|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
.
Co nadal nie zmienia faktu, że mało kto domaga się wielkich inwestycji z kieszeni Cupiała. Raczej sensownych decyzji. Sensownych. Tylko tyle. Niech to co robi Cupiał z Wisłą ma sens (reszta jego działalności mało mnie obchodzi). Gdzie jest sens w zatrudnianiu Smudy na trzy lata? Wiadomo w czym jest problem. Gdzie jest sens w dawaniu Kapce i Bednarzowi odpowiedzialności za transfery? Nie muszę chyba wypisywać ile ich ostatnie pomyłki nas kosztowały (sportowo i finansowo)? Ja tu nie widzę ani sensu, ani pomysłu. Tym bardziej, że obecny skład gwarantuje nam jedno - bardzo emocjonującą walkę o utrzymanie. To nie jest żart ani wyolbrzymianie, tylko matematyka. Wydarzyć się może wszystko (patrz Polonia Warszawa, GKS Bełchatów i Podbeskidzie w tym sezonie). Impossible is nothing w tej lidze. Ja to wiem. Ale to za mało żeby nas było stać na optymizm. Pytanie na dziś brzmi - czy Smuda potrafi zrobić coś z niczego? Biorąc pod uwagę jak tłumaczy wtopy z reprezentacją i Regensburgiem... No nic - miejmy nadzieję. Nic więcej nie pozostało. EDIT: A tak swoją drogą - sam pisałem, że wolałbym żeby Cupiał nie dawał dużych pieniędzy Kapce i Bednarzowi. Oni wtopią, a złość właściciela skupi się na Wiśle. A teraz jak doszedł jeszcze Smuda, to w ogóle...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.06.2013 o godz. 10:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|