The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 17:10
Jesli sprawa z Jurciciem była dograna na ostatni guzik, razem z jego sztabem, tak jak mówił prezes - wypada wtedy przeprosić prezesa za moj monolog z innego wątku. Trzymam kciuki za Wdowdzyka
Odpowiedz cytując
Arleton
Member

Od: 06.2013

Stary 13.03.2016, 17:11
nesta napisał(a):Wyświetl post
Jesli sprawa z Jurciciem była dograna na ostatni guzik, razem z jego sztabem, tak jak mówił prezes - wypada wtedy przeprosić prezesa za moj monolog z innego wątku. Trzymam kciuki za Wdowdzyka
jeśli to prawda co mówi prezes, a tak wypada założyć, to dobrze jednak że ten Jurcić nie przyszedł
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.03.2016, 17:15
Przeczytałem właśnie relację z prezentacji Wdowczyka, chłop chyba kostką rzucał przed wypowiedzeniem swoich kwestii.
Cytat:
Tym bardziej, że w moim mniemaniu, gdyby przed każdym sezonem wymieniać trzy kluby, które będą walczyć o mistrzostwo, Wisła zawsze by w tym gronie była
Taaaaa... przez ostatnie 2-3 sezony to na pewno byliśmy wymieniani w TOP 3 walczącym o mistrzostwo.....

Cytat:
Zostały nam jeszcze cztery spotkania. Różnice punktowe między pierwszą ósemką a ekipami z dołu tabeli są tak niewielkie, że wszystko się jeszcze może wydarzyć.
Ha ha ha to poleciał. Niewielkie różnice? Do 8-mej Jagiellonii mamy stratę 9 punktów! Dobra mamy ten jeden mecz zaległy, ale przecież w nim zwycięstwo nie jest pod żadnym względem oczywiste, a do końca sezonu zostały 3 kolejki. Na prawdę to spory optymizm, że wygramy wszystko do końca rundy.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 13.03.2016, 17:17
Mam dokładnie takie samo zdanie, jeśli gość nie miał ochoty tu pracować, to rzeczywiście dobrze że tu nie będzie pracował.
Dziwie się osobiście że wolał FK Sarajewo, ale każdy dokonuje własnych wyborów.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.03.2016, 17:19
R33 napisał(a):Wyświetl post
Ale Polonia też musiała wtedy wygrać! I właśnie po to było to doliczone 8 min. (nie wydaje Ci się to za dużo?) A to, że Wisła wtedy miała dość mocną drużynę jak na polskie realia, a nawet wręcz galaktyczną to nawet sędziom było ciężko pomóc rywalom.
Mieli nad nami bodaj 7 pkt przed tym meczem (23 kolejka) - kto w tej sytuacji musiał wygrać, a kto mógł zremisować? Wisła akurat w tym sezonie została rozwalona jesienią przez Smudę, poza tym brakowało szczęścia w tego typu sytuacjach. Tam się coś stało, już nie pamiętam co (kontuzja Zająca?) - kilka minut dodatkowego było zasadne.Powtarzam - pamiętam jak dziś - mieliśmy piłkę meczową, którą Kałużny zj.ebał i q po kontrze dostaliśmy w trąbę.
Tu możesz sobie prześledzić ówczesną sytuację w tabeli.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga27.html
@krzaq12
Sarajevo dużo bliżej domu, klub czołówki i znajome (bałkańskie) klimaty, a u nas dość łatwo byłoby się wywalić.
Ostatnio edytowane przez arti : 13.03.2016 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2016, 17:27
Widzę, że w rozmowie pomijasz jeden argument. Polonia wtedy też walczyła o mistrza którym potem została. Ty po prostu sprowadzasz go do sytuacji jakby to mistrzostwo miało rozegrać się pomiędzy Wisłą, a Polonią. Były jednak jeszcze inne drużyny. Patrz tak wygląda tabela przed omawianym meczem z Wisłą:

Legia grała wtedy z Ruchem, który wygrał mecz i mógł być w gazie bo w razie zgubienia punktów przez lidera miał realne szanse na mistrza. Zwycięstwo Polonii dawało jej bezpieczny dystans.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.03.2016 o godz. 17:29.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 13.03.2016, 17:29
Szczerze to Wdowczyk podobnie jak i wcześniej przymierzany do ponownego objęcia stanowiska Pan Smuda swoje ostatnie sukcesy mieli w czasach działalność sławetnego fryzjera także można powiedzieć że drużyna znalazła się w dobrych rękach. Komuchy rządzą tym klubem i agenci. Przygotowania s.......one, transfery w dużej mierze też, Cierzniak s.......ony, na koniec trener z którym prawie dwa tygodnie rozmawiają ucieka. Takie rzeczy tylko w Wiśle.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2016, 17:35
Strzał w kolano ze strony p.Cupiała sam powiedział,że nie będzie skorumpowanych piłkarzy/trenerów w Wiśle...w czerwcu kolejna zmiana!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 13.03.2016, 17:37
Mleko się rozlało - szkoda , ale będę go rozliczał po 3-5 meczach . Mam nadzieje że gość wie że można w meczu zrobić 3 zmiany i nie czekać do 89 minuty .
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.03.2016, 17:39
Widzę, że w rozmowie pomijasz jeden argument. Polonia wtedy też walczyła o mistrza którym potem została. Ty po prostu sprowadzasz go do sytuacji jakby to mistrzostwo miało rozegrać się pomiędzy Wisłą, a Polonią. Były jednak jeszcze inne drużyny. Patrz tak wygląda tabela przed omawianym meczem z Wisłą:

Legia grała wtedy z Ruchem, który wygrał mecz i mógł być w gazie bo w razie zgubienia punktów przez lidera miał realne szanse na mistrza. Zwycięstwo Polonii dawało jej bezpieczny dystans.
Masz rację - patrzyłem na to tylko z pkt. widzenia szans Wisły na MP 2000 w tamtym momencie.
Odpowiedz cytując
Arleton
Member

Od: 06.2013

Stary 13.03.2016, 17:44
BoBaSbK napisał(a):Wyświetl post
Mleko się rozlało - szkoda , ale będę go rozliczał po 3-5 meczach . Mam nadzieje że gość wie że można w meczu zrobić 3 zmiany i nie czekać do 89 minuty .
W normalnych krajach trenera rozlicza się po 6 msc albo i roku. U nas po 3-5 meczach Nie ma co się dziwić że jestesmy 100 lat za europą. Nie biję personalnie do Ciebie bowiem wiele osób ma własnie takie zdanie. Jedynie co Wdowczyk może, to trafić do nich rozumem. Bo to co miało zostać zrobione , zostało spieprzone w przerwie zimowej.
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.03.2016, 17:47
Mój krótki komentarz

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 13.03.2016, 17:51
Smuda zły, Wdowczyk zły. Sorry chłopaki, ale na Mourinho nas nie stać, a inni trenerzy nie chcieli. Wdowczyk nie jest moim idolem, ale szacun dla niego bo kilka rzeczy wygrał. A co do korupcji to przyznał się do winy, karę zaliczył i ponieważ nastąpiło zatarcie skazania jest formalnie niekarany. Czy da radę? Nie wiem, ale inni nawet się jakoś nie chcieli podjąć.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 13.03.2016, 17:54
Szczerze, to wolałbym Wisłę w 1 lidze, niż trenera - sprzedawczyka, osobę która robiła z kibiców idiotów handlując meczami. Ciśnie mi się słowo na "k".
Osobiście nie mam ochoty ani złotówki z własnego biletu dokładać do klub, który zatrudnia osoby prawomocnie skazane za handlowanie meczami, za oszukiwanie ludzi.
Chvuj mu w dupę.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 13.03.2016 o godz. 17:57.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.03.2016, 17:54
Mam nadzieje, ze Wdowczyk wprowadzi dyscypline, ze bedzie mocnym trenerem, ktory skonczy z nierobstwem oraz graniem za nazwisko. Decyzja bardzo kontrowersyjna, ale z wolnych trenerow z rodzimego rynku zostal w zasadzie tylko Wdowczyk. Szukanie kolejnego zagranicznego i dalsze prowadzenie eksperymentow pewnie spusciloby nas do I ligi.

Nie ma co sie odgrazac. Lepiej dac z siebie wszystko. Kto wie, czy latem nie bedziemy tesknic za slodkim smakiem ekstraklasy.

Rzadzacy tym klubem to inny temat. Ale oni w koncu znikna z horyzontu, jak znikneli pilkarze, ktorych pamietam z dziecinstwa. A Wisla dalej bedzie, a to, jaka bedzie, zalezy tez od nas.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2016, 17:58
.......ę w dupę taką politykę. Ładnie ich wszystkich w tym klubie po.......iło. Proszę mi wsadzić bana. Mam wyjebane. Na .... nam złodzieja i oszusta ściągają. Po .... takie cyrki w takim razie było robić z Łobodzińskim i składem z meczu z Legią w wiadomym sezonie? Po .... - albo w tę, albo we w tę. Nie da się jednym .....m na raz dwóch dziur jebać. Sprowadźmy jeszcze Reksia jako trenera napastników.
Pies jebał taką Wisłę. Nie chcę, żeby ktokolwiek kojarzył mojego klubu z tym typem.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 13.03.2016, 17:59
[QUOTE=leyzer87;1434158] Pies jebał taką Wisłę. /QUOTE]

Hamuj....
Odpowiedz cytując
pietrekts
Junior Member

Od: 07.2015

Stary 13.03.2016, 18:02
Hahahahahaha ale mi sie smiac chce czytajac te komentarze

Byl Moskal, ale trzeba bylo zwolnic bo juz bylo narzekanie. Przyszedl Pawlowski to dobrze nie bylo ale paniki tez jeszcze nie bylo.
Ostatnio Smudzie kibice powiedzieli NIE, a dzisiaj nagle sie okazuje ze Smuda juz ok o Moskalu nie wspominajac, mimo iz w listopadzie pewnie polowa uzytkowinow chciala jego zwolnienia gdyby przepatrzec tamte tematy hahaha
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 13.03.2016, 18:04
wolfu napisał(a):Wyświetl post
I teraz nie wiem, czy w kolejnej grafice przedmeczowej jako trener pisać "Dariusz W." czy Dariusz Wdowczyk...
Pisz "prawomocnie skazany Dariusz Wdowczyk, który przyznał się do zarzutów". Bo on nie jest oskarżony z domniemaniem niewinności tylko handlował, przyznał się, dostał wyrok i odbył karę.

Garguła z tego co wiem na pewno do wygaśnięcia kontraktu u nas nie miał wyroku sądowego, był bodajże tylko oskarżony. Jak się potoczyła dalej jego sprawa, niestety nie śledziłem.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2016, 18:05
ci wszyscy którzy mówią że to wina skwk i tych co nie chcieli Smudy - .......nijcie się w głowę. Chcecie kolejnych podziałów?

wdowczyk to jebany legionista, skorumpowany trener którego nigdy w Wiśle nie powinno być. Myśle, że gdyby tamci wszyscy mieli wybór Smuda a Wdowczyk to tego drugiego mało kto by chciał.

Ja jestem w szoku. Sam nie wiem czy iść pod stadion i krzyczeć że ich pojebało i żeby wypierdalali wszyscy: od wdowczyka przez kapke po Dunina.

Nie pozostaje nic innego jak jechac do Niecieczy i pokazać w jakiś sposób co sie o tym mysli.
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 13.03.2016, 18:08
Arleton napisał(a):Wyświetl post
W normalnych krajach trenera rozlicza się po 6 msc albo i roku. U nas po 3-5 meczach Nie ma co się dziwić że jestesmy 100 lat za europą. Nie biję personalnie do Ciebie bowiem wiele osób ma własnie takie zdanie. Jedynie co Wdowczyk może, to trafić do nich rozumem. Bo to co miało zostać zrobione , zostało spieprzone w przerwie zimowej.
Wiadomo że nie dotyczy przygotowania fizycznego itd .... tylko czy umie ułożyć te klocki , czy ma jakąś wizje !
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2016, 18:09
Następny będzie wójcik...albo stawowy
Tak czy inaczej jutro Nieciecza - Wisła typ 2 ! hahahahaha
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.03.2016, 18:10
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Pies jebał taką Wisłę. Nie chcę, żeby ktokolwiek kojarzył mojego klubu z tym typem.
Przepraszam czy ty ....a zdrowy psychiczne jesteś? Przerzuć się ....a na żydownie bo zatrudnili Wdowczyka. Jak czytam niektórych tutaj, co odwracają się od WISŁY bo im się trener nie podoba, to ....a maczeta w kiesznei mi się otwiera. Z chuvjem na głowy się niektórzy pozamieniali. Teraz trzeba pokazać JAJA i stawić sie na każdym meczu do końca, albo chociaż bilet kupić, a nie spuścić łeb.

Licze na bana dla typa. Perma oczywiście.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 13.03.2016, 18:14
Nawet jeśli 1 kwietnia zostanie podana informacja, że naszym nowym trenerem zostanie Janusz Wójcik, to ja w to uwierzę. Po dzisiejszej informacji nic już mnie w tym klubie nie zdziwi.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.03.2016, 18:16
Niestety naszym klubem rządzą ludzie bez pamięci i honoru. Lepszy honorowy spadek niż takie sku*wienie

Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.03.2016, 18:17
LanceTS zgadzam się z Tobą, Gdybyśmy wiedzieli, że albo Smuda albo Wdowiec to pewnie każdy z nas wybrałby mniejsze zło...

Jeszcze raz do tych adoratorów nowego "trenera" to jest człowiek, który ze swoich pieniędzy kupił mecz od sędziego z naszymi rezerwami z naszą Wisłą!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 13.03.2016, 18:21
Taaaaa... przez ostatnie 2-3 sezony to na pewno byliśmy wymieniani w TOP 3 walczącym o mistrzostwo.....
Pod względem składu z pewnością, a to, że od Skorży nie mieliśmy trenera z prawdziwego zdarzenia to już inna sprawa.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.03.2016, 18:22
powiem tak.

zbyt długo jesteśmy kibicami Wisły, żeby nie wiedzieć, jak to się skończy.

zegar odmierza Pana czas, Panie Wdowczyk. Proszę cieszyć się tą chwilą.
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 13.03.2016, 18:42
Czym więcej czytam tu pasiastych komentarzy, tym bardziej kibicuję Wdowczykowi.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.03.2016, 18:50
Niestety. Dzisiejszy dzień, to chwila, w której dowiadujemy się, że Zarząd Wisły oraz właściciel klubu - Bogusław Cupiał zakpił sobie z Kibiców niewybredny sposób. O to na stanowisko trenera powołuje się osobę, która ma korupcyjną przeszłość.

Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G., aby dziś powierzyć stery osobie, która przyznała się do udziału w aferze korupcyjnej. Sam Cupiał swego czasu zablokował transfer do Wisły pewnego bramkarza, który również brał udział w tej aferze..

Decyzje podejmowane przez nasz Zarząd i właściciela klubu nie powinny przejść bez echa kibicowskiej braci. Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu osoby decyzyjne podejmą stosowane kroki, aby przedstawić zdanie Kibiców Białej Gwiazdy.

Napluto nam w twarz i niech nikt nie udaje, że pada deszcz. Skandaliczna decyzja. Dla mnie ławka trenerska nadal będzie pusta, bo nie widzę tam żadnego trenera, tylko osobę związaną z aferą korupcyjną.

Nic nie sprawi, że zmienię zdanie o tej osobie. Żadne ''sukcesy'', żadne zobowiązania, czy podlizywanie się Kibicom.

Od dziś rozpoczynam odliczanie dni do zwolnienia tego Pana.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów