3120c napisał(a):

To, że jesteś upośledzony nie widzisz ? Jesteś jak wsza...
Pytanie, kiedy ci się lepce na łapach skończą...
Jeszcze jedno pytanie, kiedy będziesz miał odwagę porozmawiać w cztery oczy, skoro za takiego cwanego i poprawnego na forum robisz ?
|
Twój post jest nie na temat.
Kiedy Ty osiągniesz odpowiedni poziom intelektualny, żeby nauczyć się pisać na temat, wtedy porozmawiamy w cztery oczy
(a co chcesz zaprosić mnie na kawę? za późno, mam żonę)
Następny taki post leci w kosmos
domin_czyzyny napisał(a):

Ja nie słyszałem nic, i tak jak pisze WesterSyl te odgłosy na filmie holenderskim były podejrzane.
Propagandą były oszczerstwa Holendrów, ale moze i dobrze -zaczęli sie zajmować .......ami a nie meczem moze niedługo opuszcza nasze miasto ))
FraMat moze powinieneś być moderatorem na forum gazety wyborczej, forum organizacji FARE, Antify, rzetelnej BBC, organizacji mniejszości wszelakich lub Bóg wie czego jeszcze, ale na Miłość Boska nie na forum Kibiców Wisły Kraków - to takie moje skromne zdanie.
Co Ty masz z kibicami wspólnego? Czy chodzież regularnie na R22? Czy jeździsz na wyjazdy? Czy identyfikujesz sie z ruchem kibicowskim? Czy Wisla Kraków to dla Ciebie ideologia czy rozrywka jak kino, teatr, knajpa, kręgle?
|
Taka sama uwaga do Ciebie, domin_czyzyny. Pisz na temat a nie zajmuj się moją osobą.
(Pytania do moderatorów w odpowiednim dziale, jak co)
Nie od dziś chodze na stadion i nie od dzis słyszę co różne prostaki wyprawiają, żeby nie uwierzyć w zajście na treningu. Sam na treningu Hiolendrów nie byłem, i podejrzewam ze rzecznikUrzędu Miasta tez nie był. Powiedział tylko coś dla załagodzenia sprawy.