The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2010, 16:22. Giełda Samochodowa :)
witam wszystkich, chciałem spytać mieszkańców Krakowa o giełdę samochodową na rybitwach(bo z tego co wiem jest to teraz najlepsza giełda), czy w najbliższą niedziele opłaca się wjeżdżać samochodem do sprzedania? tutaj głównie chodzi mi o wypowiedzi ludzi którzy są tam często i wiedzą czy w sezonie zimowym jest jakiś ruch? ile osób mniej więcej kreci się po giełdzie, czy jest różnica miedzy latem a zimą, ile kosztują opłaty (szacuje coś kolo 30zl) no i ogólna opinia o tej giełdzie, dzięki za każde info i pozdrawiam
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

Stary 11.02.2010, 17:07
tak to jest najlepsza giełda w krk. A dziwne że nikt wiecej nie zabiera głosu w tej sprawie - ja tylko tyle wiem ;P pozdrawiam
Odpowiedz cytując
g_o_l_d_i
Member

Od: 10.2004

Stary 11.02.2010, 18:15
wjazd kosztuje 40 zł i ogólnie aut całkiem sporo ludzi też ale ja tam wole poczekać do wiosny bo już 3 razy bylem i auta nikt nie kupił :/ także polecam pojechać jak troszkę cieplej się zrobi bo ruch dużo większy
Ostatnio edytowane przez g_o_l_d_i : 11.02.2010 o godz. 18:18.
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!!
Odpowiedz cytując
PrzemooTSW
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.02.2010, 18:42
Jak dokładnie dojechać na giełdę?
od ronda matecznego
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)

ARMIA

BIAŁEJ
GWIAZDY
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.02.2010, 19:43
Poszukuje seata leona kol.sreb. czarna skórzana tapicerka przyciemniane szyby tylne mała lotka na tyle jak by ktoś wiedział gdzie jest zaparkowany prosił bym na priva za pomoc wynagrodzenie 3tyś

Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.02.2010, 23:08
Pajo:

Osobiście polecam wystawienia ogłoszenia na np. OtoMoto. Zapłacisz sporo mniej, a i efekty powinny być lepsze. Znajomy niedawno sprzedawał Mercedesa (rocznik 92). Dwa razy postał na giełdzie i bez efektów. Ludzie przychodzą na giełdę pooglądać samochody jedynie. Wystawił na otomoto i po dwóch dniach sprzedał samochód.

Przemo:

http://maps.google.pl/

"Bo nasza ARMIA to potęga"
Odpowiedz cytując
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Stary 13.02.2010, 12:51
no własnie ja mam megane z 2001r i wystawiałem juz 3 razy tyle ze grudzien i styczen wiec sezon byl słaby i to w bardzo dobrej cenie (2tyś niżej od najtańszego na allegro o tych parametrach)  a i tak ruch kiepski i mało kupujących... Ale chyba rozradziliscie mi w dodatku ze snieg nadal pada...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów