|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
4 mecz z rzedu na zero z tyłu
Co dzisiaj Andraż natracił piłek to chyba nikt nie zliczy kupa szcześcia ale do przodu - to najwazniejsze ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
na + że są 3 punkty .
na - głupota Sobola .... bożeszzzz to za głupota ... ja krzyczałem do tv chłopie odejdź od piłki !!! odejdź a ten stoi i czeka na kartke. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zajebiscie, choć nerwowo momentami. Podpisywać kontrakt z Pawelkiem, broni fantastycznie ostatnio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jezu to co Chavez dzis gral to o malo zawalu nie dostalem.
Wazne ze wygralismy, za kilka miechow stylu nikt nie bedzie pamietal a wynik zostanie i 3 pkt tez. Polonia miala wiecej klarownych sytuacji niz wisla ale na szczescie dla nas zmarnowali wszystkie ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kolego jak byk pisze ze chodziło mi o drugą polowe .....
Cieszmy sie Panowie z 3pkt bo powiedzmy sobie szczerze czy zasluzylismy na te 3pkt......? byle przetrwac jeszcze jeden mecz i oby zima naparwde w wkoncu byly jakies powazne wzmocnienia bo z tymi grajkami to mowcie co chcecie ale przyszlsoci ja nie widze.
Ostatnio edytowane przez Enrico2000 : 28.11.2010 o godz. 16:57.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chavez dziś dużo słabiej niż ostatnio. Do tego odpowiedź na pytanie czemu Pi. Brożek nie gra bo jak wchodzi to po prostu też nie gra i tyle nie da się tego inaczej skomentować wchodzi teoretycznie zawodnik który miał pomóc w destrukcji i zagrać coś do przodu a on jest nieobecny. Łobo ciężko oceniać poza tym że grę defensywną to ma w du... Mały dziś dużo lepiej nie rozumiem skąd u niego tak wielkie wahania formy. Jirsak Garguła całym meczem pokazują że są nieporozumieniem a nie ofensywnymi pomocnikami. Sobol wielka praca i niestety nie potrzebna głupota w końcówce. W Gdyni będzie przeje....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Brawo Sobol. Kartka może i głupia, ale nie dopuścił do szybkiego rozegrania piłki przez "Dupę stolicy" co mogło skonczyć się różnie, bo akurat byli w gazie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"Afrika" Chaveza mnie zmiażdżyła
![]() Do 75 minuty wygladało to według mnie dobrze spokojnie kontrolowaliśmy gre i mieliśmy z kontr lepsze sytuacje, ale Kirm zamiast wejść na speedzie i szybko strzelić cxzy podać to się zatrzymywał i akcja traciła tempo. Dziś nieźle Bunoza oprócz tej sytuacji ze słupkiem Miarzejewskiego. Bardzo pewny Pawełek i Cikos który dawał się razem z Małeckim objerzdżać niesamowicie. Gracz meczu Radek Sobolewski. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powiem tyle
Cholernie ważne 3 pkt !!! Pierwsza połowa słabiutko Chavez, ale w drugiej wziął się za siebie i dużo lepiej [zima mu może nie sprzyja ;p] Wisła grała bardzo mądrze, chociaż w końcówce niesamowita nerwówka. 100 % Polonii i pudło Mierzejewskiego. Szczęście jednak sprzyja lepszym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Co to za akcja z Afriką?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cycki przednie, ale twarz już nieszczególna nawet w tapecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Polonia chyba nam lezy - 3 punkty cieszą tym bardziej, ze są niezasluzone.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może nie do końca zgodzę się z tym, że "style przyjdzie" (nie przy umiejętnościach stricte piłkarskich tych zawodników moim zdaniem), ale też uważam, że liczy się efekt - a tu mamy 4 ligowe zwycięstwo pod rząd, ba - 4 mecz z zerem "z tyłu"! Widać, że Maaskant coś im wpoił i to jest wielki pozytyw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co Wojciechowskiemu pozostało, przynajmniej taka go 'pocieszy' po tylu przegranych
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powiem tyle
Cholernie ważne 3 pkt !!! Pierwsza połowa słabiutko Chavez, ale w drugiej wziął się za siebie i dużo lepiej [zima mu może nie sprzyja ;p] Wisła grała bardzo mądrze, chociaż w końcówce niesamowita nerwówka. 100 % Polonii i pudło Mierzejewskiego. Szczęście jednak sprzyja lepszym ![]() Szkoda kartek Bunozy i Sobola bo za głupie sytuacje, ale może lepiej, że mają te kartki teraz niż na wiosne. W tym tygodniu trzeba ostro popracować nad zestawieniem środka obrony. Zapewne w miejsca Bunozy partnerem obok Chaveza będzie Kowalski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co do meczu, to cieszą 3 pkty uzyskane w dość przeciętnym stylu. Na + : 3 punkty, Mały, Pawełek, Cikos, piłkarze Polonii ![]() Na - : kulawy styl, Kirm, Chavez!!!! Czy mi się wydawało, czy Wojciechowski po meczu wytarł "smarka" w szalik Polonii?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.11.2010 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Szczęście sprzyja lepszym - i tyle w temacie.
Wygraliśmy mimo słabszej drugiej połowy, zwłaszcza w wykonianu Kirma – gdyby grał tak jak potrafi, pewnie byłoby 0-3 i do widzenia. Ale mimo mankamentów coraz wyraźniej widać, że zmierza to w dobrym kierunku. "Męczyć się z jakimiś Poloniami" – polecam przejrzeć ich skład i za ile kto przyszedł. Następnie polecam skonfrontować to z naszymi niskobudżetowymi transferami, graczami, z których polewkę ma 1/2 forum. Potem się okazuje, że każdy – dosłownie każdy z tych no name'ów, nawet Bunoza (jedźcie po nim dalej, dla mnie to cichy bohater dzisiejszego meczu) poczynił u Maaskanta spore postępy w sensie dodawania wartości do gry drużyny; tak samo lepiej grają "starzy" (najlepszy przykład Pawełka). Do tego gramy mądrze, bez bezsensownego wykopywania piłki wprzód jak było ostatnie 2 lata. Nie wiem, nie chcę się rozpisywać, ale ja jestem zajebiśie zadowolony z dzisiejszego meczu, tak jak i z poprzednich (zauważcie, że z "kabaretową obroną" mamy czyste konto w 4 meczach z rzędu!), istnieje spora szansa przezimowania na pozycji wicelidera; ba, możemy nawet przy odpowiednim splocie okoliczności prowadzić! Kto po Karabachu się tego spodziewał? Oczywiście, do walki o mistrzostwo i naparzanki w Europie konieczne są wzmocnienia, ale doceniajmy to co mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie to On specialnie to zrobił
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ważne 3 pkt. To co zrobił w ostatnich minutach Mierzejewski - upiekło się. Szkoda, że w Gdyni nie będzie Sobola, ale Wilk myślę, że jest w stanie go w 75% zastąpić http://www.vipnews.pl/pic/009/95/8003.jpg - Tu już ma lepszą facjatę :_) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ice nie słyszał ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Grunt to wygrana i utrzymanie drugiego miejsca. Wygraliśmy na bardzo trudnym terenie z drużyną która ma silny potencjał. Teraz tylko poczekajmy jak zagra Jagiellonia. Za tydzień musimy wygrać, jak widać każda porażka oznacza stratę pozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"Africa"? Honduras... Afryka... Honduras w Afryce
nie zmienia faktu że na Karaibach takich warunków nigdy nie było ![]() ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zanim zaczniecie najeżdżać na Kirma, to przyjrzyjcie się tej "murawie"....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Pozwoli pan, że się nie zgodzę. _____________________ Prokurator z Wrocławia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale jedno trzeba przyznać wreszcie tworzyli DRUŻYNĘ!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|