![]() |
no to tak :
- 5 szaliki - rekawiczki - czapka zimowa - berecik - 3 kubki - banka na choinke - maskotka ( smok ) - poduszka - zegar - wychawtowany herb - kalkulator, linijka - 357 vlepke Wisły - 50 vlepek LEchii - 35 vlepek ¦l±ska - 20 vlepek Uni - 3 koszulki WISŁY - 1 ¦laska - 2 Lechii - 2 bluzy WISłY - portwel - smyczka Trzej KRólowie... - opaska LEchii |
no to tak:
- szalik - spodenki - getry - kubek - długopis - bryloczek - dużo plakatów - dużo vlepek - dużo autografów - dużo zdjęc - ponad 100 gb bramek i skrótów z meczy Wisły - płyte "Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda" - kilka meczy na płytach - skarbonke Wiślackiego Smoka - bańka na choinke pewnie jest tego więcej ale to mi się tak na szybkości przypomniało :D |
Ja się mogę pochwalić 2Kubkami Wisły:)
I vlepkami:) |
Moze nie mam zbyt sporej kolekcji ale zawsze cos:
-szalik(wiernosc) -czapka zimowa -skarpetki -posciel -kubek -koszulka -proporczyk -stare bilety |
ma ktos albo wie gdzie dostac takie naklejki albo wiszacy miniproporczyk na przyssawce, co można przykleic na tylnią szybę samochodu?
|
5 szalików (wierność,opętani,szarfa Wisła, i jeszcze jeden Wiślacki standardowy +jeden w drodze osiedlowy Złoty Wiek)
proporczyk strój z logiem ery ( 2 Szymkowiak ) ;) vlepki bilety pewnie coś by się jeszcze znalazło, i napewno liczba gadżetów wkrótce ulegnie zmianie ;) |
To ja tak:
-4 szale -2 kubki -maskotka Smok Wawelski -proporczyk -plakatów(ile to nie wiem, duzo :-p ) -kalendarz -koszulki -pudło starych biletów -czapeczke -kaszkiecik:-D -vlepki -czapka zimowa -bryloczek -bańki na choinke -lustro -autografy -pocztówke -flage z mistrzostwa 99' (Wisła-Pogoń 4:0 ) -gazetki "Forza Wisła" i "Biała Gwiazda" |
No to czas na mnie:
-31 szali -portfel -vlepki, -bilety -flaga -kubki -koszulka -bluza -czapka -czapka z daszkiem Śląska -smyczki -bryloczek -kalendarz |
dobra moja kolekcja skromna :P
-szal Lechii -Koszulka "meczowka" -Koszulka "wsciekle psy" -proporczyk -czapeczka z daszkiem -bilety ale zbieram tylko z wyjazdow -pare vlep -plakaty -smycz,ta jedna z pierwszych co wyszla -foty z zawodnikami+autografy ,za kadencjii Kasperczaka -pocztowka z autografami -kubek -kufel -plytka z przyspiewkami |
moja kolekcja
płyta cd
5 koszulek 2 koszulki polo 4 kubki 2 zapalniczki popielniczka |
wi¶lacki "gadżet" znaleziony w necie
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl