kbr napisał(a):

Tak, forum służy do dyskusji. Ale trudno jest dyskutować gdy ktoś obala "moje" argumenty których nigdy nie użyłem. To taki mechanizm obronny, żeby przekierować dyskusję - udowodnij, że nie jesteś słoniem. To zabawa dla dzieci z przedszkola, a nie dyskusja poważnych ludzi. Nie wiem też, w którym momencie mi odwinąłeś w poście, bo jakoś tego nie czuję. Jakbyś nie zauważył to chyba ja należę do tej "podkasty". Od początku sezonu jestem w mniejszości, bo ośmielam się krytykować nietykalnego Kiko.
Piszesz o "rzekomym" roku Kiko. Myślałem, że transfery są uzgadniane z trenerem, i że nikt mu na siłę nie wpycha takiego Ze Manuela, a potem wymaga od niego, żeby uporczywie wstawiał go do składu. Może po prostu czegoś nie wiem. Kiko przepracował już 2 okresy przygotowawcze, a ciągle nie wolno go oceniać, bo nie miał czasu. W przerwie pomiędzy rundami, zawsze są jakieś zmiany. Zawsze można użyć argumentu, że w takim składzie gramy tylko jedną rundę. Tak będziecie pisać w maju, tak będziecie pisać za rok. Czy jest w naszej ekstraklasie jakiś zespól, który gra cały rok w niezmienionym składzie?
Też psiałem w innych postach co zarzucam trenerowi i tez się do tego nie odnosisz, tylko uporczywie wmawiasz mi, że coś napisałem, a potem punktujesz "moją" wypowiedź.
|
Co do uwagi natury ogolnej - kierowalem ja ogolnie do tego forum - poczuwasz sie do odpowiedzi,czujesz sie dotkniety ? Widac to tez twoj problem.
Powyzszy post to dokladnie punktowanie Twojej wypowiedzi. Udajesz ze tego nie widzisz ? Koniec rozmowy.Po co pisac do kogos ktory stawia retoryczne pytania o rzekomym braku odpowiedzialnosc trenera,o Gorniku,a kiedy pisze punkt po punkcie odpowiedz - gosc ma pretensje,ze mu nie odpisuje.,albo odpisuje na tezy,ktorych nie stawial,mimo,iz mozna je znalezc w poscie,ktory pod swoim nickiem wypuscil... rece opadaja...
Jak minie Ci zlosc to masz szanse na merytoryczna odpowiedz. nie,to bez sensu odpisywac jakies gorzkie zale. Nie jestem zainteresowany,sorry.