|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Takich ludzi jak zybert77 trzeba ignorować i nie odpisywać na jego posty, jego już nikt nie przekona. Szkoda czasu, biedny człowiek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() Kocham taką upartość! Gość jest wstanie podważyć wsszystko!! Nawet gdy słońce swieci powie ze jest noc!
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 15:00.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest taka opcja "ignoruj" zawsze można z niej skorzystać. Po co kopać się z koniem.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Kiedy polityk mówi że mamy durnia za prezydenta, to jest obraz wolności słowa, a kiedy KIBOL nazwie premiera matołem, to już jest obraza władz publicznych... na ten temat się wypowiedz. Generalnie zanim temat zostanie zamknięty: MAM W DUPIE MECZE I STADION NA KTÓRYM NIE BĘDZIE WOLNO DOBRZE SIĘ BAWIĆ. Jeśli zrobią u nas drugą Anglię, przestanę kupować karnety i będę robił to co PRAWDZIWI kibice angielscy. W czasie meczu będę sobie siedział w knajpie i oglądał go w TV. Jedź sobie do Londynu i zobacz kto chodzi na mecze, a gdzie w tym czasie są rodowici londyńczycy to może zrozumiesz. Choć pewnie nie, bo przecież gdzie MY KIBOLE możemy mieć rację? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
/do wyaksowania, było już.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Słoweńskich... Słoweńskich nie słowackich.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam w głębokim poważaniu to, że umówiliście się z jakimś oszustem z Poznania, który zna się tylko na sprzedaży kiełbasy - że teraz na wszystkich stadionach ma być cicho. W niedzielę będzie feta, zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa - bo trochę na nie czekałem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jak juz bedziesz premierem to bys chcial zeby ktos napisal ze sie znasz tylko na klamaniu? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tak, nauczył mnie- że ciszą na stadionie nic nie zdziałamy. Baa - ułatwiamy Tuskowi znaaacznie "robotę". Tak w zasadzie to jesteś takim współczesnym Habakukiem. Zamienić tylko Boga na Tuska, niewiernych na "kiboli", a unicestwienie Ziemi na "zakazy stadionowe dla kiboli i zamykanie stadionów". Reszta się zgadza. Ave- największy z kibiców Wisły. Mam nadzieję, że za tego ignora nie splynie na mnie Twój gniew i najwyższego mentora Twego.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 15:19.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jak to ignorować?
a gdzie moderator? od 2 stron koleś pisze farmazony a admini cicho sza. do roboty... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a wam się przypadkiem nie wydaje że od paru godzin gadacie o niczym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieję, że pojawi się ktoś ogarnięty i zrobi czystkę w tym temacie bo siara... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a jeśli nawet chcą protestować, to czemu nie wymyślą czegoś kreatywniejszego niż siedzenie na dupie cicho? skoro uważacie że Tusk to dureń, to z pewnością jesteście go w stanie przebić... zróbcie to co on, załóżcie partię polityczną, wygrajcie wybory, wybierzcie rząd i wprowadźcie takie przepisy, dzięki którym na stadionach będzie co najmniej tak bezpiecznie jak w wyśmiewanej Anglii |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zybert77, a co to za feta, podczas której nie możesz nawet wejść na boisko i być blisko tego wszystkiego? Co to za mecze, podczas których za przeklinanie możesz dostać 2 lata zakazu i sporą karę? To jest piłka nożna? Nie dorastałem w takim klimacie, więc nawet jeśli podnosi się poziom sportowy, to ja staję się coraz mniej zainteresowany oglądaniem takich widowisk. Tak, oglądaniem, bo niedługo nie będzie można nawet dopingować.
Przed derbami byłem przeciwny milczącemu procesowi, ale nasz doping w tym meczu, chociaż był świetny, miał taki sam wydźwięk jak milczenie (poza tym, ze może pomógł nieco piłkarzom). Po meczu byłem zadowolony sportowo, ale kibicowsko czułem olbrzymi niedosyt. Jeśli chodzi o dzisiejszą sytuację kibiców, to milczenie, kulturalne dopingowanie oraz wykrzykiwanie abstrakcyjnych haseł ma takie same pole oddziaływania - żadne. Jednak to właśnie cisza wydaje się być najbardziej uzasadniona. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dobry argument wymysliles. Jak kogos obraze to zawsze powiem "a bo juz mam dosc tego wszytskiego, cukier drogi, beznzyna droga to chociaz sobie ulze jak Cie powyzywam". Dobre! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 15:27.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No 400 was spiewało
bedziemy Cię szukać nie martw się![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zatem skoro kibice to Anty-Platforma, to łatwo wygrają wybory... do tego kibice mają szeroką zdolność koalicyjną, tyle sympatii od PIS i SLD bo parę haseł antyrządowych wywiesili... a jak się kula śniegowa nakręci to i może PSL front zmieni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A skoro już protestować to czy nie można tego robić kreatywniej? Mam siedzieć na dupie cicho za legijnym przykładem? Podam Ci inny przykład sprzeciwu kibicowskiego "Love United Hate Glazer" - jak widać da się jednoczesnie protestować i wspierać drużynę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Cytat:
Cytat:
I ty się jeszcze uważasz za Wiślaka? Na post scriptum dalej nie odpowiedziałeś (ani w tym wątku, ani na pw) na moje pytanie, szybko zmieniasz temat (nawet na politykę) gdy tylko nie znajdziesz racjonalnych argumentów. Gdy na ciebie plują udajesz, że pada deszcz. Iście żałosne wypowiedzi. EDIT: Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 16:00.
![]()
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcę Wam uświadomić, że jest realnym podniesienie poziomu bez rozwijania czerwonego dywanu przed kibolami. Milczący sprzeciw jest przeciwskuteczny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Równie dobrze piłkarze Polonii mogą opuścić boisko w ciągu pięciu minut, a później można otworzyć bramy. Dałoby się? Ano tak.
Zapewne można protestować "kreatywniej". Jednak dla mnie taki "kreatywny" (w cudzysłowie, ponieważ to Twoje sformułowanie) proces wiązałby się z otwartą wojną, bo to jedyne wyjście. Niestety w takim wypadku kibice zostaliby skazani na pożarcie. Takie działanie to już kwestia ostateczna. Jeśli odgórnie zostanie zarządzone milczenie, to wszyscy mają milczeć i amen. Nie robisz tego na wzór "warszawskich i poznańskich bandytów", ale robisz to dla siebie, dla kibiców oraz dla swoich dzieci i potomków, by dane było im żyć w wolnym i wyznającym pewne wartości społeczeństwie. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|