|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
- jest to powód dla zydkow i takich cipek jak Stanowki zeby po nim jechac ( w tym przypadku nie musza sie wiele wysilac ) ale jesli byłaby sytuacja ze JM jest czysty , z automatu jechali by po nim ze nie ma kasy , jesli majatek miałby na 100mil to ... bidok , majatek 100mil , tyle co budżet Legiuni , majatek na 500mil - golodupiec , polowa majatku Cupiala , majatek 2miliardy , pajac lazi po palmach ,etc... jak juz pisalem , nie ma dla mnie znaczenia jego przeszlosc , interesuje mnie tylko to co teraz i co bedzie , na razie nikt nic nie wie , nie podoba mi sie to ale patrząc logicznie widze ten wielki atak na Wisle , przychodzi pytanie , skad taki wielki atak legijnych medow , czego sie boja ... odpowiedz wydaje sie dosyc prosta ( nie ma w Polsce miejsca na inny klub jak Legia - nawet sprawa Cierzniaka pokazuje jak wielka jest moc klubu z Warszawy ) teraz sobie wyobraźcie , 15 lat jestescie cieniem , wszystko co fajne odbywa sie na tym zadupiu ... w Krakowie , kolejne 5 lat to juz dominacja ukochanej Legiuni 2km od biurowca .. i nagle zas ja cholerna Wisla , pieprzone zadupie 350km od miejsca pracy , tam zas cos sie rodzi , cos ( chyba ) duzego , upirdolimy to w zarodku , moze nie wejda te firmy tam , inaczej za 2-3 lata bedziemy w czarnej dupie ... kazdy wie ze w Krakowie jest cisnienie na wielka pilke i tak czy inaczej ktos zainwestuje wielka kase w Wisle , jesli nie Mers i jego ( mityczni ) sponsorzy , to wejdzie ktos inny z prostej przyczyny , to jest ....aaaaa Krakow , to jest Wisla kolejny raz pisze do was , opamietajcie sie , dajcie czas Meresiowi do konferencji , do konca sierpnia ... dlaczego ? ( tylko i wylacznie ze wzgledu na Cupiala ) |
|
|

|
||||||
|
|