Karherop napisał(a):

Kolego, nie podoba mi się mieszanie Wisły w politykę, niezależnie z jakim by była konferencja w czwartek. Czy to z Obajtkiem, Tuskiem, Kaczyńskim czy Korwinem. Tak jest i wyrażam ku temu lekką dezaprobatę. Nie unikniemy tego i moja opinia jest tu namniej ważna.
Wchodzisz na grząski grunt pisząc o inteligencji na forum, w lusterku się dziś przeglądałes?
|
Z bólem serca muszę stwierdzić że zaliczyłeś gigantyczny zjazd, czasem się zastanawiam czy ktoś nie przejął Twojego konta. Kiedyś prezentowałeś zdroworozsądkowe posty, teraz zaniżasz poziom. Nie wiem z czego to wynika, ale to smutne
Kasa od Orlenu - biorąc pod uwagę że zdecydowana większość "zawodowych" klubów jest utrzymywana przez samorządy, czesto nawet przez nie zarządzana trudno się do czegoś przyczepić. W idealnym świecie nie powinno tak być, ale u nas jest. Jeżeli w Zabrze, Piasta, Widzew itd. pakowane są co rok miliony złotych będące podstawową pozycją budżetu to nikt nie ma prawa narzekać. Reklama w Wiśle ma przynajmniej biznesowy sens dla Orlenu, który nie raz już wykorzystywał wizerunek Błaszczykowskiego.
Biorąc pod uwagę powyższe realia - tekst o Obajtku żenujący.