|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Z Piastem wcale nie było kompromitacji to było świetnie zagrane 90 minut sędzia podyktował 4 karne przeciwko nam Udało nam się wygrać 4 mecz w sezonie, a to dopiero 16 kolejka. Już lecimy po puchary Oczywiście brak 10/0 był pełną kompromitacją dla nas jak zwykle ![]() Od razu widać, że nie tylko potrafiłeś doskonale jako jedyny rozpoznać jak kompromitujący jest brak 10/0 ale również znalazłeś klucz do Ligi Mistrzów. ![]() Unikać słuchania złych podszeptywaczy takich jak ja to moje posty na forum sprawiły, że gramy padakę od lat ![]() Niektórzy nawet widzieli jak wysyłałem przed meczem z Piastem deprymujące sygnały dymne do Buhalika. Niestety Lis widział jeden mój post na shoutboxie i to już wystarczyło do popełnienia juniorskiego błędu. Ale na szczęście na forum Jagi też są podszeptywacze i nie udało im się skorzystać z prezentu. Ja wiem, że to boli ale drużyną z topu byliśmy lata temu i przez lata obniżaliśmy poziom sportowy więc mamy co mamy. Na szczęście trio zakontraktowało trenera z prawdziwego zdarzenia i będzie to wyglądało lepiej, ale błagam Cię Liga Mistrzów? Z kim? Niech może ci piłkarze zagrają pod rząd 10 dobrych spotkań zanim zaczniemy opowiadać banialuki o pucharze Daviesa Defetyzm, stonka ziemniaczana i spekulanci zabrali nam Ligę Mistrzów ![]() |
|
|

|
||||||
|
|