The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 21:45
Smutne jest to, że Cupiał po czymś takim umywa ręce (por. oświadczenie TF, które zapewne dziś zostało nie przypadkiem wydane).
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.08.2016, 21:47
Ten kluczowy moment odróżni mężczyzn od chłopców.

Albo się RAZEM PONAD PODZIALAMi zbierzemy i wy j.ebie my chwasta na taczkach albo IV liga (daj Boze).

Damy radę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 18.08.2016, 21:49
Za bardzo łykacie wszystko co Wam pewna grupa dziennikarzy próbuje wmówić szczując na Meresińskiego. Oczywiście jak Legia należała do grupy ITI (polecam poczytać jak ją zakładano, skąd wzięto wtedy pieniądze, a JM przy nich to pikuś) to wtedy siedzieli cicho. Tu pojawiła się możliwość odbudowy potęgi Wisły, więc dziennikarskie psy broniące jedynej polskiej potęgi jaką powinna według nich być Legia przystąpiły do ataku i obsmarowywania nowego właściciela Wisły. Citko jako czynny polityk niższego szczebla partii rządzącej (jest radnym) nie może być związany z osobą podejrzaną o wyłudzenia VATu bo walka z takimi jest priorytetem obecnego ministra sprawiedliwości. Marek raczej sam nie wpadł na to by się od razu odciąć od Kuby, zrobił to dziś, czyli poszedł nacisk ze środowiska politycznego. Jako, że dobrze znają się ze Stanowskim to na łamach weszło udostępnił to oświadczenie , że się odcina itd. , a Stano na swoim TT zrobił odpowiedni pijar tego tekstu, że to koniec klubu bla bla bla... Pamiętajcie, te medialne pieski będą atakować każdego kto ośmieli się budować konkurencję dla Legii. !!
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Nawet nie trollujcie z tymi żartami, bo zaraz jakiś s....ysyn udostępni na twitterze jako nasze zdanie i będzie wstyd dla wszystkich. Ten śmieć jadczak już udostępnił tweeta tego zawsze sztywnego kretyna i znowu mają z nas bekę.
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Jeszcze raz mnie zastanawia to co napisał Citko że znalazł "godnego inwestora" tylko JM nie chce sprzedać udziałów. Może jest nadzieja i tylko się JM targuje o kwotę?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ciekawe co nasz rzecznik na jutro przygotuje... bo to, co teraz się tu wyczynia to się nawet do Monty Pytona nie nadaje.

Problemy z maturą, wyłudzenia, gość z panterą na smyczy i błędy młodości i zmowa dziennikarzy. Jeszcze, jak kretyn szukałem pozytywnej nuty w oświadczeniu komisji, po przyznaniu licencji, ale tak się dalej już nie da...

Pora na konkrety, bo jak nie, to przeczytamy niedługo, że Mereś biegał z pistoletem za Citką i naszym rzecznikiem. Poziom absurdu jest tak wysoki, że teraz już nie jestem zupełnie w stanie odróżnić fikcji od prawdy.

O Telefonice, to nawet nie ma co wspominać. W erze Know Your Customer mają czelność twierdzić, że nie byli w stanie leszcza sprawdzić, którego właśnie Citko ukamienował publicznie (tak przy okazji Marek dzięki za te 2 tygodnie - nic się nie stało).
Ostatnio edytowane przez Vinci : 18.08.2016 o godz. 21:57.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.08.2016, 21:51
Futbolplus (a chyba za nim Stanowski) informuja, ze JM wyplacil z kasy klubu 400 kafli.... Podobno też dzisiaj było jakieś nadzwyczajne zebranie u Cupiała.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.08.2016, 21:52
panowe! spokojnie! niech ze sie skwk ustosunkuje... moze jakies oswiadczenie? jestesmy zaniepokojeni...

smiech ku.wa jego mac przez lzy... :(
qbbba
Senior Member

Stary 18.08.2016, 21:53
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ten kluczowy moment odróżni mężczyzn od chłopców.
Tudzież uwidoczni chore układy S*WK...
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2016, 21:55
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Futbolplus (a chyba za nim Stanowski) informuja, ze JM wyplacil z kasy klubu 400 kafli.... Podobno też dzisiaj było jakieś nadzwyczajne zebranie u Cupiała.
Futbolplus to Kmiecik, tego nie bierz na serio.
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 18.08.2016, 21:57
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
a ten news nie jest z 12 sierpnia?
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.08.2016, 21:58
Zbanujcie tego sztywnego chuja bo mnie krew zaleje.
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 18.08.2016, 21:59
Weszło i dyrdymały Stanowskiego.
Jak zwykle gość zaprzecza sobie z dnia na dzień. Wczoraj zapowiadał wielkie starcie władz Wisły z Komisją Licencyjną - przeszkodę, którą trudno będzie przeskoczyć.

Cytat:
...może nastąpić szybciej, niż sądzimy. Na razie duet Meresiński-Esposito będzie się tłumaczyć przed Komisją Licencyjną, próbując udowodnić, że Wisła nie straciła płynności finansowej. Starcie jutro o 11.45. Mamy wrażenie, że - parafrazując Meresińskiego - by przeskoczyć tę przeszkodę, potrzebna będzie nie tyle zwinność Artura Partyki, ale tyczka Sergieja Bubki.
http://weszlo.com/2016/08/17/meresin...jak-pieczarka/

A dzisiaj?

Cytat:
  • Czy istniała możliwość odebrania Wiśle licencji?
    Nie
  • Było to spotkanie 'zapoznawcze', więc Komisja Licencyjna po prostu przyjmowała do wiadomości to, co mówili przedstawiciele klubu i z urzędu dawała pewien kredyt zaufania. Słowo 'sprawdzam' padnie w listopadzie
    .
  • Panowie przyjechali, powiedzieli co chcieli powiedzieć i pojechali. Nic więcej dzisiaj nie miało się wydarzyć i się nie wydarzyło.

http://weszlo.com/2016/08/18/wisla-p...kos-to-bedzie/
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2016, 22:01
Podbijam pytanie najrozsądniejszych kolegów na forum. Gdzie gwałciciele logiki, którzy chcieli dać nowemu właścicielowi czas na budowę Wielkiej Wisły i bronili go przed spiskiem mediów, red. Stanowskiego i prezesa Bońka?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 18.08.2016, 22:01
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 18.08.2016, 22:05
To ja już chyba wiem co to za inwestora Citko ma w rękawie. Nie od dziś wiadomo, że ma/miał dobre stosunki z JW. Możliwe, że JM i MC pokłócili się i Citko powiedział, że zabiera swoje zabawki z tej piaskownicy i się obraził.

Za Citkę ma być Hajto, mam nadzieję, że nie w roli trenera...
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

suikoden napisał(a):Wyświetl post
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
ty qrwa jesteś niespełna rozumu
dziękuję za uwagę
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Zbanujcie tego sztywnego chuja bo mnie krew zaleje.
Na tym forum nie ma chyba już moderacji, to na co tu się pozwala to szok. Cały polski twitter się śmieje z postów zawsze sztywnego i przedstawiają to jako zdanie kibiców Wisły.

Chyba modom pasuje ilość postów, bo hajs za wejścia się zgadza. Nie przeszkadza im zawartość merytoryczna wcale
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.08.2016, 22:06
Meresiński s.......ił już z Krakowa, ciekawe z kim pracownicy klubu będą teraz rozmawiali o pieniądzach.
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Jest to moja samodzielna decyzja, którą podjąłem na podstawie obserwacji tego, co się dzieje w klubie i w jego bezpośrednim otoczeniu.

Jest mi bardzo przykro, że zostałem wielokrotnie wprowadzony w błąd przez pana Jakuba Meresińskiego i nie chcę być łączony z jego działalnością. Zapewniam, że nie miałem wiedzy na temat przeszłości nowego właściciela Wisły Kraków i żałuję, że tak zasłużony klub trafił w niepowołane ręce.

Czyli Citko potwierdził to, o czym piszemy od kilku dni. Bajkopisarz, przestępca i idiota... Co teraz? Żeby taki zjeb kupił nasz klub, ....a.
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

@ibutti,

Futbolplus to Kmiecik.

Co do Citki to lepiej teraz niz pózniej. Knur pisze o dwóch kupcach
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 18.08.2016, 22:07
To chyba HAJTO tez nie bedzie sie pchał jak Citko odpuścił-zart, dobrze, ze w miare szybko sprawy ujrzało światło dzienne...

Nesta co ten informator z TT pisze? Bedzie cos z tego Trzeba chyba już na poważnie działać i tu mówie o nas kibicach, isc pod stadion i koczowac, a nie pisac bzdety na forum...

czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2016, 22:08
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie przeczę ale meresiński ma duże doświadczenie w... nie wiem jak to ująć. Zobacz KRS http://www.krs-online.com.pl/msig-4192-59854.html
Po pierwsze, to nie jest KRS. Po drugie, nawet tego nie będę sprawdzać. Nie obrażaj się, ale proszę pomyśl, czy to wszystko, co opisałeś to jest budowa marki, plan itd.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
qbbba
Senior Member

Stary 18.08.2016, 22:09
I żeby Wam do głów nie przyszło pisać, że Stanowski opublikował oświadczenie z maila, że to ściema, że ktoś się podszywa pod Citkę. Stanowski widział się z Citką face to face.
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 18.08.2016, 22:09
cudlaty
Senior Member

Stary 18.08.2016, 22:10
dalej tu będziecie .......ić czu przeskoczycie na temat http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=9681&page=6 i tam zaczniecie rozmawiać i coś ustalimy wreszcie ....A!
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.08.2016, 22:11
Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka.
Boia chi molla !
qbbba
Senior Member

Stary 18.08.2016, 22:12
czaro napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, to nie jest KRS. Po drugie, nawet tego nie będę sprawdzać. Nie obrażaj się, ale proszę pomyśl, czy to wszystko, co opisałeś to jest budowa marki, plan itd.
Jeśli chcecie się bawić w szukanie w KRS, to polecam na stornie ministerstwa https://ems.ms.gov.pl/ a nie na prywatnych stronkach
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.08.2016, 22:13
Meresiński, troche kultura ku**a chamie i wypierdalaj za bramę - bo Cie odholuje!!!
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
alpol34
Banita

Od: 03.2012

Stary 18.08.2016, 22:17
Citko to ciota!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów