The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2021, 21:38
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To, że taki Orlen w ogóle na nas jako klub spojrzał, podnosi nasz prestiż na rynku reklamowym o kilka pozycji. I sprawia że zaczniemy być postrzegani jako dobrze zarządzana spółka z perspektywami na przyszłość. Dla właścicieli i zarządu owacja na stojąco.
..
I to zdecydowanie racja.
2 lata i 6 miesięcy od upadku, Sarapaty, vanny Ly, pośmiewiska 40 milionów w plecy, słynnego przelewu, wynoszenia pieniędzy w reklamowkach. Byliśmy na ustach całej Polski. Możliwe że jutro też będziemy ale z innego powodu.

Żeby to się tylko jeszcze zaczęło sportowo spinać
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 16.06.2021, 22:01
To, że taki Orlen w ogóle na nas jako klub spojrzał
Tutaj chodzi raczej o postac Kuby, gdyby nie on jestem pewien w 99%, że nie byłoby takiego sponsora.

Kuby krytykowanego i lżonego za cieszynke helmutowską. Napiszę tak samo jak po cieszynce: KUBA 1906% popracia!

CHWD chorągiewkom

Ja nie kumam jak gawiedź pisząca : "po tym nikt poważny do nas nie przyjdzie" moze tutaj w temacie swobodnie się wypowiadać i udawać, że nigdy takiego bełkotu nie spłodziła :/

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.06.2021, 22:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
I to zdecydowanie racja.
2 lata i 6 miesięcy od upadku, Sarapaty, vanny Ly, pośmiewiska 40 milionów w plecy, słynnego przelewu, wynoszenia pieniędzy w reklamowkach. Byliśmy na ustach całej Polski. Możliwe że jutro też będziemy ale z innego powodu.

Żeby to się tylko jeszcze zaczęło sportowo spinać
Jeżeli chcemy utrzymać sponsorów i dalej się rozwijać to drużyna musi zacząć coś grać. Wystarczy środek tabeli, brak zagrożenia spadkiem.
To że mimo bardzo słabego sezonu na wielu poziomach pozyskaliśmy takiego sponsora to wielka rzecz. To że utrzymujemy starych też, ale dobrze żeby nie musieli się zastanawiać czy warto łączyć swoje marki z Wisłą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.06.2021 o godz. 22:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.06.2021, 22:25
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Aha, ok nie wiedzialem, ze masz 60 lat i lubisz daniny dla jarka dawac, czytaj: byc okradanym na kazdym kroku. Oczywiscie tez jestem za powrotem do watku.

Ile kasy z tego dealu bedziemy miec.
Ps: byla sytuacja, ze zle plytki polozyli pod jedna z trybun na pietrze i trza bylo wszystko rwac. Jak nie pamietasz to trudno, wazne ze ja pamietam
Nie wiedziałem, że jestem tak ważny w twoim życiu.
Ile to lat temu było? 10? A ty ciągle o mnie myślisz?

No, ale wiesz skoro mam 60 lat to musisz sobie znaleźć inny obiekt.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
D@mian
Member

Od: 03.2006

Stary 16.06.2021, 22:54
Ludzie! Cieszmy się, że Wisła dostanie solidny zastrzyk gotówki! Przecież to jest najważniejsze dla naszego Klubu, który wychodzi powoli na prostą w kwestiach finansowych. Gdyby 2 lata temu ktoś nam naobiecywał Orleny i inne Kawasaki to byśmy się chyba tylko uśmiechnęli pod nosem. To też świadczy o tym, że jesteśmy dużo bardziej wiarygodni jako partner dla sponsorów i poszliśmy bardzo do przodu organizacyjnie. Nie znam Obajtka i nie obchodzi mnie czy jest z PIS, PO, Konfederacji czy PSL. Gość jest nakręcony na punkcie sportu i inwestuje w niego (Kubica, Orlen Team, Płock itd.). Jeśli nie w nas to pewnie zainwestowałby w inny klub aby reklamować spółki Orlenu. Nie rozumiem co nas obchodzi kto jest tam prezesem, może być nawet nim nawet Jaś Kapela. Szczerze? Dla mnie upolitycznianie tego to wyższy poziom absurdu i totalnie niepotrzebne poróżnianie się. Niech Wisła rośnie w siłę finansowo, organizacyjnie i sportowo, przecież na tym nam wszystkim najbardziej zależy, czyż nie?
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 16.06.2021, 22:58
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem, że jestem tak ważny w twoim życiu.
Ile to lat temu było? 10? A ty ciągle o mnie myślisz?

No, ale wiesz skoro mam 60 lat to musisz sobie znaleźć inny obiekt.
Jesteś tak ważny w moim życiu jak w twoim wolfy

oj framat, framat, po tym jak RAZ słusznie zauważyłeś, że graliśmy chodzonego w wygranym meczu ze Stalą 0-6 pomyślałem, że jednak możesz mieć mózg tylko boisz się go używać, tak teraz wracamy do punktu wyjścia.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.06.2021 o godz. 23:07.

Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 17.06.2021, 06:12
D@mian napisał(a):Wyświetl post
Ludzie! Cieszmy się, że Wisła dostanie solidny zastrzyk gotówki! Przecież to jest najważniejsze dla naszego Klubu, który wychodzi powoli na prostą w kwestiach finansowych. Gdyby 2 lata temu ktoś nam naobiecywał Orleny i inne Kawasaki to byśmy się chyba tylko uśmiechnęli pod nosem. To też świadczy o tym, że jesteśmy dużo bardziej wiarygodni jako partner dla sponsorów i poszliśmy bardzo do przodu organizacyjnie. Nie znam Obajtka i nie obchodzi mnie czy jest z PIS, PO, Konfederacji czy PSL. Gość jest nakręcony na punkcie sportu i inwestuje w niego (Kubica, Orlen Team, Płock itd.). Jeśli nie w nas to pewnie zainwestowałby w inny klub aby reklamować spółki Orlenu. Nie rozumiem co nas obchodzi kto jest tam prezesem, może być nawet nim nawet Jaś Kapela. Szczerze? Dla mnie upolitycznianie tego to wyższy poziom absurdu i totalnie niepotrzebne poróżnianie się. Niech Wisła rośnie w siłę finansowo, organizacyjnie i sportowo, przecież na tym nam wszystkim najbardziej zależy, czyż nie?
Dokładnie tak.
Dodam, że ludzie patrzą na spółki skarbu państwa jak na firmy, do których państwo dokłada z naszych podatków i potem są teksty, że podatnicy utrzymują Kubicę, żużel, czy jakiś klub piłkarski. A jest zupełnie inaczej. Takie spółki skarbu jak Orlen, Azoty, czy KGHM to firmy, które mają tak potężny wypracowany zysk, że to wręcz odwrotnie, to państwo niekiedy na nich żeruje, nie mówiąc już o tym, że politycy mogą w takich spółkach kłaść do zarządów czy do rad nadzorczych swoich ludzi na ciepłe stołki.
Tak więc wszystkie pieniądze, które takie firmy kładą jako sponsoring, np na sport, są wypracowane przez to, że te firmy produkują, przetwarzają, a następnie sprzedają gotowy konkretny wyrób, na którym zarabiają dobre pieniądze. Zostawiając politykę zupełnie z boku, to żaden z polityków, z żadnej opcji nie robi łaski i nie daje ze swoich, o dziwo nie daje też z pieniędzy podatników (do czego jest przyzwyczajony), tylko daje to firma, która wypracowuje ogromne nadwyżki i może prowadzić takie działania marketingowe. W działach marketingu i promocji mają już od tego specjalistów i doskonale wiedzą jaki % wypracowanej nadwyżki w budżecie mogą przeznaczyć na reklamy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.06.2021, 07:37
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Tutaj chodzi raczej o postac Kuby, gdyby nie on jestem pewien w 99%, że nie byłoby takiego sponsora.

Kuby krytykowanego i lżonego za cieszynke helmutowską. Napiszę tak samo jak po cieszynce: KUBA 1906% popracia!

CHWD chorągiewkom

Ja nie kumam jak gawiedź pisząca : "po tym nikt poważny do nas nie przyjdzie" moze tutaj w temacie swobodnie się wypowiadać i udawać, że nigdy takiego bełkotu nie spłodziła :/
O czym Ty pitolisz? To że Kuba czasem jak w przypadku cieszynki robi coś głupiego, nie znaczy że nie wolno takiego zachowania skrytykować i również nie znaczy że nie można mimo krytyki calokształtu działań oceniać pozytywnie.

Z pewnością Kuba ma potencjał marketingowy, ale Wisła ma podobny jeżeli nie większy. Tylko nie może być kojarzona z przestępcami i od czasu wejścia trio nie jest. To wystarczylo żeby poważni sponsorzy zaczęli się nami interesować.

Jak dobra gra wypełni stadion będzie jeszcze lepiej...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Hermond
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.06.2021, 08:32
Kuba zdecydowanie jest wartością dodaną. Politycy lubią ocieplić swój wizerunek poprzez spotkania z takimi osobami. Myślę, że także Obajtkowi na tym zależy. W tym sensie bez Kuby mogłoby nie być Orlenu.
Inni sponsorzy są raczej by i tak byli. Prawdopodobnie Wisła miała by trochę niższą wartość marketingową i tyle. Co by więc nie powiedzieć Kuba bardzo dobrze wpływa na postrzeganie Wisły.
Ad augusta per angusta
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 17.06.2021, 08:53
Hermond napisał(a):Wyświetl post
Kuba zdecydowanie jest wartością dodaną. Politycy lubią ocieplić swój wizerunek poprzez spotkania z takimi osobami. Myślę, że także Obajtkowi na tym zależy. W tym sensie bez Kuby mogłoby nie być Orlenu.
Inni sponsorzy są raczej by i tak byli. Prawdopodobnie Wisła miała by trochę niższą wartość marketingową i tyle. Co by więc nie powiedzieć Kuba bardzo dobrze wpływa na postrzeganie Wisły.
no i to jest clue tego czego się właśnie obawiam czyli Wisła i Kuba jako maskotka dla polityków do mydlenia oczu gawiedzi i budowania politycznego kapitału
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.06.2021, 09:06
D@mian napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie upolitycznianie tego to wyższy poziom absurdu i totalnie niepotrzebne poróżnianie się. Niech Wisła rośnie w siłę finansowo, organizacyjnie i sportowo, przecież na tym nam wszystkim najbardziej zależy, czyż nie?
Przecież nikt tu na forum tego specjalnie nie upolitycznia, tylko istnieją uzasadnione obawy że Wisła może być tak wykorzystywana. No ale pożyjemy, zobaczymy.

Uważam że obecny status właścicielski jest pieczątka gwarancji dla.sponsorow. Cóż z tego że może i mieliśmy od czasów Cupiala ogromny potencjał marketingowy, skoro
a) marnowaliśmy go
b) Cupiala już dawno nie ma

Skoro obecne władze wyciągają ze źródeł zewnętrznych 4x tyle co Sarapata i Spółka to jest naprawdę coś.

Gdy taki inwestor jak Orlen patrzy na Wisle, to pierwsze co robi to sprawdza skład zarządu i rady nadzorczej. A tam:
- właściciel Rzeczpospolitej, twórca Gemini media, portali jak Interii
- właściciel przedsiębiorstwa IT współpracujący z Microsoftem
- ikona polskiej kadry

Dodatkowo co do zasług: Maciej Balazinski - negocjator podobnej umowy Lechii z Orlenem

Jak i również trzeba spojrzeć w drugą stronę, bo w zarządzie Orlen oil również znajdują się osoby z Krakowa przychylnie spoglądający na Wisle od dawna. I nie mówię tu o DO.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.06.2021 o godz. 09:17.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.06.2021, 09:06
To znaczy że czego się spodziewasz? Że dostaniemy kasę, a loga Orlenu nie będzie na koszulkach? Czy Błaszczykowski nie będzie brał udziału w spotach jak Kubica. Że mamy się jako klub wstydzić takiego sponsora? Najbogatszej spółki w europie wschodniej? Alfa Romeo się nie wstydzi, a my się mamy wstydzić? I doić Orlen? Niektórym widzę słoneczko przygrzało za mocno...

To, że taki Orlen w ogóle na nas jako klub spojrzał, podnosi nasz prestiż na rynku reklamowym o kilka pozycji. I sprawia że zaczniemy być postrzegani jako dobrze zarządzana spółka z perspektywami na przyszłość. Dla właścicieli i zarządu owacja na stojąco.

A że grupce zaczadzonych politycznie przeszkadza że będzie lepiej dzięki firmie która wszystko musi robić źle to nie ma się co przejmować...
Pierwszy Twój post od dawna z którym sie zgadzam.Choć nie znamy szczegółów to chyba tylko głupiec sobie wymyśli że ktoś nam da kasę za nic.Przecież nie mówimy o dorzucaniu pieniędzy do klubowej kasy jak robią to miasta dla niektórych klubów za propagowanie sportu tylko o sponsoringu.Nie rozumiem skąd to oburzenie.W trudnych czasach na naszych koszulkach reklamował się producent kondonów.Widać reklama pomogła skoro potem mieliśmy niż demograficzny(to tak z przymrużeniem oka )
Ja widzę chyba same plusy i to że jakimś papudrokom z płocka czy starozakonnym pęka teraz żyłka jest jednym z tych plusów
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.06.2021, 09:17
Naprawdę jestem pod wrażeniem tego co ostatnio robi nasze Trio. Pion sportowy, nowa umowa ze sponsorem Orlen. Dostajemy pieniądze zarówno na szkolenie młodzieży jak i na I drużynę. Nie ma co narzekać. A jeśli kogoś boli że to państwowa firma i miesza w to politykę, to już na to ciężko coś poradzić. Ignorować takie płacze i tyle. Ważne że Wisła się rozwija i idzie do przodu.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.06.2021, 09:22
Stelio napisał(a):Wyświetl post
no i to jest clue tego czego się właśnie obawiam czyli Wisła i Kuba jako maskotka dla polityków do mydlenia oczu gawiedzi i budowania politycznego kapitału
Bardzo dobrze że politycy chcą budować kapitał realnie wspierając czy to grupy społeczne czy różne instytucje służące obywatelom. Robienie z tego zarzutu jest kompromitujące.

To jednak nie jest przypadek Wisły i Orlenu. Tutaj mamy czysty biznes,dwie solidne marki zaczynają współpracę dla obopólnych korzyści...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Hermond
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.06.2021, 09:33
Z całym szacunkiem dla Wisły Kraków to jeszcze długo nasz klub nie będzie szczególnie dobrym miejscem dla ogólnopolskich polityków do ocieplenia wizerunku. W całej Polsce wciąż patrzą na nas poprzez pryzmat związków z bandytami. Do tego piłka nożna mocno antagonizuje.
Zdjęcia z Kubą marketingowo dla polityka są okej ale z barwami Wisły to raczej taki strzał w kolano. Zaraz antagoniści będą przyszywać takiemu politykowi Miśka a wiadomi kibice zalewać media społecznościowe łajnem.
Ad augusta per angusta
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 17.06.2021, 09:37
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę jestem pod wrażeniem tego co ostatnio robi nasze Trio. Pion sportowy, nowa umowa ze sponsorem Orlen. Dostajemy pieniądze zarówno na szkolenie młodzieży jak i na I drużynę. Nie ma co narzekać. A jeśli kogoś boli że to państwowa firma i miesza w to politykę, to już na to ciężko coś poradzić. Ignorować takie płacze i tyle. Ważne że Wisła się rozwija i idzie do przodu.
narzekają tylko totalni idioci, albo osoby zakręcony w politykę w stylu TOTALNIACTWA ALBO ANTYPISu. Jakoś wiele innych drużyn nie boi się brać kasę od tych państwowych 'pisowskich' firm. A później mają na dobrego napastnika, pomocnika, obrońce czy bramkarza. Strzelają nam zawsze o 1 lub 2 bramki więcej i wygrywają, walczą o cele 1-8, a nie o 9-16...

WISŁA jest w takiej sytuacji, że taki SPONSOR to jest jak dar niebios, ale wiadomo że samo się nie zrobiło...to duża praca TRIO, swoje dołożyła też społeczność wiślacka.

PO BURZY SŁOŃCE WYCHODZI ZZA CHMUR I NAD KRAKOWEM ZAŚWIECI ZNÓW...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.06.2021, 09:50
Póki co wygląda to jak piękny sen. Ostatni sezon zakończył się skandalami, ośmieszyliśmy się zarówno na boisku jak i w gazetach, w stylu zwolnienia trenera. Miesiąc temu nikt by nie powiedział, że może być tak dobrze. No ale... dopóki to się nie przełoży na wyniki na boisku to i tak będzie lipa.
Mam tylko nadzieje, że wszyscy pójdą po rozum do głowy i dadzą popracować trenerowi, wywalą szrot z kadry i doprowadzą do tego, że za rok/dwa będziemy mieli zespół, który ogrywał się razem 1-1,5 roku i wtedy od tego zespołu będziemy wymagać wyników. Budowanie co roku nowej kadry to jest coś pojebanego. A rak ten dotyka nas już prawie 10 lat...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 17.06.2021, 10:30
O czym Ty pitolisz? To że Kuba czasem jak w przypadku cieszynki robi coś głupiego, nie znaczy że nie wolno takiego zachowania skrytykować i również nie znaczy że nie można mimo krytyki calokształtu działań oceniać pozytywnie.

Z pewnością Kuba ma potencjał marketingowy, ale Wisła ma podobny jeżeli nie większy. Tylko nie może być kojarzona z przestępcami i od czasu wejścia trio nie jest. To wystarczylo żeby poważni sponsorzy zaczęli się nami interesować.

Jak dobra gra wypełni stadion będzie jeszcze lepiej...
O czym Ty chyba pitolisz? Przecież tu były teksty o amatorce totalnej, o braku chęci biegania, o kpieniu typu Kuba na trenera itd... Mam cytować czy co? Ta krytyka zmienia się w podnietę w ciągu paru dni. W większości przypadków to było nawet nie buractwo i chamstwo względe, Kuby - nie potrafię opisać tego słowami, ale tak jest: dasz palec to rękę będą chcieli.

Kuba ma potencjal marketingowy Przecież mówili z dwa lata temu, że Kuba jest GWARANTEM sponsorów, gdyby nie on nie mielibyśmy 20% z tego co mamy.

Tutaj chodzi o osobowość Kuby, a tymczasem całkiem niedawno znów musiałem czytać o sprawie z biletami na euro 2012. Jeśli Kuba uznał, że cieszynka jest właściwa to widocznie tak musiało być :] Zobacz jak tłumaczyłem wolfiemu jak dziecku w piaskownicy, że to nie będzie miało żadnego wpływu na bliską przyszłość.

Sprawa polega na tym, że KUBA nie dał powodu do krytyki - o to mi chodzi, można było napisać co najwyżej, że "nie wypadało" i tyle, a nie jazda już z amatorką i wieszczenie upadku klubu, a przypomne, że tak było. Trzeba być wyrozumiałym i cierpliwym. Oczywiście poczynione działania nie są żadną gwarancją pójścia do góry, ale widać przynajmniej, że to dobre ruchy. Oby miały odbicie w rzeczywistości.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jest to bardzo dziwne, wszakże nikt poważny czy to pod postacią trenera, sponsora czy piłkarza miał już do nas nie przejść według wpisów forumowych znafców politycznych jak i sportowych.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.06.2021 o godz. 10:42.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.06.2021, 11:18
Ja .......ę, po to się inwestuje w kontrakty reklamowe z klubami piłkarskimi/aktorami/etc. żeby budować pozytywny wizerunek marki. Przy czym Orlen to nie PiS czy rząd i pozytywny wizerunek nie przekłada się 1 do 1 na wizerunek rządu.

Zabawne że sam jesteś częścią gawiedzi z totalnie zamydlonymi oczami, tylko że tej drugiej, co głosuje na opozycję

Niektórzy to by woleli żeby Wisła zbankrutowała byle tylko PiS przypadkiem nie zyskał, gdzie tak naprawdę o żadnych realnych politycznych zyskach nie może być mowy. Większość aktorzyn, celebrytów i sportowców wspiera PO od lat i jakie to ma przełożenie na wyniki wyborów?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2021 o godz. 11:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 17.06.2021, 11:38
A ja to wręcz popieram.Utwierdza mnie to w przekonaniu że dobrze głosuje
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 17.06.2021, 11:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę, po to się inwestuje w kontrakty reklamowe z klubami piłkarskimi/aktorami/etc. żeby budować pozytywny wizerunek marki. Przy czym Orlen to nie PiS czy rząd i pozytywny wizerunek nie przekłada się 1 do 1 na wizerunek rządu.

Zabawne że sam jesteś częścią gawiedzi z totalnie zamydlonymi oczami, tylko że tej drugiej, co głosuje na opozycję

Niektórzy to by woleli żeby Wisła zbankrutowała byle tylko PiS przypadkiem nie zyskał, gdzie tak naprawdę o żadnych realnych politycznych zyskach nie może być mowy. Większość aktorzyn, celebrytów i sportowców wspiera PO od lat i jakie to ma przełożenie na wyniki wyborów?
Dokładnie , w punkt !
A poza tym jak można w ogóle mówić że PiS ociepli swój wizerunek poprzez Wisłę ?
Socjologiczne spektrum opinii na temat naszego klubu w oczach przeciętnych "Januszy" ( bez obrażania kogololwiek) jest zdecydowanie negatywne . Bo Wanna , Misiek , Srapapata ,długi , bez sukcesów sportowych w ostatnim 10-leciu itd . Po stronie pozytywnej jest bezspornie Kuba , Socios . Więc gdzie to ognisko przy którym można się ogrzać ?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 17.06.2021, 12:27
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Póki co wygląda to jak piękny sen. Ostatni sezon zakończył się skandalami, ośmieszyliśmy się zarówno na boisku jak i w gazetach, w stylu zwolnienia trenera. Miesiąc temu nikt by nie powiedział, że może być tak dobrze. No ale... dopóki to się nie przełoży na wyniki na boisku to i tak będzie lipa.
Mam tylko nadzieje, że wszyscy pójdą po rozum do głowy i dadzą popracować trenerowi, wywalą szrot z kadry i doprowadzą do tego, że za rok/dwa będziemy mieli zespół, który ogrywał się razem 1-1,5 roku i wtedy od tego zespołu będziemy wymagać wyników. Budowanie co roku nowej kadry to jest coś pojebanego. A rak ten dotyka nas już prawie 10 lat...
Nie no jasne nikt by miesiąc temu nie powiedział....A może trzeba było miesiąc temu nie snuć złowieszczych wizji upadku klubu?Może trzeba było wstrzymać konie i nie napierdalać w Kubę tylko dlatego że po strzelonej bramce nie przybił piątki z trenerem.a to i tak było nic bo byli juz tacy którzy porównywali obecnych właścicieli i zarząd do szumowin które wynosiły kasę w reklamówkach.Chyba trzeba ich powoli po nickach wymieniać bo niektórzy z nich widzę jak gdyby nigdy nic teraz udają że nic takiego się nie stało
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 17.06.2021, 12:39
Nikt by nie powiedział miesiąc temu!

Jaro proszę Cię...
Odpowiedz cytując
RLY
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.06.2021, 13:22
Ciekawe ile prowizji sie Danielowi odpala za sponsoring
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.06.2021, 13:30
RLY napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile prowizji sie Danielowi odpala za sponsoring
Dwie sarapaty do wyra.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 17.06.2021, 14:03
Padła gdzieś informacja o długości umowy?
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.06.2021, 14:06
Rok?

Edit: Interia podała, że na dwa lata
Ostatnio edytowane przez David. : 17.06.2021 o godz. 15:50.
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 17.06.2021, 14:09
I pół Miśka!
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 17.06.2021, 14:09
David. napisał(a):Wyświetl post
Rok?

Znaki
Jeżeli rok, to słabo z tym "inwestowaniem w przyszłość", o którym trąbili przez 28 minut. Chyba, że jest jakaś opcja prolongaty.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 17.06.2021, 14:11
Nie wiem jak wam się podoba, że elementem umowy jest przedstawiciel Orlen Oil w Radzie Nadzorczej Wisły...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów