|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
No przecież masz napisane, że prawie milion jest za sam udział już w pierwszej rundzie eLE . Za zdobycie PP masz 1 mln i automatyczny występ w pucharach. Coś taki ciężko kapujący jesteś?
Napisałem ci jasno ile można się spodziewać kasy, ale jesli nie umiesz tego wykorzystać, to nie mój problem. Stawiasz jakieś bezsensowne przykłady azjatyckie, że niby Ruch jest do tyłu...Tam do tyłu, nawet zegary chodzą więc, kto jak kto ale Ruch, nie jest wiarygodną finansjerą. Nie masz racji, powielasz jakieś banały, że Puchary to ekstrawagancja. Bzdury kompletne. Zasłaniasz się długami, które uniemożliwiają podjęcie walki o puchary, a to kolejny nonsens. Dlugi się kolego same nie spłacą, tym bardziej nie spłacisz ich takim myśleniem. Sukcesy, puchary, ligowy szczyt - to własnie są główne mechanizmy przychodów. Tym budujesz frekwencje, medialności, PR i przyciągasz sponsorów. Innymi słowy, robisz kapuche. Juz obecnie tak tkwimy bez pucharów, sponsora, obciętym budżetem...pusty stadion. Tak, masz rację, wyeliminowanie nas z PP było koniecznością. Nie wiem jak, ale będzie z tego sukces. Czy stać nas na granie tą kadrą w PP, Lidze i LM? Taki problem to obecnie marzenie kolego. Po dzisiejszym meczu nigdy się tego juz nie dowiemy. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.08.2015 o godz. 23:51.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
|
|