|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cześć wszystkim,
Piszę pracę licencjacką nt. zarządzania klubami sportowymi w Krakowie i jeden z podrozdziałów poświęcony jest właśnie Wiśle. Piszę to na uczelni ekonomicznej, więc wiadomo, że interesują mnie aspekty ekonomiczne, jednak dane i liczby dot. budżetu, wpływów z budżetów biletów itd są w raporcie EY, a mi potrzeba też troszkę innych informacji, bo zarządzanie to przecież nie tylko pieniądze. Informacje, które chciałbym uzyskać to : - jak wygląda struktura organizacyjna klubu? - ile osób pracuje w klubie ( najlepiej w danych sektorach) - jak wygląda organizacja wyjazdów oraz obozów przygotowawczych? - jak są otrzymywane i pożytkowane fundusze? - jak wygląda współpraca z młodzieżą? Jeżeli ktoś byłby w stanie, podratować mnie jakimiś dokumentami, tekstami, posiada taką wiedzę lub wskaże mi osobę do której mogę się zwrócić, będę bardzo wdzięczny za pomoc ! ![]() |
|
|

|
||||||
|
|