The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Ile jesteś w stanie zapłacić za transmisję z zagranicznego sparingu Wisły?
nic 87 14,95%
1 zł (+ vat) 97 16,67%
2 zł 79 13,57%
3 zł 40 6,87%
5 zł 279 47,94%
Głosujących: 582. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2011, 11:47
rav napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja wygląda następująco:
Istnieje 5 procent szans, że uda się wyrobić na środowy mecz z Oberhausen. Zależy to od wielu czynników, przede wszystkim od pomocy ze strony klubu gospodarzy, czyli od zapewnienia przez nich kilku spraw. W tym momencie nie mam nawet potwierdzenia w którym miejscu gramy i jakie są warunki (ośrodek treningowy czy stadion...) Jeżeli do poniedziałku otrzymamy pozytywną deklarację i jednocześnie uda się nam zorganizować (wolne w pracy itp...) to jedziemy.
Jeśli się uda, to ta relacja będzie ogólno-dostępna a wpłaty dobrowolne. Zobaczymy ile osób wpłaci. Jeśli wpływy przekroczą koszty (rozliczymy się publicznie tu na forum, co do złotówki), to przeznaczymy je na organizację transmisji z dwóch sparingów w Tallinie * Te natomiast na pewno będą droższe niż w Oberhausen (troszkę większa odległość + ekipa musi tam zostać na kilka dni pomiędzy meczami).

* - gdyby z jakichś przyczyn (np. prawa do transmisji, pamiętajmy, że to jest jakiś turniej) transmisje z Tallina nie wypaliły, to nadpłatę przeznaczymy na inny cel; jaki - o tym zdecydujemy razem, na forum.

Dużo tych "jeśli". W każdym razie póki co na transmisję z Oberhausen się nie nastawiajcie
Rozumiem, że jeżeli nie wyrobicie się z Oberhausen, to do Tallina pojedziecie? Sam jestem ciekawy jak to finansowo wyjdzie. I oczywiście deklaruje wpłatę. A do tych, którzy mają problemy z przelewami - zarejestrowanie się na np.PayPalu jest banalnie proste. Zakładasz konto (darmowo), dostajesz indywidualny numer konta. Przelewasz tam kaskę, a potem wykorzystujesz do przelewów w necie. Ja zawsze tam ze 30 złotych trzymam i czasem to się przydaje w najmniej spodziewanym momencie. Płaciłem już z PayPala na jakąś aukcję charytatywna Wiślacką, płytę ściągałem elektronicznie z USA (koszt 7 dolarów, a gdybym chciał pocztą normalną to ze 100 zł). To tak offtopowo- ale żeby Wam pomóc podjąć decyzje o założeniu takiego konta. - no bo co to za argument "gdyby było przez SMS to bym wysłał".
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów