|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Szczęście sprzyja lepszym - i tyle w temacie.
Wygraliśmy mimo słabszej drugiej połowy, zwłaszcza w wykonianu Kirma – gdyby grał tak jak potrafi, pewnie byłoby 0-3 i do widzenia. Ale mimo mankamentów coraz wyraźniej widać, że zmierza to w dobrym kierunku. "Męczyć się z jakimiś Poloniami" – polecam przejrzeć ich skład i za ile kto przyszedł. Następnie polecam skonfrontować to z naszymi niskobudżetowymi transferami, graczami, z których polewkę ma 1/2 forum. Potem się okazuje, że każdy – dosłownie każdy z tych no name'ów, nawet Bunoza (jedźcie po nim dalej, dla mnie to cichy bohater dzisiejszego meczu) poczynił u Maaskanta spore postępy w sensie dodawania wartości do gry drużyny; tak samo lepiej grają "starzy" (najlepszy przykład Pawełka). Do tego gramy mądrze, bez bezsensownego wykopywania piłki wprzód jak było ostatnie 2 lata. Nie wiem, nie chcę się rozpisywać, ale ja jestem zajebiśie zadowolony z dzisiejszego meczu, tak jak i z poprzednich (zauważcie, że z "kabaretową obroną" mamy czyste konto w 4 meczach z rzędu!), istnieje spora szansa przezimowania na pozycji wicelidera; ba, możemy nawet przy odpowiednim splocie okoliczności prowadzić! Kto po Karabachu się tego spodziewał? Oczywiście, do walki o mistrzostwo i naparzanki w Europie konieczne są wzmocnienia, ale doceniajmy to co mamy. |
|
|

|
||||||
|
|