![]() |
mecz koszykarek a bilety
Witam. jutro mam zamiar pierwszy raz byc na meczu rozgrywanym w hali. i tu moje pytanie : jesli chce kupic bilety do m³yna to gdzie sie udac? gdzie jest ten stolik skwk? a jesli nie na m³yn to te¿ gdzie? w hali by³em pare razy, ale sie nie orientuje. wiem tyle ¿e po wej¶ciu na lewo jest recepcja, po prawo sklep i u góry po prawej za schodami tez sklep a dalej hala. ale jak sie na ni± wchodzi na trybuny :)? i jeszcze jedno czy bilety sa ograniczone ilosciowo? i ile kosztuje bilet na normaln± trybune bo na mlyn chyba 5z³?
|
Kasy s± z lewej przed hal± - takie ma³e okienka, co do biletów z SKWK, niech siê sami wypowiedz±, ale powinny byæ przed szklanymi drzwiami na hale.
|
a ile kosztuje bilet na normaln± trybune?
|
Cytat:
Plan na hali wygl±da mniej wiêcej tak.Bilet za 5z³ przys³uguje na zajêcie miejsca ka¿dego byle nie na krzese³kach (karnety i miejsca vip) czyli to miejsca po lewej wchodz±c po schodkach do hali.Na skrajnych po lewej mo¿na usi±¶æ z tym ze bêdzie tez tam sektor go¶ci.Po prawej wchodz±c do hali mo¿esz usi±¶æ gdzie chcesz z tym ze na samym koñcu bêdzie m³yn je¶li jego szukasz :) i po sprawie :) Do zobaczyska Edit najpro¶ciej bilet za 5 z³ upowa¿nia do zajêcia miejsca wszêdzie tam gdzie sa ³awki :) |
Jak wejdziesz do hali id¼ do góry i tam bez trudu zobaczysz stolik ch³opaków z skwk. Ewentualnie przyjd¼ na 15 na przemarsz i wtedy na pewno trafisz ;)
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 10:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl