![]() |
temat meczowy TBB
skoro WISLAZWE ma monopol i już taki jeden co założył temat konkurencyjny dostał za to bana , to panowie pasowało by już żeby taki temat sie pojawił , meczyk pojutrze
|
W końcu porządny meczowy!
|
o takie tematy meczowe nic nie robiłem
|
Bardzo dobra i doglebna analiza przeciwnika oraz profesjonalna zapowiedz meczu
|
Wreszcie bez zbędnego rozpisywania się i grafik z GIMP. Prosty i rzeczowy temat meczowy.
Prosty jest też wniosek- tylko 3 punkty. Żeby przerwa między sezonami była bardziej optymistyczna. |
no fajnie by było Korone przeskoczyć na koniec, ale teraz to już wakacje na amen
|
wyczuwam bana
|
a ja w.p.i.e.r.d.o.l.
|
Cytat:
no panie.... bez przesady ! |
Załuska - Spicic Gonzalez Głowacki Cywka - Boguski Brlek LLonch Stilic Małecki - Brożek
2:1 Boguski Małecki |
Cytat:
Cytat:
No po prostu qrwa no nie.Czerepach i TIR_DO_SŁUBIC weźcie wy już wyjdźcie https://media.giphy.com/media/e4Jyxh9zQjgnC/giphy.gif |
Ale czego chcesz ode mnie? Nie moja wina, że moja sugestia, że temat meczowy by się przydał na 2 dni przed meczem, przyciągnęła jakieś trolle...
Załóżcie wreszcie temat meczowy, ten usuńcie i po sprawie ;) |
W Biedronce są dobre truskawki. Polecam.
|
A w Lidlu polędwica z makreli
|
Mam do sprzedania bilet w kosmos, w jedną stronę. Autor tematu przypadkiem nie jest zainteresowany?
|
Jak jest gwarancja że poleci to ja płacę ;)
|
:D A nie mamy tu na forum przypadkiem specjalnych organów egzekucji?
|
Ale macie spine z tymi meczowymi...
Mecz blisko, tematu nie ma to typ założył - wielkie mi halo:) a że nie ma grafik spod znaku w.s tylko na + |
Wy się zachowujecie wzzyscy tak, jakby te "profesjonalne"tematy meczowe ratował świat, eliminowaly głód w Afryce i rozwiazywaly impas polityczny w Erytrei.
Gość założył temat i co się stało? Skoro ci którzy mają abonament na meczowe pokpili, to o co Wam chodzi? |
Dla mnie kabaretem zaserwowanym nam przez Przesmyckiego jest wystawienie na to spotkanie Musiała.
|
@up
serio do mnie piszesz? Co do meczu to liczę na konkretne roszady w składzie. |
Cytat:
Może powiedział, że jego marzeniem jest choć raz poprowadzić Wisłę, to mu dali w derbach małopolski, bo stosunkowo bezpiecznie :D |
Ten kabaret to nie dzieło Przesmyckiego:
Cytat:
|
Boniek ma racja indolencja sędziowska nie ma nic wspólnego z miejscem zamieszkania, zwłaszcza jak wejdzie VAR to ten przesąd całkiem się zdezaktualizuje.
Tak zmieniając trochę temat , to nie czuliście się zażenowani w kontekście cyrków jakie odstawiali sędziowie w naszych meczach z Lechią czy zwłaszcza z Koroną , oglądając L+extra jak lansowail tezę że Polscy sędziowe sa lepsi niż Hiszpańscy ? |
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że moim zdaniem powinien chwilę "odpocząć" po meczu w Gdyni, ale to nie ja rządzę tym burdelem. Co do meczu to mam nadzieję, że kopacze z obu stron zagrają jakiś radosny mecz typu 3-3 albo 4-2. Szkoda, że ten mecz o nic (tak jak i ten w śledziejowicach) nie jest dziś popołudniu (np. 17) bo na pewno przyszłoby więcej ludzi, a tak to trochę ludzi zostanie w domach oglądać multiligę. |
Dariook tolerujesz konfidenctwo koleżanek ?
a wracając do tematu , ciekawe jak będzie wyglądał nasz środek pola bez nomen omen Pola no i Mąki ? bo o brak Sadloka przy takiej dyspozycji Spicica się nie martwię https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...damowi-nawalce |
srodek Uryga-Brlek-Stilic
|
prv a to usuń
|
Cytat:
Albo jako trzeci środkowy szansę dostanie Laskoś, albo zagramy z Ondraskiem i Brozkiem jednocześnie. Nie można też wykluczyć, że w środku zagra np. Boguś, a na jego pozycję wskoczy Kuba Bartosz. Ciekawe roszady się szykują, idealne na ostatni mecz w sezonie. ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl