The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie?
Nic mnie już nie zaskoczy 75 41,44%
Porażki 33 18,23%
Przebudzenia Wisły! 32 17,68%
Walki, ambicji, charakteru! 41 22,65%
Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2012, 13:51
Karherop napisał(a):Wyświetl post
bramkarz w tym wieku jak Pareiko ( 20 lat "zawodowego " grania w piłkę ) powinien sam się umieć dobrze przygotować do sezonu , zmiana trenera nie powinna mieć tak znaczącego wpływu jak w tym momencie widzimy , moim zdaniem jest to związane raczej z wiekiem i zwykłym brakiem formy ( coś co zresztą czasem nie można logicznie wytłumaczyć ).

Nie mówię że przedłużenie z nim umowy było błędem , ale być może potrzeba mu większej motywacji ( oddechu konkurenta na plecach ) aby lepiej bronić
Aż się nie mogę powstrzymać z moim pomysłem racjonalizatorskim.
Skoro bramkarz "w tym wieku" nie potrzebuje opieki trenera to po co nam trener bramkarzy? Panie Syndyku Jacku Bednarzu, proszę zrobić z tym porządek. Tylko na rezerwę potrzebujemy jeszcze jakiegoś "wiekowego" bramkarza. A no i Miśkiewicza wypożyczyć! Tylko tak żeby to tamten klub płacił pensję (To bardzo ważne jest !!!).

Idąc dalej tym tropem to wydaje mi się, że w ogóle piłkarze "w tym wieku" nie potrzebują szkoleniowca, drugiego trenera i całej tej ekipy darmozjadów. Zresztą okłady i bandaże też sobie mogą sami zakładać. Panie Synduku do dzieła! Można sporo zaoszczędzić!!
c.d.n.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów