![]() |
Transmisja meczu w barze?
Najprawdopodobniej przyjade do Krakowa w na weekend, wiec nie bede mógł obejrzec meczu z Legia. W zwiazku z tym mam pytanie, gdzie "na miescie" mozna obejrzec mecz- chodzi mi tu o jakis bar lub cos podobnego.
|
Kolo stadionu Wisly ma byc telebim, tak przynajmniej bylo mowione na meczu z Koroną.
|
to moze lepiej w Wislackim gronie..
niedaleko stadionu.. pierwsza to "U Wiślaków" http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/sp1(2).jpg http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...2378308395.jpg (na focie akurat spotkanie z pilkarzami, wiec powinienes miec gdzie zasiasc i napic sie zimnego piwka i dobrze zjesc) jak stoisz na przeciwko trybuny D to na prawo kilka krokow i tam juz zauwazazysz-patrzac w strone hali druga to Yakuza (na przeciwko zabki).. takze blisko stadionu... najlepiej jak spytasz przechodnia to Ci wytlumaczy jak dojsc (rzut beretem idac ze stadionu) |
Byłem ostatnio na meczu z Koroną i tam mówili, że za halą Wisły będzie telebim, na którym będzie można obejrzeć mecz! Osobiście się tam wybieram! Pozdro dla wszystkich Wiślaków!
|
Dzieki wielkie. Juz sie balem, ze bede musial zostac na Slasku zeby obejrzec mecz :) W takim razie, do zobaczenia w sobote:D
|
ewentualnie non iron (ul. Marka) polish (Grodzka), ck browar (zaraz obok bagateli) big bull (na rynku zaraz przy szewskiej) itp itd :)
|
lub sport bar na rakowckiej
|
Co z tym telebimem wiadomo coś więcej?
|
Ja wiem tyle że telebim ma być za halą Wisły.. Może podadzą informacje na stronie głównej w późniejszym terminie;)
|
W roosterze jest fajnie, można coś zjeść przy okazji.
|
Pytalem oficjalna i nic nie wie na temat telebimu... a to pewnie dlatego ze to ktos z "U Wislakow" bedzie wystawial ten telebim.. gdzies w ogrodku przy restauracji, wiec klub nie ma nic do rzeczy..
chyba ze o inne miejsce chodzi, to moze TS cos szykuje, choc watpie |
Ja polecam zdecydowanie Stilla na Gołębiej:)
Piwko butelkowe (Dębowe, Tyskie, Żubr) za 5 zł, można zjeść dobrze. |
Telebim o którym mowa była na meczu z Koroną miał się pojawić w sobotę za sprawą SKWK, jednakże z pewnych przyczyn planów nie udało się zrealizować.
|
albo tak - mały rynek nad księgarnią cud. Duży ekran, fajna, gorąca atmosfera.
|
Pięknie by było gdyby taki telebim ustawic na meczu z Odrą i w pare tysięcy główł pooglądac:) Oczywiscie mowa o tych którzy nie dostaną biletów na mecz... A potem wspólny przemarsz na rynek:)
|
Ludzie, gdzie można oglądnąć mecz z Odrą w fajnym towarzystwie w okolicach Rynku?
|
Wie ktoś może gdzie można oglądać mecze Wisły w okolicy ulicy Mazowieckiej lub Alei Kijowskiej? Bo oglądanie na Sopcaście mi nie za bardzo pasuje a chętnie bym się dziś gdzieś wybrał.
|
Cytat:
|
a w Zakopanem? jakiś pubik z dobrym piwkiem i duuużym ekranem? Bo mogę nie zdążyć na Widzew :/
|
Mam zamiar wybrać się na dzisiejszy mecz Barcelona-Arsenal.Jaki pub polecacie w okolicach rynku tj.stosunkowo tanie piwo i fajna atmosfera?
|
Irish Pub na stolarskiej, ale tam tanio nie jest niestety
Cytat:
|
Non Iron ul.Marka
|
Cytat:
Jak idziesz od rynku to wchodzisz do bramy przed carpe. |
pokażą dzisiejszy mecz z Litexem Lovech w "u Wiślaków"?
|
Cytat:
|
Mam pytanie 17-18.09 będę w Krakowie. Chciałbym w "dobrym" towarzystwie obejrzeć w jakieś knajpie mecz Śląska Wrocław. Jakie knajpy polecacie? Pozdrawiam
|
U wislakow bedziesz mial taka mozliwosc zapewne i w jamie
|
Jama to... Smocza Jama na ulicy miodowej 43? Dobrze myślę?
|
Cytat:
|
Ja też chyba słabo kombinuje...chyba to już nie "JAMA"... ale może się mylę i lepiej kombinujesz...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl