The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 22:19
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka.
Ale o czym ty mówisz? Jaki Stanowski zrobił PR na TT pod tym oświadczeniem? Przecież to oświadczenie nie jest napisane po arabsku, dzieciak z - sorry - gimnazjum zrozumie jego treść i celnie zinterpretuje.

A czy był nacisk polityczny, czy po prostu Citko nie wytrzymał degrengolady (a miał dużo do stracenia jako menadżer w środowisku piłkarskim - zaufanie), nie ma żadnego znaczenia. Postanowił, że nie będzie swoim nazwiskiem firmował krętacza. Nie ma znaczenia, czy kazał mu rozsądek czy koledzy politycy.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.08.2016, 22:20
@ktos tam,

Nie pisałem o czasie do 31go.

@lucjusz,

Spytam. Ale on sam jest mega zaskoczony, a chłop ma dobre info.
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 18.08.2016, 22:22
W przeciwieństwie do suikoden ja nie mam zamiaru przepraszać, czekam na rozwój sytuacji i na konferencje prasową. Dziękuję.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Merkury napisał(a):Wyświetl post
Meresiński s.......ił już z Krakowa, ciekawe z kim pracownicy klubu będą teraz rozmawiali o pieniądzach.
Skąd info?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

suikoden napisał(a):Wyświetl post
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez
Spoko, każdy się myli.

Przy okazji, pisałeś że prowadzisz biznes, tak się okazało że jestem właścicielem Mostu Grunwaldzkiego ale chcę się go szybko pozbyć i jestem gotów sprzedać go po kosztach. Szczegóły na priv.
nesta napisał(a):Wyświetl post
@ktos tam,

Nie pisałem o czasie do 31go.
Jasne, nie ma problemu. Przy okazji, mam też Most Dębnicki do sprzedaży, po kosztach. Na zgodę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.08.2016 o godz. 22:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.08.2016, 22:24
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
W przeciwieństwie do suikoden ja nie mam zamiaru przepraszać, czekam na rozwój sytuacji i na konferencje prasową. Dziękuję.
Prokuratury?
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.08.2016, 22:25
Staram się wymyślić jak najgorszy scenariusz i podać go jako to co się stanie (sytuacja wokół Wisły nas do tego przyzwyczaiła). Ale powiem szczerze, że może się okazać, że 4 liga to będzie sukces i pobożne życzenie.

Nie chce mi się wierzyć w to co się dzieje dookoła klubu - to jakiś paranoidalny absurd.

Na bank nie ma kupca na Wisłę a JM został sam z tym bagnem, zaraz się okaże, że kasa znikła z konta S.A. i nie dokończymy rozgrywek. A JM będzie się bronił z jakiejś bananowej republiki.
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.08.2016, 22:26
według krakowskiej mutacji sport.pl nasz Johny Bravo oczekuje min. 2 mln za Wisłę.
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 18.08.2016, 22:28
Nikogo to nie obchodzi. Dziękuję

Oby następna konferencja była już z nowym właścicielem.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.08.2016, 22:28
Nie ma za co przepraszać. Przy okazji, kumpel zrobił zdjęcia wieloryba w Wiśle jak akurat przepływał obok bulwarów, autentyk. Poprosił mnie żebym je opchnął, ale nie mam czasu się tym zajmować. Są pewnie warte majątek, ale ponieważ obaj kibicujemy Wiśle - trzy stówy.
Pisz na priv.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.08.2016, 22:30
Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł O ....a...
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 18.08.2016, 22:31
No i dobra, niech sprzeda i za rok LM
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.08.2016, 22:33
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł O ....a...
Telefonika zaprzeczyła, że zostawiła na koncie 4 mln złotych.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.08.2016, 22:34
żadnych 4 baniek z telefoniki nie było...
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 18.08.2016, 22:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie ma za co przepraszać. Przy okazji, kumpel zrobił zdjęcia wieloryba w Wiśle jak akurat przepływał obok bulwarów, autentyk. Poprosił mnie żebym je opchnął, ale nie mam czasu się tym zajmować. Są pewnie warte majątek, ale ponieważ obaj kibicujemy Wiśle - trzy stówy.
Pisz na priv.
Nie mam gwarancji bankowych, może Marek Citko i inwestor się zainteresują tematem.
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Ktoś wie, komu kibicuje minister Ziobro?
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

qbbba napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chcecie się bawić w szukanie w KRS, to polecam na stornie ministerstwa https://ems.ms.gov.pl/ a nie na prywatnych stronkach
No przecież tak napisałem : )
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.08.2016, 22:36
Spokojnie Spokojnie!

SKWK wczoraj napisało że w tym roku nie upadniemy bo jest 110 lecie klubu więc jestem dobrej myśli!

No nie, niestety... Jesteśmy w dupie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.08.2016 o godz. 22:39.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.08.2016, 22:36
2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.08.2016, 22:37
Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera

Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 18.08.2016, 22:38
No i oczywiście byl wcześniej szczególnie pieczołowicie sprawdzony przez prawników Telefoniki. Nic im nie umknęło.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.08.2016, 22:38
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Telefonika zaprzeczyła, że zostawiła na koncie 4 mln złotych.
A miała potwierdzić Nie żartuj . Zrobili po prostu mega wtopę. Poza tym opóźnienia w wypłatach, to fakt. Jeśli wierzysz w oświadczenia telefoniki, to wierzysz też w oświadczenie, w którym napisali że Mereś to uczciwy biznesmen, którego prześwietlili od każdej strony, a nasz klub czeka świetlana przyszłość pod okiem tego pana. Powodzenia!
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.08.2016, 22:39
Trzeba się modlić, że dzięki tej nagonce Jakub M. w końcu pęknie i będzie skłonny Wisłę sprzedać. Następnie trzeba będzie się modlić, że ktoś w miarę sensowny będzie chciał ten bajzel odkupić.
Pytanie brzmi czy Meresiński jest w swoich decyzjach niezależny od woli innych osób. Po tym co wychodziło w ostatnim czasie mam wątpliwości...
Eppur si muove!
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Meresinski won z Wisły!!!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Warszawski park, wieczorowa pora. Meresinski pali kalorie po sniadaniowej jajecznicy uprawiajac jogging i klepiac co pol minuty fote na insta ze zmianami swojej lokacji. Przypadkowo wpada na idacego z naprzeciwka Marka Citke
Wiadomix: Siema panie Marku, bedac dzieckiem bylem pana wielkim fanem!!!
klucha: witam szanownego pana, cieszy mnie ten fakt.
wiadomix: Sluchaj panie Marku, jest interes do zrobienia.
klucha: jaki? zamieniam sie w sluch
wiadomix: moze bysmy na spole kupili jakis klub pilkarski, co? pan ma znajomosci ja mam fure kasy
klucha: calkiem dobry plan ale skad mam miec pewnosc, ze jest pan wiarygodny i posiada pan odpowiednie finanse
wiadomix: sluchaj Mareczku, za 5 minut koncze jogging, wrzucam foty na twittera, idziemy do mojego apartamentu, w ktorego garazu stoi moja PANAMERA!!! Byle kto nie jedzi takim autem. Poza tym pokaze Ci pare fotek z palmami, pieknymi kobietami co tylko utwierdzi cie w tym, ze masz do czynienia z odpowiednia osoba.
Klucha: Wchodze w to!!!
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 18.08.2016, 22:41
Ale syf zobaczymy czy pojadą na mecz do Kielc. Bajzel jest chyba na całego. A panom którzy dalej wierzą w Pana M proponuje p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ć barana w najbliższą ścianę. Dziękuję
sandbender
Graf Zero

Stary 18.08.2016, 22:43
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.
Ja bym jeszcze dopisał minimum 6 piłkarzy do pierwszego składu w zimie żeby się utrzymać więc więcej.
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.08.2016, 22:48
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera
W to akurat nie chce mi się wierzyć, ale jeśli to jednak prawda, to powiem słowami Putina, że ktoś cię bezmózgu kiedyś dorwie, choćbyś się schował w jakimś kiblu.
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.08.2016, 22:53
Problem w tym, że ten gość, to przestępca i nic sobie nie robi z zarzutów, postępowań czy już wyroku skazującego(za fałszowanie dokumentów). Na facecie ciążą już przecież zarzuty w/s działania na szkodę innej spółki, w której był. O czym my mówimy? Jak go oskarżą i skażą, to najszybciej za kilka lat, a wcześniej "zarobi" kilkaset tys. zł i je gdzieś wypierze. Co na to PZPN?
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.08.2016, 22:56
Ale ze się naszych zagorzałych kibiców nie boi to dziwne

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów