Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wszystkie plagi egipskie czyli co złego (co nas cieszy) u pejsów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8290)

krakus76 14.09.2011 17:32

Wszystkie plagi egipskie czyli co złego (co nas cieszy) u pejsów

Nie ma takiego wątku który dotyczyłby tego wszystkiego co złego dotyka ten "ukochany" przez nas klubik.

Temat dla szowinistycznych kibiców Wisły których cieszy wszelakie nieszczęście, które dotyka cracovię Kraków i jej kibiców.

Jesteś "politycznie poprawny", jesteś "fanem krakowskiej piłki i krakowskich zespołów" i największym wrogiem jest dla ciebie Legia Warszawa to odpuść ten temat i nie wpisuj swojego niezadowolenia.

Zaczynamy w takim razie. I oby temat się rozwijał bo to jak miód na szowinistyczne wiślackie serce :)

Suworow - Mołdawski pomocnik za odpechnięcie sędziego w meczu z Zagłębiem Lubin został zdyskwalifikowany na pół roku :)

tommiyacht 14.09.2011 17:47

bez urazy ale zakładając taki temat, zniżasz sie do poziomu "ukochanego" przez nas, jak to nazwałes ,klubiku, w dodatku zachęcając do tego innych. To forum Wisły Kraków a nie antycracovii. To tylko moje obiektywne zdanie

jakkfk 14.09.2011 17:51

Jaka przewrotność losu - kiedyś plagi egipskie służył Żydom - dzisiaj są im przeciwko...

fantom chicago 14.09.2011 17:54

Temat do zamkniecia-podobne zdanie jak tommiyacht

bondTSW 14.09.2011 17:57

Już nie bądźmy tacy poprawni.. :) dajmy szanse...

krakus76 14.09.2011 18:10

Nie masz jeden z drugim nic do napisania sensownego to przestań płakać. Przeczytajcie pierwszy post. Ciężko rozumia jezyka polska ?

Tak, jestem antyżydowskim kibicem Wisły. Zniżam się do ich poziomu i jest mi z tym dobrze. I co ? Nie masz podobnych pogladów to idź na mecz cracovii, przybij piątkę z kolegami z Kałuży zamiast użalać się że ktoś może mieć odmienne zdanie na ten temat.

fantom chicago 14.09.2011 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1164091)
Nie masz jeden z drugim nic do napisania sensownego to przestań płakać. Przeczytajcie pierwszy post. Ciężko rozumia jezyka polska ?

Tak, jestem antyżydowskim kibicem Wisły. Zniżam się do ich poziomu i jest mi z tym dobrze. I co ? Nie masz podobnych pogladów to idź na mecz cracovii, przybij piątkę z kolegami z Kałuży zamiast użalać się że ktoś może mieć odmienne zdanie na ten temat.

Kim jestes , ze masz o mnie takie zdanie? Najlepiej wszystkich zaszufladkowac ,prawda? To , ze kibicuje Wisle , a nienawidze klubu z drugiej strony Blon , nie oznacza , ze bede wylewal swe mysli na ich temat na ogolnie dostepnym forum.Tak jak wspomnial tommiyacht , zajezdza to jak pasiaste kompleksy.Masz cos do mnie pisz na priva.

szprotson 14.09.2011 19:01

Cracovia śmierdzi smalcem ;]

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl