|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
no to tak :
- 5 szaliki - rekawiczki - czapka zimowa - berecik - 3 kubki - banka na choinke - maskotka ( smok ) - poduszka - zegar - wychawtowany herb - kalkulator, linijka - 357 vlepke Wisły - 50 vlepek LEchii - 35 vlepek Śląska - 20 vlepek Uni - 3 koszulki WISŁY - 1 Ślaska - 2 Lechii - 2 bluzy WISłY - portwel - smyczka Trzej KRólowie... - opaska LEchii |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
no to tak:
- szalik - spodenki - getry - kubek - długopis - bryloczek - dużo plakatów - dużo vlepek - dużo autografów - dużo zdjęc - ponad 100 gb bramek i skrótów z meczy Wisły - płyte "Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda" - kilka meczy na płytach - skarbonke Wiślackiego Smoka - bańka na choinke pewnie jest tego więcej ale to mi się tak na szybkości przypomniało |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja się mogę pochwalić 2Kubkami Wisły
![]() I vlepkami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze nie mam zbyt sporej kolekcji ale zawsze cos:
-szalik(wiernosc) -czapka zimowa -skarpetki -posciel -kubek -koszulka -proporczyk -stare bilety ![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ma ktos albo wie gdzie dostac takie naklejki albo wiszacy miniproporczyk na przyssawce, co można przykleic na tylnią szybę samochodu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5 szalików (wierność,opętani,szarfa Wisła, i jeszcze jeden Wiślacki standardowy +jeden w drodze osiedlowy Złoty Wiek)
proporczyk strój z logiem ery ( 2 Szymkowiak ) ![]() vlepki bilety pewnie coś by się jeszcze znalazło, i napewno liczba gadżetów wkrótce ulegnie zmianie ![]() Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 24.02.2009 o godz. 13:39.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To ja tak:
-4 szale -2 kubki -maskotka Smok Wawelski -proporczyk -plakatów(ile to nie wiem, duzo )-kalendarz -koszulki -pudło starych biletów -czapeczke -kaszkiecik -vlepki -czapka zimowa -bryloczek -bańki na choinke -lustro -autografy -pocztówke -flage z mistrzostwa 99' (Wisła-Pogoń 4:0 ) -gazetki "Forza Wisła" i "Biała Gwiazda" ![]() MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to czas na mnie:
-31 szali -portfel -vlepki, -bilety -flaga -kubki -koszulka -bluza -czapka -czapka z daszkiem Śląska -smyczki -bryloczek -kalendarz ![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dobra moja kolekcja skromna
![]() -szal Lechii -Koszulka "meczowka" -Koszulka "wsciekle psy" -proporczyk -czapeczka z daszkiem -bilety ale zbieram tylko z wyjazdow -pare vlep -plakaty -smycz,ta jedna z pierwszych co wyszla -foty z zawodnikami+autografy ,za kadencjii Kasperczaka -pocztowka z autografami -kubek -kufel -plytka z przyspiewkami ![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
płyta cd
5 koszulek 2 koszulki polo 4 kubki 2 zapalniczki popielniczka |