|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
jeśli to prawda co mówi prezes, a tak wypada założyć, to dobrze jednak że ten Jurcić nie przyszedł
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Przeczytałem właśnie relację z prezentacji Wdowczyka, chłop chyba kostką rzucał przed wypowiedzeniem swoich kwestii.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Mam dokładnie takie samo zdanie, jeśli gość nie miał ochoty tu pracować, to rzeczywiście dobrze że tu nie będzie pracował.
Dziwie się osobiście że wolał FK Sarajewo, ale każdy dokonuje własnych wyborów. |
|
|
|
Guest
|
|
Tu możesz sobie prześledzić ówczesną sytuację w tabeli. http://www.90minut.pl/liga/0/liga27.html @krzaq12 Sarajevo dużo bliżej domu, klub czołówki i znajome (bałkańskie) klimaty, a u nas dość łatwo byłoby się wywalić.
Ostatnio edytowane przez arti : 13.03.2016 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widzę, że w rozmowie pomijasz jeden argument. Polonia wtedy też walczyła o mistrza którym potem została. Ty po prostu sprowadzasz go do sytuacji jakby to mistrzostwo miało rozegrać się pomiędzy Wisłą, a Polonią. Były jednak jeszcze inne drużyny. Patrz tak wygląda tabela przed omawianym meczem z Wisłą:
![]() Legia grała wtedy z Ruchem, który wygrał mecz i mógł być w gazie bo w razie zgubienia punktów przez lidera miał realne szanse na mistrza. Zwycięstwo Polonii dawało jej bezpieczny dystans.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.03.2016 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Szczerze to Wdowczyk podobnie jak i wcześniej przymierzany do ponownego objęcia stanowiska Pan Smuda swoje ostatnie sukcesy mieli w czasach działalność sławetnego fryzjera także można powiedzieć że drużyna znalazła się w dobrych rękach. Komuchy rządzą tym klubem i agenci. Przygotowania s.......one, transfery w dużej mierze też, Cierzniak s.......ony, na koniec trener z którym prawie dwa tygodnie rozmawiają ucieka. Takie rzeczy tylko w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Strzał w kolano ze strony p.Cupiała sam powiedział,że nie będzie skorumpowanych piłkarzy/trenerów w Wiśle...w czerwcu kolejna zmiana!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mleko się rozlało - szkoda , ale będę go rozliczał po 3-5 meczach . Mam nadzieje że gość wie że można w meczu zrobić 3 zmiany i nie czekać do 89 minuty .
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mój krótki komentarz
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda zły, Wdowczyk zły. Sorry chłopaki, ale na Mourinho nas nie stać, a inni trenerzy nie chcieli. Wdowczyk nie jest moim idolem, ale szacun dla niego bo kilka rzeczy wygrał. A co do korupcji to przyznał się do winy, karę zaliczył i ponieważ nastąpiło zatarcie skazania jest formalnie niekarany. Czy da radę? Nie wiem, ale inni nawet się jakoś nie chcieli podjąć.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczerze, to wolałbym Wisłę w 1 lidze, niż trenera - sprzedawczyka, osobę która robiła z kibiców idiotów handlując meczami. Ciśnie mi się słowo na "k".
Osobiście nie mam ochoty ani złotówki z własnego biletu dokładać do klub, który zatrudnia osoby prawomocnie skazane za handlowanie meczami, za oszukiwanie ludzi. Chvuj mu w dupę.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 13.03.2016 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze Wdowczyk wprowadzi dyscypline, ze bedzie mocnym trenerem, ktory skonczy z nierobstwem oraz graniem za nazwisko. Decyzja bardzo kontrowersyjna, ale z wolnych trenerow z rodzimego rynku zostal w zasadzie tylko Wdowczyk. Szukanie kolejnego zagranicznego i dalsze prowadzenie eksperymentow pewnie spusciloby nas do I ligi.
Nie ma co sie odgrazac. Lepiej dac z siebie wszystko. Kto wie, czy latem nie bedziemy tesknic za slodkim smakiem ekstraklasy. Rzadzacy tym klubem to inny temat. Ale oni w koncu znikna z horyzontu, jak znikneli pilkarze, ktorych pamietam z dziecinstwa. A Wisla dalej bedzie, a to, jaka bedzie, zalezy tez od nas. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
.......ę w dupę taką politykę. Ładnie ich wszystkich w tym klubie po.......iło. Proszę mi wsadzić bana. Mam wyjebane. Na .... nam złodzieja i oszusta ściągają. Po .... takie cyrki w takim razie było robić z Łobodzińskim i składem z meczu z Legią w wiadomym sezonie? Po .... - albo w tę, albo we w tę. Nie da się jednym .....m na raz dwóch dziur jebać. Sprowadźmy jeszcze Reksia jako trenera napastników.
Pies jebał taką Wisłę. Nie chcę, żeby ktokolwiek kojarzył mojego klubu z tym typem. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=leyzer87;1434158] Pies jebał taką Wisłę. /QUOTE]
Hamuj.... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Hahahahahaha ale mi sie smiac chce czytajac te komentarze
Byl Moskal, ale trzeba bylo zwolnic bo juz bylo narzekanie. Przyszedl Pawlowski to dobrze nie bylo ale paniki tez jeszcze nie bylo. Ostatnio Smudzie kibice powiedzieli NIE, a dzisiaj nagle sie okazuje ze Smuda juz ok o Moskalu nie wspominajac, mimo iz w listopadzie pewnie polowa uzytkowinow chciala jego zwolnienia gdyby przepatrzec tamte tematy hahaha |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
Garguła z tego co wiem na pewno do wygaśnięcia kontraktu u nas nie miał wyroku sądowego, był bodajże tylko oskarżony. Jak się potoczyła dalej jego sprawa, niestety nie śledziłem. ![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ci wszyscy którzy mówią że to wina skwk i tych co nie chcieli Smudy - .......nijcie się w głowę. Chcecie kolejnych podziałów?
wdowczyk to jebany legionista, skorumpowany trener którego nigdy w Wiśle nie powinno być. Myśle, że gdyby tamci wszyscy mieli wybór Smuda a Wdowczyk to tego drugiego mało kto by chciał. Ja jestem w szoku. Sam nie wiem czy iść pod stadion i krzyczeć że ich pojebało i żeby wypierdalali wszyscy: od wdowczyka przez kapke po Dunina. Nie pozostaje nic innego jak jechac do Niecieczy i pokazać w jakiś sposób co sie o tym mysli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Następny będzie wójcik...albo stawowy
Tak czy inaczej jutro Nieciecza - Wisła typ 2 ! hahahahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Licze na bana dla typa. Perma oczywiście. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nawet jeśli 1 kwietnia zostanie podana informacja, że naszym nowym trenerem zostanie Janusz Wójcik, to ja w to uwierzę. Po dzisiejszej informacji nic już mnie w tym klubie nie zdziwi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Niestety naszym klubem rządzą ludzie bez pamięci i honoru. Lepszy honorowy spadek niż takie sku*wienie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
LanceTS zgadzam się z Tobą, Gdybyśmy wiedzieli, że albo Smuda albo Wdowiec to pewnie każdy z nas wybrałby mniejsze zło...
Jeszcze raz do tych adoratorów nowego "trenera" to jest człowiek, który ze swoich pieniędzy kupił mecz od sędziego z naszymi rezerwami z naszą Wisłą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
powiem tak.
zbyt długo jesteśmy kibicami Wisły, żeby nie wiedzieć, jak to się skończy. zegar odmierza Pana czas, Panie Wdowczyk. Proszę cieszyć się tą chwilą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Czym więcej czytam tu pasiastych komentarzy, tym bardziej kibicuję Wdowczykowi.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety. Dzisiejszy dzień, to chwila, w której dowiadujemy się, że Zarząd Wisły oraz właściciel klubu - Bogusław Cupiał zakpił sobie z Kibiców niewybredny sposób. O to na stanowisko trenera powołuje się osobę, która ma korupcyjną przeszłość.
Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G., aby dziś powierzyć stery osobie, która przyznała się do udziału w aferze korupcyjnej. Sam Cupiał swego czasu zablokował transfer do Wisły pewnego bramkarza, który również brał udział w tej aferze.. Decyzje podejmowane przez nasz Zarząd i właściciela klubu nie powinny przejść bez echa kibicowskiej braci. Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu osoby decyzyjne podejmą stosowane kroki, aby przedstawić zdanie Kibiców Białej Gwiazdy. Napluto nam w twarz i niech nikt nie udaje, że pada deszcz. Skandaliczna decyzja. Dla mnie ławka trenerska nadal będzie pusta, bo nie widzę tam żadnego trenera, tylko osobę związaną z aferą korupcyjną. Nic nie sprawi, że zmienię zdanie o tej osobie. Żadne ''sukcesy'', żadne zobowiązania, czy podlizywanie się Kibicom. Od dziś rozpoczynam odliczanie dni do zwolnienia tego Pana. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|