The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2022, 11:06
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie ciekawe są te teorie, że niby Błaszczykowski tworzy jakiś klimat zgnilizny, gdzie trener z papierami jak Gula nie daje rady

Dla mnie to jest dorabianie teorii na siłę, aby wyrzucić z siebie frustracje i walić w najbliższy cel.

Myślałem, że za pewność siebie i morale w ostatnim meczu odpowiada Brzęczek, a nie Kuba. Poza tym to wszystko jest sprzeczne, bo wcześniej nie było klimat zgnilizny? Zabawne są też teorie o luziku na treningach i plaży - bankowo Kuba nie zna ciężkich treningów, nie wie jak się trenuje i wprowadził nakaz nieprzemęczania się na zajęciach.

Ciekawi mnie jedna sprawa. Minęło już trochę czasu i nikt z szatni nie puścił pary z ust jaki to Kuba jest toksyczny i jaką wprowadził destabilizację priorytetów w drużynie/szatni. Przewinęło się trochę grajków, niektórzy zapewne nigdy do Polski nie wrócą i nikt nie zdecydował się rzucić jakiejś anegdoty związanej z Kubą?

Toksyczny, nieomylny, hermetyczny, zamknięty w swoim środowisku bez chęci jakichkolwiek zmian To bzdury, którym przeczą chociażby angaże Pasiecznego czy Guli... Całe środowisko piłkarskie szukało przyczyn złych wyników piłkarskich i jak widac nie znaleźli, ale tu na forum wiedzą w czym tkwi problem: w TRIO - czyli ogólnik z dupy. Pisałem kilka razy: co KONKRETNIE? Cieszynka Kuby do Kazka? która scementowała drużyne i moralne niszczone systematycznie przez Hyballa? Czy co? Może Gula był tak przestraszony powtórką z rozrywki, że sam nie wiedział co robi Brednie i tyle. Nikt nie funkcjonuje w klubie od środka, więc można pisać takie dyrdymały.

Jeśli już mówic o problemie TRIO to o źle podjętych decyzjach odnośnie: Guli, Pasiecznego, paru transferów i duetu Brzęczek/Sobol, gdzie środowisko piłkarskie w 95% propsowało taką decyzję.

KUBA na ołtarzu swojej racji niszczy morale piłkarzy plując się w przerwie meczu z Płockiem do sędziego tym samym stajac w obronie swoich kolegów Bardziej obstawiałbym sabotaż Kuby w szatni - niezauważalnie wkłada beton do korków - to musi być to.

Czyli wychodzi na to, że Brzęczek nie jest słabym trenerem tylko wpadł w sidła zgilizny i ujowego klimatu, który stworzył Kuba już PRZED jego przejściem (bo problemy zaczęły się od Guli, a nie teraz)?

jak czesto .......isz , tak teraz zaorałeś ! brawo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów