The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
warkatm
Junior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2014, 15:09. mecz koszykarek a bilety
Witam. jutro mam zamiar pierwszy raz byc na meczu rozgrywanym w hali. i tu moje pytanie : jesli chce kupic bilety do młyna to gdzie sie udac? gdzie jest ten stolik skwk? a jesli nie na młyn to też gdzie? w hali byłem pare razy, ale sie nie orientuje. wiem tyle że po wejściu na lewo jest recepcja, po prawo sklep i u góry po prawej za schodami tez sklep a dalej hala. ale jak sie na nią wchodzi na trybuny ? i jeszcze jedno czy bilety sa ograniczone ilosciowo? i ile kosztuje bilet na normalną trybune bo na mlyn chyba 5zł?
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.04.2014, 15:18
Kasy są z lewej przed halą - takie małe okienka, co do biletów z SKWK, niech się sami wypowiedzą, ale powinny być przed szklanymi drzwiami na hale.
Odpowiedz cytując
warkatm
Junior Member

Od: 09.2012

Stary 26.04.2014, 17:31
a ile kosztuje bilet na normalną trybune?
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.04.2014, 21:58
warkatm napisał(a):Wyświetl post
a ile kosztuje bilet na normalną trybune?
5 zł
Plan na hali wygląda mniej więcej tak.Bilet za 5zł przysługuje na zajęcie miejsca każdego byle nie na krzesełkach (karnety i miejsca vip) czyli to miejsca po lewej wchodząc po schodkach do hali.Na skrajnych po lewej można usiąść z tym ze będzie tez tam sektor gości.Po prawej wchodząc do hali możesz usiąść gdzie chcesz z tym ze na samym końcu będzie młyn jeśli jego szukasz i po sprawie

Do zobaczyska

Edit najprościej bilet za 5 zł upoważnia do zajęcia miejsca wszędzie tam gdzie sa ławki
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 26.04.2014 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 27.04.2014, 07:07
Jak wejdziesz do hali idź do góry i tam bez trudu zobaczysz stolik chłopaków z skwk. Ewentualnie przyjdź na 15 na przemarsz i wtedy na pewno trafisz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów