|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy akurat tą sprawę z Ukraina wymyślił sobie Putin jeśli tak to rozegrał to zajebiście, jeśli nie to sprawa wygląda tak. UE i USA myslały, że mu zabiorą Ukrainę no to on im pokazał wała i bierze Krym a później pewnie i wschód. W tym wszystkim jest tak samo winna UE i USA jak Rosja. Oni zaczęli tę grę i oni zaczęli drażnić lwa. PS niestety lewactwo i multi-kulti prowadzi tak samo do rozkładu państwa jak okupacja rosyjska. Jeśli tego nie widzisz to czas najwyższy przejrzeć na oczy. Właśnie przez to całe pedalstwo Europa się teraz nie potrafi postawić, właśnie przez takie myślenie, że w życiu liczy się tylko moja własna dupa, że granice pańśtw są niezmienialne, że świat jest piękny i nitk nas nie zbije mamy co mamy. Europa przez lewaków śpi. A to juz krok od przyjścia Ruska wgłąb Europy i spokojnego czyszczenia terenu bo przecież pedalstwo mu się nie postawi. A jak nie Ruski to lewactwo wyniszczy od środka naród. Zniszczą wszystkie wartości, sprawią, że facet to będzie kobieta i na odwrót, że normalna rodzina to będzie tata z tatą albo mama z mamą, że 2 letni dzieciak będzie decydował czy zmienić płeć a może dokonac eutanazji, a na koniec rozłożą nogi przed arabami bo przecież "my się nie bijemy", a poza tym skoro tych ciapatych ejst już tak dużo to niech rządzą nasyzmi krajami. Nie wiem czy właśnie nie lepsza ta ruska choroba od tej lewackiej
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.03.2014 o godz. 22:57.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|

|
||||||
|
|