The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2011, 21:41
HEDu napisał(a):Wyświetl post
ty nadal widzisz Kirma i Boguskiego w tej kadrze? Boguski to tylko liczenie na jego niesamowity powrot to dobrej gry. to juz przerabiamy w przypadku Garguly i nic z tego nie wynika. Kirm to jest masakra co ten zawodnik gra, jak strzela i co w ogole wyprawia na boisku. Z tej listy usunal bym Genkova, ktory nie prezentuje dobrego poziomu i ma dlugie czasy bez bramki. ale nie mamy drugiego dobrego napastnika po Bitonie, więc tylko dlatego miałby być w kadrze? Tak mozna powiedziec i o tych panach wyżej. w koncu nie bedziemy grac 8 pilkarzami i brakiem lawki... czyli jak kogos wywalic, to sprowadzic nastepcow. wiec podliczajac. Jaliens, Lamey, Gargula, Jirsak, Nunez, Genkov, Kirm, Jovanic i nie wymieniles Diaza i Paljica, ktorzy sa tez tragicznie slabi. Diazowi sie konczy wypozyczenie więc dobrze. To jest 10-11 pilkarzy do wymiany. To praktycznie cala druga druzyna nadaje sie na 1 lige a nie na Ekstraklase. A ostatnio Nunez, Jirsak,Jaliens są podstawowymi piłkarzami. Do tego doliczyc ze Sobolowi sie konczy kontrakt i wiekowo chyba nalezy mu podziekowac. Nie wiem co tutaj trzeba zrobic, ale poziom tych pilkarzy jest slaby. Niektorym wcale nie bedzie go przybywało tylko ubywało. Jeszcze pamietajmy o dosc leciwym Ilievie. Kim tu grać?
Zgadzam si z Tobą. Holendrzy zagrali na szybki sukces i zbudowali drużynę na 1 sezon a teraz jest dramat. Jedyne wyjście to inwestycje w szkolenie zamiast wypłat dla zagranicznego szrotu. Ale to oznacza kilka lat chudych. Czy boss da radę? Nie mam pojęcia.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów