|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
po Twoim tekście widać, że chciałbyś zamknąć "usta" kibicom i odebrać możliwość oceniania pracy osób zatrudnionych, działań i zdarzeń w sekcjach Wisła Kraków (od piłki S.S.A. do gimnastyki T.S.).
Chciałbyś, aby SKWK robił brudną robotę (oprawy, doping), organizował aukcje i wypady do szpitali i szkół i SIEDZIAŁ CICHO jak w klubie dzieje się ŹLE. Tyle, że mamy demokrację i swoboda wypowiedzi jest zagwarantowana Konstytucją i ustawami, a one są wyżej niż statuty i regulaminy, itp. Na szczęście nikt cicho siedział nie będzie i mam nadzieje, że takie informacje będą przekazywane coraz to szerszej grupie kibiców. Powyższe nie oznacza, że ze wszystkimi fragmentami listu SKWK się zgadzam, ale ja odnosiłem się do WOLNOŚCI WYPOWIEDZI, która jest podstawowym prawem - niezależnie od Twojego rozumienia statutów i regulaminów. Podejrzewam, że gdybyś Ty był odpowiedzialny za wolność słowa, to byłaby ona taka jak w czasach "Żołnierzy Wyklętych" i stalinizmu ... Chciałem się zapytać, może masz w tym osobisty interes ? Bo naprawdę nie znajduję innego wyjaśnienia, ale chciałbym się mylić... |
|
|

|
||||||
|
|