The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2009, 13:48
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie tak bylo. Lobo najpierw raz konkretnie sknocil, za co dostal porcje gwizdow. Doslownie chwile potem ponownie ostro spierdzielil i znowu zostal schlostany gwizdami. Po tym drugim ciosie juz sie nie podniosl. Bylo widac jak sie cofnal i staral unikac gry. Podswiadomie szukal chyba tylnego wyjscia przeciwpozarowego.
Cos czuje, ze gdyby Bednarz wowczas wyskoczyl z ukrycia z dlugopisem w reku i zakomunikowal "HA, MAM CIE ! ", po czym dodal, ze albo podpisuje rozwiazanie kontraktu, albo nie, to chyba by sie udalo - w tak ciezkim polozeniu psychicznym znajdowal sie Lobo.
hehe , no nie było to miłe - szczególnie że on na dzień dzisiejszy chyba 'chce' najbardziej z całej drużyny, tyle że nic z tego nie wychodzi - dlatego ja mimo iż irytuje mnie swoją gra jak chyba nikt inny od dawna, to uważam że gwizdanie na jakby nie było 'swojego' grajka jest nie fair - gdzie też rozumiem w**** ludzi...ale mimo wszystko nie tędy droga.

Skrytykować na forum/ w prasie - jak najbardziej - to ludzie zarabiający ogromną kasę więc m usza sie liczyc z tym że jeśli grają bardzo słabo to będzie to wypomniane - natomiast deprymować w trakcie meczu - zawsze byłem przeciw , tez jak wyśmiewano się z Pawełka - gwizdać można ale tylko wtedy jak widzi się że piłkarz/drużyna ma wszystko w dupie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.04.2009, 14:04
1q2

w zasadzie wyznaje taka sama filozofie, choc akurat reakcje Pawelka na goraco (fuck), a zwlaszcza po meczu (selekcja kibicow na zlych i dobrych) uwazam za co najmniej niewlasciwa. Ale zeby juz do tego nie wracac, to moze jeszcze slowo o Lobo
W sumie ciezko o nim powiedziec, ze pod gwizdami gra mu sie gorzej, bo przeciez wczesniej przez dwa lata nikt na niego nie gwizdal, a on gral tak samo albo i gorzej. Jego znacznie wiecej rzeczy musi deprymowac anizeli tylko gwizdy. Czasami mam wrazenie, ze jest zdeprymowany wlasna gra i tym, ze przeciwnicy sie ruszaja i napieraja, zamiast stac w miejscu.
Tez mi sie wydaje, ze on by naprawde chcial, tyle ze to wyglada tak jakby chcial, a nie mogl. A jak chce za bardzo, to wychodzi z tego boiskowy chaos wiekszy niz w wykonaniu pijanego Golosia On musi miec skomplikowana konstrukcje psychiczna, bo wiele nie trzeba zeby sie zrazil i przestal grac. W sumie, az tak bardzo mu sie nie dziwie. Kazdy z nas przeciez wie, co to znaczy czuc wszechogarniajaca niemoc. Przykladowo, gdyby ktos mi kazal namalowac konia, to chocbym spedzil nad tym rok czasu i tak wyszedlby z tego jakis mutant popromienny. Dodatkowo swiadomosc jaka jestem niezdara, moglaby odebrac resztki ochoty i zapalu. Choc z drugiej strony, gdyby znalazl sie ktos chetny placic mi za to po 300 tys eurasow na rok, to kto wie czy jednak nie wykrzesalbym w sobie odrobiny entuzjazmu do dalszej pracy

Gdy tak przyobserwowac Zienia, to widac jak czasami bije glowa w mur, tyle ze jak juz uda mu sie przez ten mur przebic, to najczesciej zaserwuje komus b.dobra wrzutke, albo walnie silnie na bramke, co daje szanse powodzenia nawet gdy pilka trafi prosto w bramkarza, bo zawsze istnieje mozliwosc, ze ktos inny ja dobije. Za to u Lobo wrzutki sa z reguly na pale, a strzaly nie raz leca w kierunku przeciwnym od bramki. Widac, ze on sam nie bardzo wie co ma grac, a do tego brak mu czucia gry i z tym swoim jednym zwodem jest cholernie schematyczny.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.04.2009 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.04.2009, 14:53
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście macie racje ale...
taki profesjonalista zarabiający grube $$ nie powinien przegrywać psychicznie z porcją gwizdów

Zresztą...co do gwizdów. Nawet młodzi chłopcy z Mongolii wiedzą że Wojtek robi zwód na zamach i idzie w prawo.
Z tego co napisales to wychodzi na to ze nie powinien przegrywac psychicznie z porcja gwizdow z powodu tego ze zarabia ogromne ilisci pieniedzy.... W tym logiki tyle co w wychodzeniu z kamieniami na czolgi podczas powstania Warszawskiego...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.04.2009, 16:08
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie tak bylo. Lobo najpierw raz konkretnie sknocil, za co dostal porcje gwizdow. Doslownie chwile potem ponownie ostro spierdzielil i znowu zostal schlostany gwizdami. Po tym drugim ciosie juz sie nie podniosl. Bylo widac jak sie cofnal i staral unikac gry. Podswiadomie szukal chyba tylnego wyjscia przeciwpozarowego.
Cos czuje, ze gdyby Bednarz wowczas wyskoczyl z ukrycia z dlugopisem w reku i zakomunikowal "HA, MAM CIE ! ", po czym dodal, ze albo podpisuje rozwiazanie kontraktu, albo nie, to chyba by sie udalo - w tak ciezkim polozeniu psychicznym znajdowal sie Lobo.

A dlaczego ironizujesz

Jakby po jednym drugim zlym zagraniu dostał zamiast gwizdów od naszych "kibiców" jakies brawa czy oklaski jak to jest nagminne np w Anglii to by moze to trzecie byłoby dobre.
'
Tak to my mu niepomagamy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.04.2009, 16:27
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego ironizujesz

Jakby po jednym drugim zlym zagraniu dostał zamiast gwizdów od naszych "kibiców" jakies brawa czy oklaski jak to jest nagminne np w Anglii to by moze to trzecie byłoby dobre.
'
Tak to my mu niepomagamy.
Wole podejsc do tego z zartem.

Mysle, ze za duzo sobie obiecujesz po tych oklaskach. Lobo po prostu kiepsko strzela i kibice tego nie zmienia. Zreszta o ile nie jestem zwolennikiem gwizdow, o tyle nie bardzo pasuje mi nagradzanie brawami kogos kto zamiast z 5 metrow trafic w sytuacji sam na sam, ogluszyl jakiegos niewinnego kibica w 13-stym rzedzie.

Proponuje zostawic brawa dla tych, ktorzy rzeczywiscie na nie zasluguja - np. dla Brozka strzelajacego ladnego gola, albo dla Glowy kiedy wybije pilke w beznadziejnej sytuacji z linii bramkowej itd.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.04.2009 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
Yom
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 17.04.2009, 21:57
koyoot napisał(a):Wyświetl post
W tym logiki tyle co w wychodzeniu z kamieniami na czolgi podczas powstania Warszawskiego...
Od powstańców to się pan może odp******.

Trochę robicie z tego Łobodzińskiego sierotę na siłę.Gdy odchodził z Zagłębia to do pary z Iwańskim taki pokorny nie był i kalkulatorem dobrze władał.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.04.2009, 12:28
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Z tego co napisales to wychodzi na to ze nie powinien przegrywac psychicznie z porcja gwizdow z powodu tego ze zarabia ogromne ilisci pieniedzy.... W tym logiki tyle co w wychodzeniu z kamieniami na czolgi podczas powstania Warszawskiego...
moj post był z nutą ironii

bo wszyscy piszecie ze Wojtek Ł. ma doła bo gwiżdzą i dlatego słabo mu idzie.

A może po prostu jest słaby?
Nie żebym mu ciupał bo w każdym meczu w którym wchodzi życzę mu by sie przełamał.

Ostatnio Władek Łach powiedział o Kmieciku :
- dziennikarz : może sie w końcu Grzesiu przełamie
Łach : Oby nie w pół
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.04.2009, 11:25
MedEx napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie zawiesił jej do góry nogami. Barwy "klubowe" to C-B-N a "kibicowskie" N-B-C.

No chyba jednak była odwrotnie skoro na wczorajszym meczu wisiała już w odwróconych kolorach, czyli niebieski na dole a czerwony na górze....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów