|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej przyjade do Krakowa w na weekend, wiec nie bede mógł obejrzec meczu z Legia. W zwiazku z tym mam pytanie, gdzie "na miescie" mozna obejrzec mecz- chodzi mi tu o jakis bar lub cos podobnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kolo stadionu Wisly ma byc telebim, tak przynajmniej bylo mowione na meczu z Koroną.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
to moze lepiej w Wislackim gronie..
niedaleko stadionu.. pierwsza to "U Wiślaków" http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/sp1(2).jpg http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...2378308395.jpg (na focie akurat spotkanie z pilkarzami, wiec powinienes miec gdzie zasiasc i napic sie zimnego piwka i dobrze zjesc) jak stoisz na przeciwko trybuny D to na prawo kilka krokow i tam juz zauwazazysz-patrzac w strone hali druga to Yakuza (na przeciwko zabki).. takze blisko stadionu... najlepiej jak spytasz przechodnia to Ci wytlumaczy jak dojsc (rzut beretem idac ze stadionu)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.05.2010 o godz. 13:40.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Byłem ostatnio na meczu z Koroną i tam mówili, że za halą Wisły będzie telebim, na którym będzie można obejrzeć mecz! Osobiście się tam wybieram! Pozdro dla wszystkich Wiślaków!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dzieki wielkie. Juz sie balem, ze bede musial zostac na Slasku zeby obejrzec mecz
W takim razie, do zobaczenia w sobote |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ewentualnie non iron (ul. Marka) polish (Grodzka), ck browar (zaraz obok bagateli) big bull (na rynku zaraz przy szewskiej) itp itd
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
lub sport bar na rakowckiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co z tym telebimem wiadomo coś więcej?
![]()
W umyśle Wisła w herbie siekiera
KRZESZOWICE Nas wiecznie z Wisły duma rozpiera! Poszukuję ludzi jeżdżących na Wisłę z okolic Krzeszowic.Pisać PRIV |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja wiem tyle że telebim ma być za halą Wisły.. Może podadzą informacje na stronie głównej w późniejszym terminie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W roosterze jest fajnie, można coś zjeść przy okazji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytalem oficjalna i nic nie wie na temat telebimu... a to pewnie dlatego ze to ktos z "U Wislakow" bedzie wystawial ten telebim.. gdzies w ogrodku przy restauracji, wiec klub nie ma nic do rzeczy..
chyba ze o inne miejsce chodzi, to moze TS cos szykuje, choc watpie ![]() ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja polecam zdecydowanie Stilla na Gołębiej
![]() Piwko butelkowe (Dębowe, Tyskie, Żubr) za 5 zł, można zjeść dobrze. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Telebim o którym mowa była na meczu z Koroną miał się pojawić w sobotę za sprawą SKWK, jednakże z pewnych przyczyn planów nie udało się zrealizować.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
albo tak - mały rynek nad księgarnią cud. Duży ekran, fajna, gorąca atmosfera.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pięknie by było gdyby taki telebim ustawic na meczu z Odrą i w pare tysięcy główł pooglądac
Oczywiscie mowa o tych którzy nie dostaną biletów na mecz... A potem wspólny przemarsz na rynek![]() ![]()
!ArmiaBiałejGwiazdy!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ludzie, gdzie można oglądnąć mecz z Odrą w fajnym towarzystwie w okolicach Rynku?
![]()
!!!! NIEPOKONANA !!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie można oglądać mecze Wisły w okolicy ulicy Mazowieckiej lub Alei Kijowskiej? Bo oglądanie na Sopcaście mi nie za bardzo pasuje a chętnie bym się dziś gdzieś wybrał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
a w Zakopanem? jakiś pubik z dobrym piwkiem i duuużym ekranem? Bo mogę nie zdążyć na Widzew :/
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam zamiar wybrać się na dzisiejszy mecz Barcelona-Arsenal.Jaki pub polecacie w okolicach rynku tj.stosunkowo tanie piwo i fajna atmosfera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Non Iron ul.Marka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jak idziesz od rynku to wchodzisz do bramy przed carpe. ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
pokażą dzisiejszy mecz z Litexem Lovech w "u Wiślaków"?
![]() AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie 17-18.09 będę w Krakowie. Chciałbym w "dobrym" towarzystwie obejrzeć w jakieś knajpie mecz Śląska Wrocław. Jakie knajpy polecacie? Pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
U wislakow bedziesz mial taka mozliwosc zapewne i w jamie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jama to... Smocza Jama na ulicy miodowej 43? Dobrze myślę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ja też chyba słabo kombinuje...chyba to już nie "JAMA"... ale może się mylę i lepiej kombinujesz...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|