|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
skoro WISLAZWE ma monopol i już taki jeden co założył temat konkurencyjny dostał za to bana , to panowie pasowało by już żeby taki temat sie pojawił , meczyk pojutrze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
W końcu porządny meczowy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
o takie tematy meczowe nic nie robiłem
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobra i doglebna analiza przeciwnika oraz profesjonalna zapowiedz meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wreszcie bez zbędnego rozpisywania się i grafik z GIMP. Prosty i rzeczowy temat meczowy.
Prosty jest też wniosek- tylko 3 punkty. Żeby przerwa między sezonami była bardziej optymistyczna.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 02.06.2017 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no fajnie by było Korone przeskoczyć na koniec, ale teraz to już wakacje na amen
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
wyczuwam bana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
a ja w.p.i.e.r.d.o.l.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale że co ? że niby od Niecieczy ?
no panie.... bez przesady ! ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Załuska - Spicic Gonzalez Głowacki Cywka - Boguski Brlek LLonch Stilic Małecki - Brożek
2:1 Boguski Małecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No po prostu qrwa no nie.Czerepach i TIR_DO_SŁUBIC weźcie wy już wyjdźcie ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale czego chcesz ode mnie? Nie moja wina, że moja sugestia, że temat meczowy by się przydał na 2 dni przed meczem, przyciągnęła jakieś trolle...
Załóżcie wreszcie temat meczowy, ten usuńcie i po sprawie ![]() Powód: interpunkcja
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 02.06.2017 o godz. 13:38.
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W Biedronce są dobre truskawki. Polecam.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A w Lidlu polędwica z makreli
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam do sprzedania bilet w kosmos, w jedną stronę. Autor tematu przypadkiem nie jest zainteresowany?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak jest gwarancja że poleci to ja płacę
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ale macie spine z tymi meczowymi...
Mecz blisko, tematu nie ma to typ założył - wielkie mi halo a że nie ma grafik spod znaku w.s tylko na + |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wy się zachowujecie wzzyscy tak, jakby te "profesjonalne"tematy meczowe ratował świat, eliminowaly głód w Afryce i rozwiazywaly impas polityczny w Erytrei.
Gość założył temat i co się stało? Skoro ci którzy mają abonament na meczowe pokpili, to o co Wam chodzi?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 02.06.2017 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dla mnie kabaretem zaserwowanym nam przez Przesmyckiego jest wystawienie na to spotkanie Musiała.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
@up
serio do mnie piszesz? Co do meczu to liczę na konkretne roszady w składzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Może powiedział, że jego marzeniem jest choć raz poprowadzić Wisłę, to mu dali w derbach małopolski, bo stosunkowo bezpiecznie ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ten kabaret to nie dzieło Przesmyckiego:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boniek ma racja indolencja sędziowska nie ma nic wspólnego z miejscem zamieszkania, zwłaszcza jak wejdzie VAR to ten przesąd całkiem się zdezaktualizuje.
Tak zmieniając trochę temat , to nie czuliście się zażenowani w kontekście cyrków jakie odstawiali sędziowie w naszych meczach z Lechią czy zwłaszcza z Koroną , oglądając L+extra jak lansowail tezę że Polscy sędziowe sa lepsi niż Hiszpańscy ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Są. Ma kolo przej...
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
Inna sprawa, że moim zdaniem powinien chwilę "odpocząć" po meczu w Gdyni, ale to nie ja rządzę tym burdelem. Co do meczu to mam nadzieję, że kopacze z obu stron zagrają jakiś radosny mecz typu 3-3 albo 4-2. Szkoda, że ten mecz o nic (tak jak i ten w śledziejowicach) nie jest dziś popołudniu (np. 17) bo na pewno przyszłoby więcej ludzi, a tak to trochę ludzi zostanie w domach oglądać multiligę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook tolerujesz konfidenctwo koleżanek ?
a wracając do tematu , ciekawe jak będzie wyglądał nasz środek pola bez nomen omen Pola no i Mąki ? bo o brak Sadloka przy takiej dyspozycji Spicica się nie martwię https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...damowi-nawalce Powód: dodanie linku
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 03.06.2017 o godz. 09:38.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
srodek Uryga-Brlek-Stilic
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prv a to usuń
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Alan raczej na środku obok Glowy zagra, za Ivana, nie mniej ciekawe, jak to będzie wyglądać.
Albo jako trzeci środkowy szansę dostanie Laskoś, albo zagramy z Ondraskiem i Brozkiem jednocześnie. Nie można też wykluczyć, że w środku zagra np. Boguś, a na jego pozycję wskoczy Kuba Bartosz. Ciekawe roszady się szykują, idealne na ostatni mecz w sezonie. ![]() |
|
|