|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Zwracam uwagę, że SKWK to jedyne grono, z którym nowi właściciele byli łaskawi się skomunikować. Kto wie czy faktycznym właścicielami klubu nie są przypadkiem osławieni panowie w krótkich spodenkach. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jesli masz racje a tego tez sie chyba najbardziej boje to....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta teoria tez krążyła po TT. Ale ma jedna zasadnicza wadę - po co byłaby im Korona?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
taa, i dlatego podpisali umowę z Lubawskim, która została zerwana dopiero przez miasto na ostatniej prostej.
To już bardziej prawdopodobne, że potrzebowali dowolnego klubu jako słupa dla lewych akcji finansowych, ale czy wtedy Citko ryzykowałby całą swoją karierą menedżerską? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przypomina to model obecnie panujący w naszej polityce. Wybrani przedstawiciele a z drugiego siedzenia rządy.
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
niech ten spektakl durnych oświadczeń, zapowiedzi, odwołań się skończy bo jest mi przykro jak widzę to co się dzieje z klubem o 110letniej tradycji
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
....a... "Beavis and Butthead do a Football Club"
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tamci byli przynajmniej śmieszni, nasi mędrcy są tylko żałośni.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Byłem na początku pełen nadziei. Z każdym dniem moja nadzieja malała. Kolejne informacje o JM tylko to potęgowały.
Moja nadzieja całkiem zgasła po przeczytaniu informacji że domniemani sponsorzy to znajomi JM. Jak ja to widzę. Podpisują umowę sponsorską dajmy na 2 mln zł. Gościu wpłaca na wejście jakieś 100-200 tys po czym żadna kolejna wpłata nie wpływa. JM dzwoni do koleżków z pytaniem dlaczego nic nie wpływa? "Wiesz Kuba my teraz mamy swoje problemy, swoje wydatki wiec jak coś nam więcej skapnie to Wam puścimy" i taka sytuacja co miesiąc.... Teraz odwołanie konfy dolało czary mojej goryczy.... Szczerze to źle to wygląda... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak już wcześniej ktoś wspominał do całej tej układanki podejrzanych osób, ziomali JM nie pasuje Citko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jednak sprawa zrobiła się zbyt głośna i pora na plan B. Muszą go jeszcze tylko wymyślić. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Korona im niepotrzebna, ale Meresiński już tak.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Generalnie wydaje mi się to co napisał wolfy więcej niż prawdopodobne.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na koniec ktoś taki jak JW czy AP odkupi klub i okaze sie zbawicielem . hahaha Uwielbiam takie rozgrywki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Konferencja pewnie odwołana bo nowi właściciele chcą wreszcie czymś błysnąć (sponsorzy, transfery?), a na dzień dzisiejszy pewnie nic nie zostało podpisane. Bez tego konferencja byłaby pewnie w 90% poświęcona przepytywaniu Meresińskiego o mature i wyłudzanie VAT-u co jest zupełnie kontr produktywne w obecnej sytuacji. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stało sie to co podejrzewałem, konferencja odwołana. Nie ma ani obiecanych transferów ani sponsora. Panowie M i C są z każdym dniem coraz mniej wiarygodni. Zaskakujące jest też milczenie SKWK i samego Dunina, który powinien wiedzieć co nieco, bo oprócz zagadkowego "quo vadis Wisło" nic wiecej nie ujawnił.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak też kminię. Meresińskiemu nie wyszło z Koroną, panom w krótkich spodenkach z Cupiałem. Może się to okazać katastrofalną koincydencją czasową.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Przed chwilą bełkotałeś, że chvjowo jest jechać po Meresińskim, a teraz prowokujesz dyskusję o sprawach karnych Cupiała? Poważnie, ku*wa? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
bo jesli wiesz i prownujesz te dwie sprawy to jestes... no coz... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A kto powiedział że Citko ogarnia sytuację? Taki deal ktoś musi uwiarygodnić.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zamknąć temat na 48h.
Moim zdaniem chłop szuka ludzi do zarządu bo sam jest w dupie. Nie może piastowac żadnych pozycji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A może po prostu nikt nie chce przyjść do tego burdelu ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|