The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 18:53
Daj spokój, w tej sytuacji kolejny "bojkot" nam nie potrzebny. Nie kibicujesz trenerowi tylko piłkarzom...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.03.2016, 18:57
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Daj spokój, w tej sytuacji kolejny "bojkot" nam nie potrzebny. Nie kibicujesz trenerowi tylko piłkarzom...

Bojkotem nazywasz wyrażenie własnego zdania?

No to czekajmy, może po tym osobniku na Reymonta zawita Stawowy w marynarce z herbem sąsiadki a my dalej będziemy udawać, że nic się nie dzieje.

Po raz kolejny przekonuję się, że jestem z innej ''szkoły'' kibicowskiej i wyznaję trochę inne zasady niż większość się tu wypowiadająca
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 13.03.2016, 19:00
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Bojkotem nazywasz wyrażenie własnego zdania?

No to czekajmy, może po tym osobniku na Reymonta zawita Stawowy w marynarce z herbem sąsiadki a my dalej będziemy udawać, że nic się nie dzieje.

Po raz kolejny przekonuję się, że jestem z innej ''szkoły'' kibicowskiej i wyznaję trochę inne zasady niż większość się tu wypowiadająca
Nie, po prostu piszę, żeby nie było sytuacji, że przez jakąś osobę w klubie (kiedyś prezes, teraz trener) kibice nie przychodzą na mecz czy przez 3/4 meczu napierdzielają na tę osobę. Każdy swoje zdanie ma, ale na mecz przychodzimy przede wszystkim wesprzeć piłkarzy, nie nadupcać na kogoś, prawda?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.03.2016, 19:02
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Nie, po prostu piszę, żeby nie było sytuacji, że przez jakąś osobę w klubie (kiedyś prezes, teraz trener) kibice nie przychodzą na mecz czy przez 3/4 meczu napierdzielają na tę osobę. Każdy swoje zdanie ma, ale na mecz przychodzimy przede wszystkim wesprzeć piłkarzy, nie nadupcać na kogoś, prawda?

Ostatnio trybuny wyraziły swoje zdanie na temat Smudy, tego samego oczekuję teraz. Nic więcej, do głowy mi nie przyszło namawianie do bojkotu spotkań..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 13.03.2016, 19:03
Ostatnio trybuny wyraziły swoje zdanie na temat Smudy, tego samego oczekuję teraz. Nic więcej, do głowy mi nie przyszło namawianie do bojkotu spotkań..
No i o tyle mi chodziło
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 13.03.2016, 19:11
Ja na kolejnym meczu domowym chętnie przez pełne 90 minut będę wyrażał dobitnie moje zdanie na temat Wdowczyka, jeszcze bardziej niż na Piaście i pocisku po Smudzie. Rozlicznych powodów dlaczego jesteśmy "na nie" - jest mnóstwo, można się będzie wykazać dużą fantazją w dopingu. Będzie ciekawie.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 13.03.2016, 19:12
Żeby było jasne , rozumiem, że ktoś nie chce Wdowczyka w Wiśle.
Sportowo nas utrzyma, pewnie nawet z niezłym wynikiem. do meritum

Czy u nas trenerem nie był 3x F.S ?
czy nie grał u nas Łobodziński i Garguła ?
czy to nie u nas był słynny pan B. ?
Nie wspominając kilku dawnych piłkarzy.

Leżałeś wtedy Rejtanem ?

zresztą, w lidze do dziś pracuję wielu ludzi, którzy coś na sumieniu z tamtych czasów mają.
Nie usprawiedliwiam tego, ale stało się. Jest trenerem, dajmy mu popracować.
Kiedy jak nie dziś najbardziej jest potrzebne wsparcie kibiców ? Nie dla trenera.
dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 13.03.2016, 19:12
zaraz zabraknie czasu na ratowanie ekstraklasy... wy tu bedziecie krzyczec jebac wdowczyka i ....y z zarzadu a cupial widzac niezadowolenie trybun nawet decydujac sie na wyjebanie go musialby miec

a) trenera w rezerwie ktory bylby chetny na juz
b) trafilby ze swoja mysla i generalnie wszystkim na ostatnie 7 kolejek w grupie spadkowej (zalezy kiedy poleci wdowczyk)

wiec teraz to juz nie kwestia ogarniecia sie i punktowania tylko cudu.. bardzo malo czasu, waska kadra i badzmy szczerzy cisnienie olbrzymie a tu brozek zablokowany a to glowa bez formy...

czarne chmury
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.03.2016, 19:13
Przypomnijmy sobie to i owo:

Cytat:
Przed rozpoczęciem rundy wiosennej trener Dariusz Wdowczyk zorganizował spotkanie z radą drużyny. Na tym spotkaniu był też najprawdopodobniej również asystent trenera Andrzej W. Z rady drużyny byłem: ja, M. N., K., R., mógł być również C. i G., ale co do tych dwóch nie jestem pewien.
Dariusz Wdowczyk na tym spotkaniu powiedział, że zgłosiła się do niego osoba, wtedy chyba nie wymienił nazwisko. Powiedział, że jest to człowiek, który swoimi działaniami korupcyjnymi wprowadził do II ligi Cracovię w sezonie poprzednim. Powiedział, że oferuje on nam swoją pomoc w dotarciu do obserwatorów, sędziów i piłkarzy innych drużyn i gwarantuje nam wręcz awans do II ligi. Powiedział,że będziemy musieli na łapówki przekazywać swoje pieniądze. Podczas tego spotkania nie były określane dokładne kwoty, ale Wdowczyk powiedział, że premie meczowe będą na te cele wystarczały. Później ku mojemu zdumieniu okazało się to nieprawdą i musieliśmy jeszcze oprócz premii meczowych wykładać prywatne pieniądze.
(...)
W praktyce wyglądało to tak, że przed kolejną kolejką ligową wołał mnie Wdowczyk i informował, że potrzebna jest dana kwota pieniędzy. Ja wówczas szedłem do Tomasza N., on mi wypłacał żądaną przez Wdowczyka kwotę z uzbieranych przez nas pieniędzy i albo ja albo Tomek N. zanosił te pieniądze trenerowi Wdowczykowi. Trener Wdowczyk uzyskiwał informację jaka kwota jest potrzebna na łapówki w danej kolejce ligowej od tego B.
I tak dalej, i tak dalej i tak dalej. Cała historia naszego tfu! "trenera" opisana na świetnym blogu Piłkarska Mafia.
http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...sz-bilski.html

Co mamy teraz powiedzieć? Poświęcamy swój czas, rodziny, wydajemy ostatnie grosze aby być ze swoją ukochaną drużyną na dobre i złe. Kochamy klub który dla większości z nas jest nieodłącznym elementem życia, elementem bez którego nie widzimy swojej przyszłości. I co? I pluje się nam w twarz kandydaturą na trenera naszej Wisły kogoś kto popełnił z pełną świadomością największe sportowe przestępstwo. Ba! Zbrodnie, która powinna dyskwalifikować na wieki takiego osobnika.
Pozostaje tylko "podziękować" odpowiedzialnym za to osobą. Szkoda życia na nasze rozprawy czy tn czy tamten byłby lepszy. Granica została przekroczona.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.03.2016, 19:24
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś kolega, doskonale zorientowany w tym co dzieje się w klubie POWIEDZIAŁ TAK niema takiej możliwości ze CUPIAŁ klub sprzeda tu wystarcz marnej księgowej spojrzy w papiery a ludzie pójdą siedzieć a jak oni pójdą to szew z nimi . Wtedy a był rok 2004 zabrzmiało to jak herezja, ale zdaje się ze to prawda.POZOSTAJE WIZJA LIKWIDACJI KLUBU
Chociaż szew może pójść w spodniach, jest tu ziarenko prawdy.

Myślę jednak, że Cupiała najbardziej interesuje forma przetrwalnikowa, tak na granicy pierwszej i drugiej ósemki.

Nie jestem zwolennikiem Wdowczyka, ale jestem kibicem Wisły. Spokojnie, on sobie kiedyś pójdzie, może nawet nie zajmie wielu kartek w naszej kronice. Mamy chyba bardziej doraźne problemy.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.03.2016, 19:27
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
LanceTS zgadzam się z Tobą, Gdybyśmy wiedzieli, że albo Smuda albo Wdowiec to pewnie każdy z nas wybrałby mniejsze zło...
To może taka nauczka żeby nie wciskać nosa w nie swoje sprawy czyli zarządzanie klubem, a zając się kibicowaniem bo nasz doping ostatnio już jest pierwszoligowy.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 13.03.2016 o godz. 19:30.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2016, 19:36
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
To może taka nauczka żeby nie wciskać nosa w nie swoje sprawy czyli zarządzanie klubem, a zając się kibicowaniem bo nasz doping ostatnio już jest pierwszoligowy.
Detroit tez chcieli rzadzic robotnicy i wiemy jak to sie skonczylo
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.03.2016, 19:38
A może by tak olać Wdowczyka przynajmniej narazie? Niech robi co uważa za słuszne. Może by tak bardziej proWisła niż antyktoś coś (protest Smudy paradoksalnie popieram)

danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Szczerze, to wolałbym Wisłę w 1 lidze, niż trenera - sprzedawczyka, osobę która robiła z kibiców idiotów handlując meczami. Ciśnie mi się słowo na "k".
Osobiście nie mam ochoty ani złotówki z własnego biletu dokładać do klub, który zatrudnia osoby prawomocnie skazane za handlowanie meczami, za oszukiwanie ludzi.
Chvuj mu w dupę.
Ahh ta złotoustość, Ty tak serio? Obraźmy się wszyscy, niech ten klub spadnie tam skąd już nie wyjdzie, tak jest najłatwiej.. "Statek tonie" więc po co dawać wszystkie ręce na pokład? Lepiej szalup szukać, ehh brak słów chłopie..

Niestety. Dzisiejszy dzień, to chwila, w której dowiadujemy się, że Zarząd Wisły oraz właściciel klubu - Bogusław Cupiał zakpił sobie z Kibiców niewybredny sposób. O to na stanowisko trenera powołuje się osobę, która ma korupcyjną przeszłość.

Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G., aby dziś powierzyć stery osobie, która przyznała się do udziału w aferze korupcyjnej. Sam Cupiał swego czasu zablokował transfer do Wisły pewnego bramkarza, który również brał udział w tej aferze..

Decyzje podejmowane przez nasz Zarząd i właściciela klubu nie powinny przejść bez echa kibicowskiej braci. Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu osoby decyzyjne podejmą stosowane kroki, aby przedstawić zdanie Kibiców Białej Gwiazdy.

Napluto nam w twarz i niech nikt nie udaje, że pada deszcz. Skandaliczna decyzja. Dla mnie ławka trenerska nadal będzie pusta, bo nie widzę tam żadnego trenera, tylko osobę związaną z aferą korupcyjną.

Nic nie sprawi, że zmienię zdanie o tej osobie. Żadne ''sukcesy'', żadne zobowiązania, czy podlizywanie się Kibicom.
Od dziś rozpoczynam odliczanie dni do zwolnienia tego Pana.
Jeśli odliczasz dni do zwolnienia Wdowczyka tzn. liczysz na to by Wisła źle grała czyli można powiedzieć chcesz by Wisła Kraków, 13krotny mistrz Polski spadł do pierwszej ligi po 20stu paru latach z Ekstraklasy..
No spoko, bez komentarza..

Wdowczyk nie jest idealny, ale zrozummy k..wa Wisła ma nóż na gardle!! Ma gość charakter to widać naprzykład jak zrugał Małeckiego który jak dziecko wtedy sie zachował, niestety nasz Mały czasem tak ma..

0:55 całe zdarzenie, też Michniewicz z nim tak miał oczywiście już nie tak ostro..
https://www.youtube.com/watch?v=ulEvw5ZMJSM

Otóż to..
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 13.03.2016 o godz. 19:54.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 13.03.2016, 19:55
W sensie, że Dyzma byłby lepszy od Wdowczyka?
W sensie moralnym między Dyzmą a Wdowczykiem różnica jest taka, że Wdowczyk został złapany, przyznał się i swoje odpokutował. Jako jeden z nielicznych.
Za to chyba nikt nie ma wątpliwości, że pod względem warsztatu Wdowczyk bije Dyzme na głowę.
Żeby była jasność nie usprawiedliwiam zarządu. Ale gdybym miał zrobić wybór między Smudą a Wdowczykiem wybieram Wdowczyka.
A co do wyrażania zadania przez kibiców to akurat Wdowczyk jest tu najmniej winny. W przeciwieństwie do "Niezatapialnego"
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2016, 20:01
Witam,

Widzę, że niektórzy kibice nie do końca zrozumieli wyraźny przekaz właściciela klubu." Zajmuję się rudną sytuacją w Telefonice, coś tam skapnąłem Wiśle, a Wy mi będziecie jeszcze dyktować...., . W....iajcie mnie dalej , to zostawię was na dokładnie tej samej pozycji, na której zastałem klub, i droga wolna. Tylko pamiętajcie o moim długu. " Taki jest nasz właściciel i tyle.
Takie propozycje bojkotu, bluzgów itp. muszą go nieźle bawić. I tyle w tym temacie.
Moim zdaniem Wdowczyk jako trener nie jest " na dzień dzisiejszy" opcja złą. Wszystkie te wywody na temat jego etyczności itp.- kupa śmiechu !
To jest trener piłkarski , a nie kandydat do seminarium. Reszta trenerów, zawodników i działaczy się wywinęła i tyle.Nie wspomnę o kilku naszych pracownikach : byłych lub obecnych.
Nie trawię Smudy, który nie umie się wysłowić, mam nadzieje, że Wdowczyk fachowo i dosadnie objaśni Urydze, Boguskiemu i Brożkowi , dlaczego " na dzień dzisiejszy " będą grzali ławę, a Patryk jeszcze raz spuści głowę w dół to do nich dołączy.
Chciałem Moskala, ale nowemu trenerowi życzę powodzenia, bo zaczyna trenować mój ukochany klub i interesuje mnie jedynie efekt jego pracy !! Oby rozpoczął z przytupem bo działacze stracili kupę czasu na negocjacje z jakimś nie do końca poważnym Chorwatem. Też bym chciał fajnego zagranicznego trenera, ale nie mam złudzeń co do realnej sytuacji finansowej naszego klubu .

Panie Dariuszu powodzenia !!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 13.03.2016, 20:07
Aha czyli Cupial na pohybel kibolom zatrudnil Wdowczyka
Moze jednak na pohybel piknikom bez zasad, ktorych i tutaj jak widac jest duzo po wpisach, nie zatrudnil Jugola. Na zlosc wam pojeby
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 13.03.2016, 20:08
Życie bywa jednak przewrotne. Ciekawe co bym pisał, gdyby Legię przed spadkiem miał ratować trener Petrescu... Chyba że fantastyka piętro wyżej. A tu widać, że w 10 lat wszystko możliwe. Swoją drogą Wdowiec niby nie ma nic do stracenia, ale też porwał się z motyką na słońce. Może przejść do historii jako ten który zgasił światło w wielkim polskim klubie.

Tytułem wyjaśnienia: Wdowyczk w Legii grał. Smuda był.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 13.03.2016 o godz. 20:10.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.03.2016, 20:11
pomeran napisał(a):Wyświetl post

Leżałeś wtedy Rejtanem ?

zresztą, w lidze do dziś pracuję wielu ludzi, którzy coś na sumieniu z tamtych czasów mają.
Kiedy jak nie dziś najbardziej jest potrzebne wsparcie kibiców ? Nie dla trenera.
dla Wisły.
Nie, nie leżałem wtedy Rejtanem i nie było mi to na rękę, że takie osoby hańbią dobre imię.

Oczywiście, że pamiętam takie osoby.
Przypomnę jednak, że wcześniej Wisła zachowywała się dość stanowczo do takich osób:

- Wojciech Łobodziński - rozwiązany kontrakt a wcześniej zawieszenie w prawach zawodnika.
- Grzegorz Kurdziel - zdecydowana reakcja klubu, brak przedłużenia umowy. Sprawa podaj wyszła w czerwcu.
-Andrzej Blacha - sam podał się do dymisji.

Robbie92 napisał(a):Wyświetl post

Jeśli odliczasz dni do zwolnienia Wdowczyka tzn. liczysz na to by Wisła źle grała czyli można powiedzieć chcesz by Wisła Kraków, 13krotny mistrz Polski spadł do pierwszej ligi po 20stu paru latach z Ekstraklasy..
No spoko, bez komentarza..
Nadmieniłem również w tym poście, że nie przekona mnie żaden jego sukces. A Ty wybrałeś sobie jedno zdanie i uważasz, że życzę Wiśle spadku.

Gdyby Wisła była mi obojętna, miałbym w dupie kto będzie zasiadł na ławce trenerskiej, czy kto będzie reprezentował jej barwy. Jednak jako osoba, aktywnie uczestnicząca w życiu tego klubu, mam chyba prawo nie zgadzać się z pewnymi decyzjami, które podejmuje właściciel czy zarząd.

Tak się składa jednak, że nie jest mi to obojętne, jako kibicowi/fanatykowi kto będzie prowadził jego ukochaną drużynę. Sami strzelamy sobie samobója, zatrudniając taką osobę.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 13.03.2016, 20:13
Cytat:
W sensie, że Dyzma byłby lepszy od Wdowczyka?
W sensie moralnym między Dyzmą a Wdowczykiem różnica jest taka, że Wdowczyk został złapany, przyznał się i swoje odpokutował. Jako jeden z nielicznych.
Za to chyba nikt nie ma wątpliwości, że pod względem warsztatu Wdowczyk bije Dyzme na głowę.
Żeby była jasność nie usprawiedliwiam zarządu. Ale gdybym miał zrobić wybór między Smudą a Wdowczykiem wybieram Wdowczyka.
A co do wyrażania zadania przez kibiców to akurat Wdowczyk jest tu najmniej winny. W przeciwieństwie do "Niezatapialnego"
Trafiłeś w sedno, z tą różnicą, że ja nie wybrałbym żadnego, ale stało się.
Potępiam to co zrobił zarząd, ale gość odpokutował i jest u Nas, czasu nie cofniemy.
Dajmy wsparcie drużynie. Każdemu z Nas przecież zależy na Wiśle, ja nie widzę sensu życia bez futbolu, bez piłki, bez Wisły. Stało się, niestety nie mamy na to wpływu.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 13.03.2016, 20:29
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Trafiłeś w sedno, z tą różnicą, że ja nie wybrałbym żadnego, ale stało się.
Potępiam to co zrobił zarząd, ale gość odpokutował i jest u Nas, czasu nie cofniemy.
Dajmy wsparcie drużynie. Każdemu z Nas przecież zależy na Wiśle, ja nie widzę sensu życia bez futbolu, bez piłki, bez Wisły. Stało się, niestety nie mamy na to wpływu.
Pewnie, ja tutaj też pisałem jak wszystko wskazywało na to, że Jurcic przejmie Wisłę, że najważniejsze jest to, że w końcu wyrwiemy się z przeklętego kręgu polskiej myśli szkoleniowej. Wyszło jak wyszło...
Tak czy siak Wdowczyk to wg mnie jeden z najlepszych polskich trenerów (chociaż oczywiście wybór jeest tu wyjątkowo mizerny). Chyba tylko Skorżę postawiłbym wyżej.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 13.03.2016, 20:39
Wolałbym pewnie wielu wielu innych trenerów, ale teraz każdy powinien trzymać kciuki żeby Wdowczykowi się udało. Każdy wie jaki casus pascudeus przytrafił się Wdowczykowi. Ale On jako jeden z niewielu przekupnych sędziów i trenerów dostał wyrok i karę odpokutował. Więc nie ma co patrzeć na historię.

Mnie nurtuje coś innego - czy trener który od października? 2014 nie trenował żadnego klubu utrzyma Naszą Wisłę?
To jest pytanie, a nie dyskusja o przeszłość Wdowczyka.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Stary 13.03.2016, 20:39
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Aha czyli Cupial na pohybel kibolom zatrudnil Wdowczyka
Moze jednak na pohybel piknikom bez zasad, ktorych i tutaj jak widac jest duzo po wpisach, nie zatrudnil Jugola. Na zlosc wam pojeby
Kolego Wieśniak 842 ja jestem zwykłym piknikiem . W moich oczach Wdowczyk nie stanowi jakiegoś problemu, tak jak Wolski ! Ale jak dla mnie , to nasz filantrop jawnie zakpił z tych kibiców z zasadami, tych bezpośrednich spadkobierców etosu żołnierzy wyklętych.... Pewnie się to nie spodoba dużej liczbie formułowiczów, ale ja się nie łapie na usprawiedliwianie zwykłej ulicznej bandyterki, dyskusyjnymi wartościami reprezentowanymi przez w/w żołnierzy.

Tylko przypominam,że na stadionie jest miejsce dla wszystkich kibiców.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.03.2016, 20:42
pomeran napisał(a):Wyświetl post

Leżałeś wtedy Rejtanem ?

dla Wisły.
Dodam jeszcze sympatycznego trenera, który prowadził Wisłę na początku TF, a potem jeszcze raz. Oczywiście nikt go nie skazał (podobnie jak FS), ale metody osiągania wyników były ogólnie znane.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.03.2016, 20:42
Tak czytam WISŁAZWE z którym często się nie zgadzałem i widzę że tym razem mamy podobne odczucia.
Wisłę Zawszę ceniłem za ostre traktowanie .. przekrętów i przekrętasów. Już pierwszym lekkim wyłomem był Garguła ale Wdowczyk to przesada. Każdy ma prawo do błędów ale nie każdy może być trenerem Wisły.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 13.03.2016, 20:46
ddii napisał(a):Wyświetl post
Kolego Wieśniak 842 ja jestem zwykłym piknikiem . W moich oczach Wdowczyk nie stanowi jakiegoś problemu, tak jak Wolski ! Ale jak dla mnie , to nasz filantrop jawnie zakpił z tych kibiców z zasadami, tych bezpośrednich spadkobierców etosu żołnierzy wyklętych.... Pewnie się to nie spodoba dużej liczbie formułowiczów, ale ja się nie łapie na usprawiedliwianie zwykłej ulicznej bandyterki, dyskusyjnymi wartościami reprezentowanymi przez w/w żołnierzy.

Tylko przypominam,że na stadionie jest miejsce dla wszystkich kibiców.
Badz sobie kim chcesz. Wazne, ze gowno masz do powiedzenia na trybunach i w zyciu pewnie tez.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.03.2016, 20:47
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Mnie nurtuje coś innego - czy trener który od października? 2014 nie trenował żadnego klubu utrzyma Naszą Wisłę?
Rozumiem jakbyś pytał o piłkarza bez gry,ale o trenera....Co słaba forme ma ,bo nie był w rytmie meczowym?
Czasmi takie przerwy niektórym wychodza na dobre,a przez te póltora toku też nie wiadomo co w sytemie szkolenia sie nie zmieniło...
Bardziej obawiam sie ,ze zostanie zajechany przez trybuny i to moze odbic sie na Jego pracy.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.03.2016, 20:51
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe pytanie, zastanawiam sie czy zadawał je sobie dziś kapka wertując ksiązke kontaktow w telefonie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Stary 13.03.2016, 20:55
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Badz sobie kim chcesz. Wazne, ze gowno masz do powiedzenia na trybunach i w zyciu pewnie tez.
Muszę sobie wyrobić renomę na stadionie Chociaż ostatnio rzadko mogę na nim gościć A teraz idzie petarda- jestem szczęśliwy w życiu, dla niektórych ludzi, tych dla których warto, coś znaczę. I mam szczęście kibicować najlepszemu klubowi w Polsce !!! A kolega niech się spina dalej
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.03.2016, 21:01
Zaraz się popłaczę...

A o "wyklętych" trochę poczytaj i nie rób bezsensownych porównań.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 13.03.2016, 21:10
Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G...
Z Gargułą to akurat kontrakt przedłużono.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów