The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2013, 21:29
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Obecnie na cyfrze płacę 112 zł za pakiet bodaj Premium + zestaw canal+ a także hbo i multiroom. W tamtym tyg w punkcie oferowali mi to samo za 140 zł albo 120 zł bez HBO... Dzisiaj z kolei dzwonili i już proponują za raptem 7 zł więcej plus jakieś tam programy,jedynie nie będę miał programów pokazujących LM. Ja osobiście nie byłem obecny przy rozmowie ale widać że już wymiękają pomału. Gość mówił że trzeba się szybko decydować bo oferta ważna do jutra czy jakaś taka podobna gadka i że pojutrze może nie być taka dobra jak obecnie.
I tu do zorientowanych w temacie, poczekać jeszcze, wziąć ich na przetrzymanie? Bo w sumie nie ukrywam ale byłoby fajnie jakby jeszcze kanały z LM dorzucili czy jednak już tak z ceną nie zejdą i brać co dają?

Oczywiscie, ze poczekac. Francuziki miekna powoli, w tygodniu ma sie pojawic nowy cennik pakietow i nie ma sie co spieszyc. Nie trzeba sie szybko decydowac - oferta moze byc tylko lepsza a na dodatek My, abonenci Cyfry maja z glowy bo Nas automatyczna migracja nieobowiazuje i mozemy jechac na abonenci do jego konca a co za tym idzie mozemy bez presji czekac na jeszcze lepsze oferty niz te co przedstawia w tygodniu. A decydowac szybko to niech sie decyduje ten gosc co do Ciebie dzwonil jak mu tak sie spieszy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów