The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 09:44
Muszę przyznać , ze Wisła jest Mistrzem wygrywania spotkań w , których gra przeciętnie by nie powiedzieć słabo. Fakt , ze Ruch pokpił sprawę przy wyniku 2-2 no ale to ich problem. Zgadzam się , ze Jovanovic jest najlepszym obrońca , ale powiedziałbym , ze w meczu z Ruchem był najlepszy na boisku. Ciężko oceniać Jirsaka po jednym meczu , ale wrzucił ładnie.

Dla mnie kontuzja Małeckiego jest takim przykładem wielu naszych nie doszkolonych piłkarzy. Żeby załatwić sobie kostkę stając na piłce , trzeba być zupełnie niesprawnym i to ogólnie. Teraz się okaże co faktycznie są warci zmiennicy w Wiśle i jak te kontuzje odbija się na grze zespołu.

Można powiedzieć , że Wisła zapłaciła wysoka cenę za zwycięstwo z Ruchem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.09.2011, 10:19
bukaj22 napisał(a):Wyświetl post
Muszę przyznać , ze Wisła jest Mistrzem wygrywania spotkań w , których gra przeciętnie by nie powiedzieć słabo. Fakt , ze Ruch pokpił sprawę przy wyniku 2-2 no ale to ich problem. Zgadzam się , ze Jovanovic jest najlepszym obrońca , ale powiedziałbym , ze w meczu z Ruchem był najlepszy na boisku. Ciężko oceniać Jirsaka po jednym meczu , ale wrzucił ładnie.

Dla mnie kontuzja Małeckiego jest takim przykładem wielu naszych nie doszkolonych piłkarzy. Żeby załatwić sobie kostkę stając na piłce , trzeba być zupełnie niesprawnym i to ogólnie. Teraz się okaże co faktycznie są warci zmiennicy w Wiśle i jak te kontuzje odbija się na grze zespołu.

Można powiedzieć , że Wisła zapłaciła wysoka cenę za zwycięstwo z Ruchem.
Aleś błysnął. Żenada.

Również można napisać przy kontuzji Meliksona - jakim trzeba być niesprawnym i niedoszkolonym żeby faulować samemu przeciwnika i wykluczyć się przy tym z gry na długi czas.

Tylko po co takie wkręty? Jaki to ma sens tak szpila?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.09.2011, 10:33
Nie ma sensu teraz wbijac sobie szpil (i piłkarzom), chociaż ja sam w momencie gdy Małecki przewrócił się na piłce ( a jeszcze nie bylo wiadomo, że będzie z tego groźna kontuzja) też sobie pomyślałem (wkurzony za holowanie pilki przez Małego), że po pierwsze to Małemu się należało takie ośmieszenie, a po drugie, że to już w ogóle szczyt wszystkiego, że pilkarz, który prowadzi piłke z głową skierowaną w doł, nie zauważył tam piłki. Co by bylo gdyby patrzył przed siebie szukając (tak wiem, u Małego to niemożliwe) partnera do zagrania!

Jednak wiadomo, że tak jak w przypadku Małego tak w przypadku Maora to po prostu pech i piłkarzom należy wspołczuć. A jesli ktoś nawet naigrawa się z ich kontuzji, to nie sądzę, żeby czynił to ze złośliwości. Czasem, żeby rozluźnić atmosferę, czasem, żeby samemu się popisać elokwencją i cos w ogóle napisać na forum.

Z mojej strony: dajmy żyć Małemu i Maorowi i trzymajmy za ich szybkie wyzdrowienie. Oby tylko w tych dwóch przypadkach nie pojawiły się niepotrzebne sensacyjne zdarzenia pozaboiskowe.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 27.09.2011, 10:46
Kontuzja Maora zdarzyla sie w najlepszym momencie.
Chlopak rozpetal pieklo wokol siebie i potrzeba czasu na uspokojenie tego. Dwa - Gargula wreszcie zagra wieksza ilosc spotkan. Ja wciaz uwazam ze Lukaszowi brakuje cyklu meczowego. 5-6 kolejnych meczy po 90minut.
Jesli Maaskant zacznie szafowac na zmiane Jirsakiem i Gargula to nic z tego nie wyjdzie. Musi postawic na jednego - i tu mysle o Gargule.

Meliksona szkoda mi tylko w kontekscie meczow na Lazienkowskiej i w Kauflandzie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.09.2011, 10:56
@7 kotów

Jeżeli Garguła zagra taką kaszanę jak w ostatnim spotkaniu z Lechem, to nie daje mu więcej niż jednego meczu w podstawowej jedenastce. Jedynym argumentem za stawianiem na Łukasza jest rozpaczliwa próba wypromowania go w Ekstraklasie celem pozbycia się go w okienku zimowym.

Bądźmy szczerzy, od długiego już czasu nie ma w składzie Wisły klasowego środkowego pomocnika. Obok lewej obrony jest to najgorzej obsadzona pozycja w klubie.

Naszych dwóch kontuzjowanych gwiazd medialnych szkoda, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dobrej formy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.09.2011, 11:09
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kontuzja Maora zdarzyla sie w najlepszym momencie.
Chlopak rozpetal pieklo wokol siebie i potrzeba czasu na uspokojenie tego. Dwa - Gargula wreszcie zagra wieksza ilosc spotkan. Ja wciaz uwazam ze Lukaszowi brakuje cyklu meczowego. 5-6 kolejnych meczy po 90minut.
Taaa, a ile mamy meczów do konca rundy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 27.09.2011, 11:20
^^ Co najmniej 15 meczów do przerwy zimowej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów