![]() |
Praca Licencjacka - Wisła Kraków
Cześć wszystkim,
Piszę pracę licencjacką nt. zarządzania klubami sportowymi w Krakowie i jeden z podrozdziałów poświęcony jest właśnie Wiśle. Piszę to na uczelni ekonomicznej, więc wiadomo, że interesują mnie aspekty ekonomiczne, jednak dane i liczby dot. budżetu, wpływów z budżetów biletów itd są w raporcie EY, a mi potrzeba też troszkę innych informacji, bo zarządzanie to przecież nie tylko pieniądze. Informacje, które chciałbym uzyskać to : - jak wygląda struktura organizacyjna klubu? - ile osób pracuje w klubie ( najlepiej w danych sektorach) - jak wygląda organizacja wyjazdów oraz obozów przygotowawczych? - jak są otrzymywane i pożytkowane fundusze? - jak wygląda współpraca z młodzieżą? Jeżeli ktoś byłby w stanie, podratować mnie jakimiś dokumentami, tekstami, posiada taką wiedzę lub wskaże mi osobę do której mogę się zwrócić, będę bardzo wdzięczny za pomoc ! :) |
Cześć, myślę, że najlepszym pomysłem jest zwrócić się w tej sprawie do klubu. Sprawdź też sprawozdanie z działalności, które jest w sieci.
Dlaczego podział pracy oparty jest o materiał badawczy a nie zagadnienia przedmiotowe? Tak się robi w ekonomii? Przecież modele zarządzania klubami ekstraklasowymi, a nawet pierwszoligowymi są podobne i w tym zakresie będziesz się powtarzał. |
Trzeba napisać pismo do klubu z prośbą o udostępnienie takich danych.
Ewentualnie umówić się tam przez sekretariat z jakimś dyr. Szukanie tego na forum to powinna być ostateczność jak praca ma być wiarygodna. |
Jasne, że tak myślałęm, że wiecie do kogo uderzać bezpośrednio, ale są jakieś raporty.
|
Cytat:
|
zobacz na sciaga.pl
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl