociażby angaże Pasiecznego czy Guli... Całe środowisko piłkarskie szukało przyczyn złych wyników piłkarskich i jak widac nie znaleźli, ale tu na forum wiedzą w czym tkwi problem: w TRIO - czyli ogólnik z dupy. Pisałem kilka razy: co KONKRETNIE? Cieszynka Kuby do Kazka? która scementowała drużyne i moralne niszczone systematycznie przez Hyballa? Czy co? Może Gula był tak przestraszony powtórką z rozrywki, że sam nie wiedział co robi Brednie i tyle. Nikt nie funkcjonuje w klubie od środka, więc można pisać takie dyrdymały.
Jeśli już mówic o problemie TRIO to o źle podjętych decyzjach odnośnie: Guli, Pasiecznego, paru transferów i duetu Brzęczek/Sobol, gdzie środowisko piłkarskie w 95% propsowało taką decyzję.
KUBA na ołtarzu swojej racji niszczy morale piłkarzy plując się w przerwie meczu z Płockiem do sędziego tym samym stajac w obronie swoich kolegów Bardziej obstawiałbym sabotaż Kuby w szatni - niezauważalnie wkłada beton do korków - to musi być to.
Czyli wychodzi na to, że Brzęczek nie jest słabym trenerem tylko wpadł w sidła zgilizny i ujowego klimatu, który stworzył Kuba już PRZED jego przejściem (bo problemy zaczęły się od Guli, a nie teraz)?
|
jak czesto .......isz , tak teraz zaorałeś ! brawo