|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie ma takiego wątku który dotyczyłby tego wszystkiego co złego dotyka ten "ukochany" przez nas klubik.
Temat dla szowinistycznych kibiców Wisły których cieszy wszelakie nieszczęście, które dotyka cracovię Kraków i jej kibiców. Jesteś "politycznie poprawny", jesteś "fanem krakowskiej piłki i krakowskich zespołów" i największym wrogiem jest dla ciebie Legia Warszawa to odpuść ten temat i nie wpisuj swojego niezadowolenia. Zaczynamy w takim razie. I oby temat się rozwijał bo to jak miód na szowinistyczne wiślackie serce ![]() Suworow - Mołdawski pomocnik za odpechnięcie sędziego w meczu z Zagłębiem Lubin został zdyskwalifikowany na pół roku ![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 14.09.2011 o godz. 17:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
bez urazy ale zakładając taki temat, zniżasz sie do poziomu "ukochanego" przez nas, jak to nazwałes ,klubiku, w dodatku zachęcając do tego innych. To forum Wisły Kraków a nie antycracovii. To tylko moje obiektywne zdanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jaka przewrotność losu - kiedyś plagi egipskie służył Żydom - dzisiaj są im przeciwko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Temat do zamkniecia-podobne zdanie jak tommiyacht
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Już nie bądźmy tacy poprawni..
dajmy szanse...![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie masz jeden z drugim nic do napisania sensownego to przestań płakać. Przeczytajcie pierwszy post. Ciężko rozumia jezyka polska ?
Tak, jestem antyżydowskim kibicem Wisły. Zniżam się do ich poziomu i jest mi z tym dobrze. I co ? Nie masz podobnych pogladów to idź na mecz cracovii, przybij piątkę z kolegami z Kałuży zamiast użalać się że ktoś może mieć odmienne zdanie na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków