The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 17:32. Wszystkie plagi egipskie czyli co złego (co nas cieszy) u pejsów
Nie ma takiego wątku który dotyczyłby tego wszystkiego co złego dotyka ten "ukochany" przez nas klubik.

Temat dla szowinistycznych kibiców Wisły których cieszy wszelakie nieszczęście, które dotyka cracovię Kraków i jej kibiców.

Jesteś "politycznie poprawny", jesteś "fanem krakowskiej piłki i krakowskich zespołów" i największym wrogiem jest dla ciebie Legia Warszawa to odpuść ten temat i nie wpisuj swojego niezadowolenia.

Zaczynamy w takim razie. I oby temat się rozwijał bo to jak miód na szowinistyczne wiślackie serce

Suworow - Mołdawski pomocnik za odpechnięcie sędziego w meczu z Zagłębiem Lubin został zdyskwalifikowany na pół roku
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 14.09.2011 o godz. 17:39.
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.09.2011, 17:47
bez urazy ale zakładając taki temat, zniżasz sie do poziomu "ukochanego" przez nas, jak to nazwałes ,klubiku, w dodatku zachęcając do tego innych. To forum Wisły Kraków a nie antycracovii. To tylko moje obiektywne zdanie
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.09.2011, 17:51
Jaka przewrotność losu - kiedyś plagi egipskie służył Żydom - dzisiaj są im przeciwko...
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.09.2011, 17:54
Temat do zamkniecia-podobne zdanie jak tommiyacht
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2011, 17:57
Już nie bądźmy tacy poprawni.. dajmy szanse...
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 14.09.2011, 18:10
Nie masz jeden z drugim nic do napisania sensownego to przestań płakać. Przeczytajcie pierwszy post. Ciężko rozumia jezyka polska ?

Tak, jestem antyżydowskim kibicem Wisły. Zniżam się do ich poziomu i jest mi z tym dobrze. I co ? Nie masz podobnych pogladów to idź na mecz cracovii, przybij piątkę z kolegami z Kałuży zamiast użalać się że ktoś może mieć odmienne zdanie na ten temat.
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.09.2011, 18:29
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Nie masz jeden z drugim nic do napisania sensownego to przestań płakać. Przeczytajcie pierwszy post. Ciężko rozumia jezyka polska ?

Tak, jestem antyżydowskim kibicem Wisły. Zniżam się do ich poziomu i jest mi z tym dobrze. I co ? Nie masz podobnych pogladów to idź na mecz cracovii, przybij piątkę z kolegami z Kałuży zamiast użalać się że ktoś może mieć odmienne zdanie na ten temat.
Kim jestes , ze masz o mnie takie zdanie? Najlepiej wszystkich zaszufladkowac ,prawda? To , ze kibicuje Wisle , a nienawidze klubu z drugiej strony Blon , nie oznacza , ze bede wylewal swe mysli na ich temat na ogolnie dostepnym forum.Tak jak wspomnial tommiyacht , zajezdza to jak pasiaste kompleksy.Masz cos do mnie pisz na priva.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.09.2011, 19:01
Cracovia śmierdzi smalcem ;]
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów