wwf napisał(a):

RAV ja myślę że warto by już ustalać szczegóły jakie mecze sparingowe byście pokazywali i może warto by podać numer konta żeby ludzie mogli już coś wam wpłacać.
Będziemy wówczas wiedzieć kiedy bedą transmisje, z jakim przeciwnikiem. Wy będziecie widzieć ile osób wpłaci. Bo tak na forum to może się wpisać i z 1000 osób, ale jak przyjdzie co do czego to zostanie z tego 20%.
A tak szybko będziecie wiedzieć jakim dysponujecie budżetem i czy warto się w to bawić.
|
Sytuacja wygląda następująco:
Istnieje 5 procent szans, że uda się wyrobić na środowy mecz z Oberhausen. Zależy to od wielu czynników, przede wszystkim od pomocy ze strony klubu gospodarzy, czyli od zapewnienia przez nich kilku spraw. W tym momencie nie mam nawet potwierdzenia w którym miejscu gramy i jakie są warunki (ośrodek treningowy czy stadion...) Jeżeli do poniedziałku otrzymamy pozytywną deklarację i jednocześnie uda się nam zorganizować (wolne w pracy itp...) to jedziemy.
Jeśli się uda, to ta relacja będzie ogólno-dostępna a wpłaty dobrowolne. Zobaczymy ile osób wpłaci. Jeśli wpływy przekroczą koszty (rozliczymy się publicznie tu na forum, co do złotówki), to przeznaczymy je na organizację transmisji z dwóch sparingów w Tallinie * Te natomiast na pewno będą droższe niż w Oberhausen (troszkę większa odległość + ekipa musi tam zostać na kilka dni pomiędzy meczami).
* - gdyby z jakichś przyczyn (np. prawa do transmisji, pamiętajmy, że to jest jakiś turniej) transmisje z Tallina nie wypaliły, to nadpłatę przeznaczymy na inny cel; jaki - o tym zdecydujemy razem, na forum.
Dużo tych "jeśli". W każdym razie póki co na transmisję z Oberhausen się nie nastawiajcie