|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Muszę przyznać, że przednia! Jak widzę dużo robisz zdjęć samolotów, ze wzgledu na zamiłowanie
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas się uczę... Więc prosze bez przesadnej krytyki...
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 05.08.2008 o godz. 18:16.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na początek bym proponował zmniejszenie wielkości...
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Krzysiek, również zalecam zmiejszenie wielkości na sam poczatek.
A co do samych zdjęć to pierwsze mi się całkiem podoba, drugie nie ma za grosz ostrości, trzecie jest przepalone i ma kilka duszków, ale to w sumie logiczne jak się robi zdjęcie prosto w Słońce... kolejne też nie ostre, ale nawet gdyby było to troszkę mało interesujący kadr, kolejne z tą trawą ma w sobie już jakiś twórczy pomysł moim zdaniem (ostra trawa na tle nieba, całkiem ładnego nieba warto dodać, ale czegoś tu brakuje...) no i ostatnie dośc popularny motyw, ale zdjęcie także z przepaleniami... |
|
|
|
Viva Mauro!
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ola - masz naprawdę fajny tryb makro, ładne i dość wyraźne zbliżenia, ślimaczek piękny.
![]() Krzysiek - drugie zdjęcie świetne - byłoby, gdyby było ostrzejsze, nieraz warto nieco oddalić zoom'a, lub poczekać na dobrą ostrość, bo sam widzisz jak to wyszło. zaraz wrzucę coś od siebie, tylko przekopie moją kolekcję. ![]() ![]() ![]() ![]() zimowo... ![]() ![]() ![]() ![]() i na koniec, tak trochu... Polskawo? na szybko obróbka w Paincie. zaznaczam, to nie moje, tylko braci. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 05.08.2008 o godz. 00:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może i ja kilka przykładowych zdjęć wrzucę...
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
2 malenstwa ktore mozna spotkac wchodzac do domu
![]() zblizenie - bestia nr 1![]() troche z dalszej prespektywy ![]() ![]() bestia nr 2 z okna ![]() ![]() robimy obrot i co widzimy? ![]() miejsce wystepowania = okolice Krakowa ![]() dzieki za pomoc, powinno juz byc ok ps oczywiscie foty robione zwyklym cyfrowym szitem przez totalnego amatora, nijak sie maja do prezentowanych tu ale mysle ze obiekty ciekawe ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.08.2008 o godz. 01:31.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja .......e... aż mną zatrzęsło...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Viva Mauro!
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z ciekawości zawodowej - jakie macie obiektywy do makro ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Viva Mauro!
Offline |
|
|
Że tak powiem, ja mam zwykły aparat Konica Minolta G500
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja posługuje się Raynoxem DCR 250...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Zdjęcie zrobiłem o godzinie 20:45 tuż przed gwizdkiem sędziego! Niestety nie byłem na meczu (zdrowie). Zdjęcie technicznie słabe, lecz księżyc, półksiężyc który świecił równo nad stadionem genialny! Omen! ![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wiem, wiem ... może miasto mało lubiane ale zdjęcie ładne
![]() i jeszcze zachód słońca w Jastarni:
Ostatnio edytowane przez KoPer : 07.08.2008 o godz. 14:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zapytam się też tutaj, może ktoś będzie wiedział jak rozwiązać ten problem.
Mam problem z kartą pamięci z aparatu cyfrowego. Mam dwie karty 2GB i 4GB. Gdy przegrywałem zdjęcia na laptop z obydwu kart było wszystko zajebiście. Ale gdy przegrywałem już na zwykły komputer poprzez czytnik kart pamięci kartę 4GB to tak jakby jej w ogóle nie widziało. Kartę 2GB widziało od razu. Przy włożonej karcie 4GB w czytniku zapala się dioda czerwona i zielona po czym zaraz gaśnie zielona. Obydwie karty są tej samej firmy. Może być taka sytuacja, że czytnik jest za "słaby" na kartę 4 GB? ![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tęcza złapana na balkonie
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|