wolfy napisał(a):

|
Gwiaździsty - zamiast szukać sekty, spójrz raczej na siebie, bo jesteś od dawna zwyczajnie żałosny. Jak tylko drużyna ma dołek, to zaczynasz jazdę ze Smudą, .......ąc jakieś kocopoły o trzech prestiżowych meczach przegranych w tydzień. Kiedy pojawia się zwyżka formy, to nagle znikasz. Więc sokoro już jesteśmy przy tym, to wyjaśnij mi co takiego prestiżowego jest w PP z Amicą Poznań? Jakieś trzecie "derby Polski"? O tym, że olaliśmy zadecydowano w klubie, ale z punktu widzenia kibica - co to za prestiżowy mecz? Dajesz...
|
Przepraszam, ze ośmieliłem się ruszyć bożyszcze prawdziwych kibiców Wisły. "Drużyna ma dołek" szkoda, ze w meczu z Legia i derbach z parchami. Wiem jak wygrają z Jagiellonią i Podbeskidziem to będzie znacznie ważniejsze. Jedno wielkie radosne szaleństwo.
No to czekamy na tą zwyżkę formy. Na wiosnę po przygotowaniach Smudy do sezonu pewnie czeka nas kolejny trwający długo dołek i tak w kółko. Może trzeba meteorologa się zapytać o przyczyny tych cyklicznych dołków ?
Wiemy już, ze Smuda ma najsłabszy skład w lidze i robi co może w pocie czoła. Kurcze nie ma jeszcze kontuzji, które by tłumaczyły tą lipną grę na boisku to wiemy już "mamy dołek".
Tylko skąd się wziął ?