![]() |
Giełda Samochodowa :)
witam wszystkich, chciałem spytać mieszkańców Krakowa o giełdę samochodow± na rybitwach(bo z tego co wiem jest to teraz najlepsza giełda), czy w najbliższ± niedziele opłaca się wjeżdżać samochodem do sprzedania? tutaj głównie chodzi mi o wypowiedzi ludzi którzy s± tam często i wiedz± czy w sezonie zimowym jest jaki¶ ruch? ile osób mniej więcej kreci się po giełdzie, czy jest różnica miedzy latem a zim±, ile kosztuj± opłaty (szacuje co¶ kolo 30zl) no i ogólna opinia o tej giełdzie, dzięki za każde info i pozdrawiam
|
tak to jest najlepsza giełda w krk. A dziwne że nikt wiecej nie zabiera głosu w tej sprawie - ja tylko tyle wiem ;P pozdrawiam
|
wjazd kosztuje 40 zł i ogólnie aut całkiem sporo ludzi też ale ja tam wole poczekać do wiosny bo już 3 razy bylem i auta nikt nie kupił :/ także polecam pojechać jak troszkę cieplej się zrobi bo ruch dużo większy
|
Jak dokładnie dojechać na giełdę?
od ronda matecznego?? |
Poszukuje seata leona kol.sreb. czarna skórzana tapicerka przyciemniane szyby tylne mała lotka na tyle jak by ktoś wiedział gdzie jest zaparkowany prosił bym na priva za pomoc wynagrodzenie 3tyś
|
Pajo:
Osobiście polecam wystawienia ogłoszenia na np. OtoMoto. Zapłacisz sporo mniej, a i efekty powinny być lepsze. Znajomy niedawno sprzedawał Mercedesa (rocznik 92). Dwa razy postał na giełdzie i bez efektów. Ludzie przychodzą na giełdę pooglądać samochody jedynie. Wystawił na otomoto i po dwóch dniach sprzedał samochód. Przemo: http://maps.google.pl/ |
no własnie ja mam megane z 2001r i wystawiałem juz 3 razy tyle ze grudzien i styczen wiec sezon byl słaby i to w bardzo dobrej cenie (2tyś niżej od najtańszego na allegro o tych parametrach) a i tak ruch kiepski i mało kupujących... Ale chyba rozradziliscie mi w dodatku ze snieg nadal pada...
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl