Karherop napisał(a):

bramkarz w tym wieku jak Pareiko ( 20 lat "zawodowego " grania w piłkę ) powinien sam się umieć dobrze przygotować do sezonu , zmiana trenera nie powinna mieć tak znaczącego wpływu jak w tym momencie widzimy , moim zdaniem jest to związane raczej z wiekiem i zwykłym brakiem formy ( coś co zresztą czasem nie można logicznie wytłumaczyć ).
Nie mówię że przedłużenie z nim umowy było błędem , ale być może potrzeba mu większej motywacji ( oddechu konkurenta na plecach ) aby lepiej bronić
|
Aż się nie mogę powstrzymać z moim pomysłem racjonalizatorskim.
Skoro bramkarz "w tym wieku" nie potrzebuje opieki trenera to po co nam trener bramkarzy? Panie Syndyku Jacku Bednarzu, proszę zrobić z tym porządek. Tylko na rezerwę potrzebujemy jeszcze jakiegoś "wiekowego" bramkarza. A no i Miśkiewicza wypożyczyć! Tylko tak żeby to tamten klub płacił pensję (To bardzo ważne jest !!!).
Idąc dalej tym tropem to wydaje mi się, że w ogóle piłkarze "w tym wieku" nie potrzebują szkoleniowca, drugiego trenera i całej tej ekipy darmozjadów. Zresztą okłady i bandaże też sobie mogą sami zakładać. Panie Synduku do dzieła! Można sporo zaoszczędzić!!